Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 24-30 septembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Weekend-ul poate fi unul turbulent, din punct de vedere emoțional, căci Venus în Scorpion ne dă ghes către pasiuni ascunse, dar Uranus cel lucid din Taur descoperă dedesubturile. Este de aseme­nea un final de săptămână în care nu e cazul să pu­neți la cale afaceri – poate fi ceva putred la mij­loc. Soarele, Marte și Mercur cutreieră împreună zodia Balanței, îndemnându-ne să luăm inițiative legate de parteneriat. Poate fi vorba despre corec­tarea unor probleme de fond în căsnicii ori relații de asociere, care, dacă nu sunt reglementate acum, ar putea să ducă la mari dificultăți în viitor. O zi în care nu e însă indicat de acționat în vreuna dintre aceste direcții e cea de marți, când Mercur în Ba­lanță începe ultima retrogradație din acest an. Din această zi e bine să vă uitați în urmă, la documente referitoare la asocieri ori chestiuni legale. Demer­surile noi pe aceste teme nu sunt indicate. Dezacor­dul dintre Mercur și Pluton creează dificultăți în comunicare, dar favorizează introspecția și practi­cile spirituale –

Semnele cardinale:

BERBECII sunt receptivi la ceea ce are de spus partenerul de cuplu ori de afaceri. Nu vă lăsați prinși însă miercuri în discuții în contradictoriu, dacă vreți să faceți pace cu tre­cu­tul. Cei care au o legătură ascunsă ori au făcut șme­cherii bănești o pot sfecli vineri.

RACII își pot consolida imaginea pozi­tivă în cercurile sociale, cu condiția să nu amestece prietenia cu flirtul. Riscul e pro­nunțat vineri. Nici cu copiii nu-i cazul să vă lăudați în weekend. Discuțiile cu bărbații din fa­milie sunt productive, mai puțin miercuri.

BALANȚELE mai lasă deoparte din di­plo­mație și își spun nemulțumirile pe față. O faceți în stilul dvs. obiectiv, doar marți există riscul să vă burzuluiți. Vineri și sâmbătă nu e cazul să vă lansați în chestiuni bănești, decât obligați de împrejurări. Dar nu la insistența prietenilor.

CAPRICORNII sunt preocupați aproape obsesiv de niște idei cu care insistă în fața șefilor. E mai bine să bateți în retragere, dacă vedeți că nu sunt bine primite. Dacă-i acordați prea multă atenție unui prieten, persoana iubită poate să devină geloasă foc.

Semnele fixe:

TAURII se străduiesc să-și impună părerile la serviciu, dar nu fac decât să trezească rezistența colegilor. Sau aveți parte de un coleg cu obsesii. Atenție cum vă poziționați, să nu suferiți o pierdere de imagine. În casă se pot lua deci­zii cu efecte bune pe termen lung.

LEII au nevoie de multă prudență la volan și în discuțiile cu anturajul, în spe­cial miercuri. În schimb, ceea ce plănuiți să faceți împreună cu partenerul e ceva solid. Sunteți atât de preocupați de familie, încât puteți neglija unele atribuții profe­sionale, ceea ce n-ar fi de dorit.

SCORPIONII se află sub ocrotirea mi­­cului benefic Venus, ceea ce le-ar putea atra­­ge, pe lângă multă simpatie, niște in­vi­­dii secrete. În trafic e bine să fiți pre­vă­ză­tori, în special miercuri. Împreună cu familia pu­teți pune la punct niște chestiuni legate de gospo­dărie.

VĂRSĂTORII se implică cu plăcere și șanse de reușită într-un proiect pro­fe­sional, însă asta se întâmplă în detrimen­tul vieții de familie. Încercați să alocați timp și pentru cei dragi. Mintea vă func­țio­nează ex­celent, dar de marți, unele chestiuni minore trebuie revizuite.

Semnele mutabile:

GEMENII constată fie că s-au antrenat în prea multe activități cu copiii, fie că au alergat după prea mulți iepuri, din punct de vedere amoros. E necesar să faceți niște alegeri, mai ales dacă ați flirtat cu vreun coleg.

FECIOARELE încearcă să-și pună la punct finanțele, ceea ce trebuie să facă cu destulă prudență. De marți vi se pot cere unele documente din urmă și e bine să fiți pregătiți. Vă veți da seama ce modificări e cazul să aduceți unor proiecte. Nu vă grăbiți însă cu investiții mari.

SĂGETĂTORII au multe de rezolvat și se gândesc să facă apel la prieteni. Nu le cereți însă bani. Spuneți-le ce planuri aveți și lăsați-i pe ei să decidă cum să vă fie de folos. În felul acesta aveți cel mai mult de câștigat. Marți e indicat să fiți rezervați în discuțiile cu amicii.

PEȘTII ar trebui să se îngrijească de ima­gine. Dacă una afirmați public și alta între amici, se va afla și veți pierde din credibi­li­tate. E posibil ca un prieten pe care ris­cați să-l antagonizați marți să se supere rău.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian