Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 8-14 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Romantica Venus, proaspăt intrată în Săge­tător, îi predispune pe călători să se îndră­gosteas­că. Aceștia pot întâlni persoane care, dincolo de atrac­tivitatea fizică, pot să fie manierate și bine edu­ca­te. Relațiile începute acum sunt nu doar pro­mi­țătoare, ci ne sunt date ca o recompensă. Poate fi vor­ba și de relații de prietenie, bazate pe afinități cul­turale, posibil cu unul dintre colegii de studii. De­­plasările, lungi sau scurte, pot fi presărate cu întâlniri plăcute. Soarele și Marte, supranumite „planetele masculinității”, se află alături în semnul Balanței, iar pentru că aici amândouă știu să se ma­nifeste temperat, dispunem atât de energie, cât și de ca­pacitatea de-a lua decizii oportune, bine cum­pă­nite. Doar de miercuri încolo există riscul de-a fi mai impulsivi. Marele disciplinator Saturn își re­ia miș­carea directă marți, ajutându-ne să lă­săm în ur­mă o perioadă de stagnare profesională și să ne ale­gem cu discernământ linia de evoluție viitoare –

Semnele cardinale:

BERBECII sunt receptivi față de cerin­țele partenerului, fie el de cuplu ori de afaceri, chiar dacă acestea sunt formulate mai fără menajamente. Studiile, călătoriile și ex­punerile publice vă dau ocazia să vă evidențiați. De miercuri ar fi bine să vă vedeți cu prieteni vechi.

RACII au raporturi de muncă deosebit de bune cu colaboratorii, imprimând echipei creativitate și unitate. Dispuneți și de energie fizică bună, dar abțineți-vă de la dulciuri. Reușiți să luați decizii bune legate de casă, consultându-vă cu bărbații din familie.

BALANȚELE nu știu ce să facă mai întâi și le mai vin pe cap și chestiuni din trecut, eventual legate de acte. Nicio grijă, le scoateți la capăt, dacă țineți cont că graba strică treaba. Marți n-ar fi bine să vă înhămați la niște res­ponsabilități nici măcar de dragul copiilor dvs.

CAPRICORNII se simt mai bine de când Pluton în semnul lor a revenit în miș­­care directă. Vă puteți, în fine, con­frun­ta cu niște gânduri negre, care vă țineau pe loc. Puteți elabora o strategie financiară de miercuri, care să vă servească drept sprijin și în carieră.

Semnele fixe:

TAURII primesc ocazia de a face in­vestiții favorabile, posibile prin inter­me­diul unor persoane din străinătate, spune Venus în Săgetător. E posibil ca un șef mai în vârstă sau rigid să nu vă mai poată ține pe loc începând de marți. În schimb, lucrați bine cu cei din subordine.

LEII care se îndrăgostesc în această perioadă o fac cu binecuvântarea lui Ve­nus. În special întâlnirile romantice de luni creează legături profunde. Vă ex­primați cu ușu­rință autoritatea în cercul de amici. Un blocaj în viața de cuplu dispare de marți.

SCORPIONILOR preocupați de creș­terea veniturilor directe Venus le poa­te oferi noi surse de câștig sau o creștere a ve­niturilor actuale. E drept că deciziile șe­filor în acest sens pot fi întârziate de inamici ascunși.

VĂRSĂTORILOR încep să le dis­pară anumite limitări, de marți încolo. Poate fi vorba de responsabilități exage­ra­te pe care vi le-ați asumat. O discuție cu o prietenă vă poate determina să vă desprindeți de această condiționare nefastă.

Semnele mutabile:

GEMENII mai au de luptat cu încurcă­turile produse de Mercur retrograd în Balanță. Acesta le cere să își redefinească atitudinile față de copii sau să se autodisciplineze în privința jocurilor de noroc. O restricție privind călătorii sau studii poate să dispară de marți.

FECIOARELE au și ele de suferit pe Mercur retrograd, căci acesta le stă­pâ­nește. Aveți nevoie să lămuriți niște ches­tiuni bănești din urmă, înainte de a vă putea dez­volta noi surse de venituri. Cineva din familie vă poate sprijini afectiv și, eventual, financiar.

SĂGETĂTORII, ocrotiți de micul bene­fic Venus în semnul lor, pot atrage noi re­lații de asociere. La burlaci poate fi vorba și despre începerea unei relații de durată. Există posibilitatea de a strânge relații de prietenie cu cine­va influent, corectându-vă comunicarea.

PEȘTII colaborează de minune cu auto­ritățile sau șefii de la serviciu, grație mi­cului benefic Venus. Luni, mai ales, puteți avea un elan neobișnuit de creativitate. Pie­dici puse de un dușman ascuns nu mai funcțio­nea­ză de marți.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian