Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 5-11 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pentru că Luna nouă în Scorpion tocmai s-a pro­dus, ne aflăm într-o perioadă propice pentru a în­cepe lucruri noi. Mai concret, e vorba despre in­ves­tiții sau despre accesul mai lesnicios ca alte dăți la di­verse resurse. O altă variantă e să ne implicăm profund în­tr-o relație pasională ori să ne con­știen­tizăm ten­din­țele de-a deveni obsesivi și să începem să ne deba­ra­săm de ele. Inteligentul Mercur se ada­ugă vineri Soarelui și lui Marte, ambele aflate deja în Scorpion, ceea ce ne sporește șansele de-a ne­gocia contracte favorabile. Sâmbătă, micul benefic Venus trece în Ca­pricorn, formând un aspect frumos cu Mercur și Marte din Scorpion, aspect care spo­rește și mai mult șansele de câștig material sau pro­movare pe plan profesional, mai ales în cazul sem­nelor de apă (Rac, Scor­pion, Pești) și pământ (Taur, Fecioară, Capri­corn). Activitățile artistice și scrisul sunt de asemenea stimulate de acest context astral.

Semnele cardinale:

BERBECII pot obține sprijin material pentru proiectele lor, ori își pot da seama că au resurse pe care nu le-au folosit. Mai ales din punct de vedere profesional, vă vine ușor să vă remarcați prin soluțiile creative, de natură să-i facă pe șefii dvs. să vă propulseze în carieră.

RACII se află într-un avânt emoțional. Vă puteți implica cu folos în dezvoltarea ta­len­telor progeniturilor dvs. sau în propriile dvs. proiecte originale. Mai puțin indicat ar fi să vă lansați în activități speculative sau distrac­ții costisitoare. De sâmbătă, viața de cuplu devine plăcută.

BALANŢELE o duc bine pe două pla­nuri. Până marți inclusiv aveți posibi­li­tatea să vă diversificați sursele de venituri, dar miercuri și joi e bine să stați în expectativă, ca să nu fiți afectați de schimbări bruște. Relațiile de fa­milie devin deosebit de armonioase încă din week­end.

CAPRICORNII, tensionați de felul lor, au toate motivele să se bucure de intrarea micului benefic Venus în semnul lor. Tre­ceți printr-o perioadă de relaxare, care include și relațiile dvs. sociale. Cu excepția zilelor de miercuri și joi, vă implicați cu succes în acțiuni de grup.

Semnele fixe:

TAURII au de-a face cu un partener de cuplu sau de afaceri care se implică până peste cap în relație. În sine, acest lu­cru nu vă deranjează decât eventual miercuri și joi, când acesta dorește să ia singur toate deciziile. Călă­torind sau studiind, obțineți mari satisfacții.

LEII se apucă să trebăluiască cu râvnă prin casă și gospodărie. Aveți însă grijă miercuri și joi pe ce ton îi puneți pe ceilalți la treabă. Începe o perioadă propice pentru armonizarea relației cu colaboratorii dvs. și de asemenea pentru îngrijirea sănătății și a frumuseții dvs.

SCORPIONII duduie de energie sub in­fluența Soarelui, a lui Mercur și a lui Marte în semnul lor. Vă puteți lansa în mai multe proiecte, dar miercuri și joi e bine să nu vă avân­tați în lucruri noi. Deplasările cotidiene și re­la­țiile cu apropiații, mai ales femei, devin tot mai bu­ne.

VĂRSĂTORII se ambiționează să avanseze cât mai repede și cât mai mult în carieră. Miercuri și joi e însă preferabil să stați pe tușă, ca șefii să nu vă perceapă ca pe niște ri­vali. Lucrăturile unor inamici ascunși, pu­ternici, pot fi dejucate de prietene care vă iau partea.

Semnele mutabile:

GEMENII se găsesc la un fel de răs­cru­ce. E vorba mai degrabă despre o bifur­cație, unde vi se cere să alegeți o direcție sau alta, de la care nu veți putea să vă mai abateți, cel puțin în viitorii nouă ani.

FECIOARELE ar face bine să nu con­du­că miercuri și joi și nici să nu intre în dis­cuții contradictorii cu cei din anturaj. În rest însă, puteți pune țara la cale cu in­te­ligență și precizie, comunicând cu ei. O poveste de iu­bire ce începe acum vă poate vindeca răni vechi.

SĂGETĂTORII încep să se ocupe cu spor de chestiuni legate de bani. Planurile se desfășoară lin și spornic, ceea ce poate isca niște invidii din partea unor competitori. Fiți atenți cine încearcă să vă tragă de limbă.

PEŞTII își doresc din suflet o evadare. Nu mai doriți să stați în casă, iar dacă nu puteți călători fizic, puteți fugi în lumea cărților, fil­melor etc. Firilor artistice li se poate activa ins­pirația. Singurele zile în care filonul creativ nu duce în direcția care ar trebui sunt miercuri și joi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian