Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 12-18 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Aspectele armonioase care o unesc pe se­du­că­toa­rea Venus cu pasionalul Marte și abilul Mercur ne asigură o viață personală intensă. Și nu e vorba doar despre povești de dragoste, noi sau vechi, ce fie se leagă acum, fie trec printr-un proces de îm­pros­­pătare, ci și despre câștiguri materiale pe care le putem obține datorită bunelor relații so­ciale pe care am știut să le cultivăm. Trebuie să avem grijă însă să nu flirtăm cu persoana ne­po­trivită în mo­mentul nepotrivit, căci astfel am putea pierde și o prietenie, și ocazia de-a câștiga bani. E un interval potrivit pentru activități artistice, de­oarece atât Ve­nus, pa­troa­na artelor, cât și Neptun, planeta ins­pi­rației, be­neficiază de conjuncturi favorabile. Per­soa­nele ta­lentate au posibilitatea să-și depășească va­loric cre­a­țiile de până acum, cu condiția de a nu visa cu ochii deschiși la ce ar putea să facă, ci să pu­nă mâ­na să scrie, să picteze etc. Duminică ar fi con­tra­indicate plecările în excursie, deoarece nu e ex­clus să avem vreo pană. Marți, s-ar putea să fim în­su­flețiți de o idee care ni se pare formidabilă, dar e bine să rămânem conștienți de măsura realistă în ca­re ea poate să fie concretizată în condițiile date.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt puși pe făcut bani, cu­ceriri, ori ambele. Nu sunteți dispuși să vă mulțumiți cu platonisme și vă vine greu să vă mărginiți la o singură pasiune. Dar dacă investiți această energie în afaceri, profitul poate fi dublu. Ideile dvs. sunt bune, dacă sunteți realiști.

RACII fac ravagii dacă ies în lume. Nu trebuie să faceți nimic deosebit ca să tre­ziți admirația. Și dacă sunteți într-un cuplu stabil, relația își re­câștigă prospețimea. Poate fi vorba și despre o relație de asociere, de afaceri, în care partenerul aduce noi resurse.

BALANŢELE n-ar trebui să se atingă du­minică de economii. Veți avea nevoie de ele destul de curând, cel mai probabil miercuri, când un prieten vă poate intermedia o afa­cere pe cinste. Se mai poate și ca sentimentele dvs. pentru un amic să se transforme în dragoste.

CAPRICORNII o găzduiesc pe Venus pentru o perioadă destul de lungă, res­pectiv până în martie 2022. Micul benefic vă ajută să vă examinați nevoile emoționale, iar Mar­te, să fiți mai puțin conservatori în grupul de amici. Iubirile înfiripate acum pot dăinui multă vreme.

Semnele fixe:

TAURII trec prin momente con­tra­dic­torii în relația cu partenerul de cuplu sau de afaceri. În esență, există sentimente fru­moase, dar și clipe în care acesta vă calcă pe nervi, mai ales duminică. Vă priesc și vă inspiră activitățile artistice sau culturale, care vă pot aduce bani.

LEII sunt prinși până peste cap cu ame­najarea casei. Cu excepția duminicii, când nu e bine să bricolați sau să cum­pă­rați lucruri pentru casă, puteți face mul­te reparații mici, cu costuri decente. Relațiile de muncă și sănătatea vă sunt ocrotite de Venus.

SCORPIONII duduie de energie, cu trei planete în semnul lor. Duminica ar fi însă cazul să vă agitați mai puțin, evitând mai ales mânuirea obiectelor tăioase și contactul cu focul. O persoană întâlnită recent printr-un amic vă poate deveni din ce în ce mai dragă.

VĂRSĂTORII care n-au fost atenți la detalii, la serviciu, se pot trezi în week­end că-i trage șeful de urechi din cauza unei probleme nerezolvate. O fi ea mică, dar vă stri­că duminica. Primiți dovezi de afecțiune sinceră din partea prietenilor apropiați, probabil femei.

Semnele mutabile:

GEMENILOR încep să le funcționeze afa­cerile. Poate nu într-o manieră nu la fel de spec­taculoasă cum și-ar dori sau cum o zugrăvesc unor potențiali sponsori sau investitori. Dar în mod cert, e vorba despre ceva ce poate să crească.

FECIOARELE trec printr-o perioadă de viață socială activă și plăcută. E posibil să vă îndrăgostiți, să vă dezvoltați un talent, ori să concepeți un copil. Pentru a evita incidente, nu vă avântați duminică prea tare în idei sau la drum.

SĂGETĂTORII au nevoie de moderație în felul în care conduc sau discută cu cei din an­turaj, mai ales miercuri. Deși con­secin­țele concrete sunt probabil minore, vă puteți alege cu niște bârfe.

PEŞTII cu înclinații artistice se pot trezi nu doar în centrul atenției publicului, ci și răsplătiți într-un fel sau altul pentru niște merite. E posibil ca duminică unul dintre prieteni, probabil un pic invidios, să vă critice. Ideea e să nu vă lăsați provocați.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian