Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Când plantele înving cancerul

– Medicina naturistă trebuie să colaboreze cu cea alopată -­

Foto: Shutterstock

În România sfârșitului de an 2021, pacienții oncologici au nevoie mai mult ca oricând de sprijin. Pe fondul pandemiei, accesul lor în spitale e dificil, deși infecția cu Covid-19 este extrem de agresivă în cazul lor, mai ales la cei ce urmează chimio– sau radioterapia. Un context de-a dreptul dramatic, în care orice ajutoare calificate, venite din zo­na medicinei alternative, sunt salutare. Este și cazul pro­duse­lor anti-cancer TE­LOM-R, des­­­pre care am vorbit cu dr. Cristina Negru, membru al e­chi­pei științifice a DVR Pharm.

– În toată lumea, pon­derea tratamentelor naturiste, ca adjuvant în lupta cu can­cerul, a crescut semnificativ. Care e situația în România? Ce categorii de populație se arată interesate de terapiile naturale pentru prevenirea și tratarea cancerului?

Dr. Cristina Negru

– Din nefericire, interesul în acest domeniu apa­re cu adevărat abia când boala este diagnos­ticată. Interesați de terapiile anti-cancer sunt și pacienții care au fost tratați de cancer și vor să evite recidiva. De asemenea, cei care știu că au o predis­poziție ereditară către această boală manifestă interes pentru prevenție.

– Poate fi prevenită boala canceroasă prin metode naturale?

– Desigur, în primul rând prin evitarea facto­rilor de risc, fie că ne referim la fumat, alcool, ali­mentație greșită sau supragreutate, dar și cu aju­torul unor plante cu virtuți anticancerigene dove­dite, cum ar fi tămâia, cercetată intens în labora­toare, în ultimul timp. Preparatul nostru TĂMÂIE EXTRACT se înscrie și el pe această linie, dove­dind însușiri de excepție. Avem cazul unei paciente care, la trei ani după operația de tumoră la sân, prezenta riscul unei recidive. Când a mers la controlul periodic, medicul i-a spus că trebuie să o opereze din nou. Vestea a fost devastatoare, pacien­ta știind, de la prima experiență, cât de greu și de dureros este traseul până la operație, dar și după aceea. O cunoștință care a avut aceeași pro­blemă i-a recomandat capsu­lele cu TĂMÂIE EX­TRACT. A ținut cura cu doza maximă, iar după circa șase săptă­mâni, tumora a început să scadă în dimen­si­uni, și operația nu a mai fost necesară. A­cum, după doi ani, pa­cienta folosește pro­du­sul doar pentru între­ți­nere și spune că ex­trac­tul de tămâie a fă­cut minuni.

– Cancerul se poate trata exclusiv naturist?

– Câtă vreme există tratamente alopate cu un procent bun de reușită, cel mai bun lucru pe care îl poate face medicina naturistă este să colaboreze cu cea alopată. Din cazurile văzute până acum, trata­rea exclusiv naturistă a cancerului este foarte ris­cantă. Pe de altă parte, organismul pacientului on­co­logic, fără ajutorul unui stil de viață sănătos și al unor plante tonice, face foarte greu față rigorilor chimio– sau radioterapiei.

– Din experiența pe care o aveți în domeniul naturopatiei, care credeți că sunt cele mai bune remedii naturale împotriva cancerului?

– Noi am creat produsul TELOM-R CITO, ca­pabil să susțină organismul în lupta contra afec­țiunilor tumorale. Zilele trecute am vorbit cu o pacientă cu cancer ovarian, care, atât în timpul chimioterapiei, cât și după aceea, a luat acest pro­dus. În a doua săptămână de cură, deja tonusul fizic și psihic i s-au îmbunătățit, iar senzația de grea­ță și inapetența s-au redus. Răspunsul organis­mului la chimioterapie a fost excelent, astfel încât nu a mai avut nevoie de a doua serie de citostatice. În a patra săptămână de chimioterapie, ne-a rugat să-i dăm ceva și pentru articulații, care o dureau îngrozitor. I-am recomandat să ia, în paralel, și TELOM-R Articular. Din declarațiile pacientei, remediul a funcționat perfect. Dacă, inițial, abia putea să se așeze sau să se ridice din patul de spi­tal, din cauza durerilor articulare și musculare, ulterior s-a simțit din ce în ce mai bine.

– Cum acționează produsul TELOM-R CITO în cancer?

– Prin stimularea și reglarea sistemului imuni­tar, care atacă celulele maligne și le elimină din organism. Apoi, ajută pacientul oncologic, susți­nându-i funcțiile cardiace și hepatice, supraso­li­citate în această boală. Și mai are o acțiune inte­resantă: poten­țează efectul terapeutic al cito­sta­­ticelor de sinteză. Așadar, este un produs care acționează excelent și în tandem cu trata­men­tul oncologic clasic, prescris de medic. Iar faptul că este un tratament care se armonizează cu cel me­dical este de mare aju­tor, pentru că nu pune pacientul în fața unei alegeri lungi și difi­cile: alopat versus natural, când timpul este atât de scurt și de prețios în cancer!

– Există remedii din plante, capabile să substituie citostaticele, în cazul când acestea nu mai pot fi aplicate?

– Nu recomand ignorarea terapiilor alopate în boala canceroasă decât atunci când organismul pacientului nu le mai suportă. În aceste cazuri, TELOM-R CITO poate fi folosit împreună cu alte extracte din plante, foarte puternice. Avem cazul unui domn de 71 de ani suferind de cancer la pros­tată, care avea probleme hepatice și cardiace atât de mari, încât nu suporta citostaticele. A luat pro­dusul TELOM-R CITO împreună cu Extractul de Ciupercă Tibetană. A făcut cură cu trei flacoane de TELOM-R CITO de 120 de capsule – două capsule de două ori pe zi – com­binat cu Ciuperca Tibe­tană – două capsule pe zi. După o lună de cură, ana­lizele i-au ieșit suficient de bune, încât să înceapă și tratamentul cu citosta­tice de sinteză. Odată în­ce­­pută chimioterapia, com­parativ cu ceilalți pa­cienți, chiar dacă avea o sta­re fi­zică nu tocmai bună, era energic și spunea că se simte bine. După ce a terminat cura de cito­sta­tice, timp în care a luat în paralel și produsele natu­rale, și-a repetat analizele. Rezultatele sale au fost cele mai bune dintre toți pacienții pe care-i cunoștea: markerii tumorali s-au redus de 22 de ori!

– Să înțeleg că Telom-R Cito com­binat cu Ciu­perca Tibetană este formula perfectă în cancer?

– Într-o afecțiune atât de complexă, cu evoluție imprevizibilă, nu cred să se descopere vreodată o formulă perfectă. TELOM-R CITO, de exemplu, este una din cele mai complexe formule anti-can­cer, având nu mai puțin de 11 ingrediente naturale. Dar chiar și așa, uneori, este nevoie de combinații, cum ar fi cea cu Ciuperca Tibetană sau TĂMÂIE, pentru a obține efectul adecvat. Vă spun sincer că adesea învățăm de la pacienții noștri, unii dintre ei înzestrați cu o intuiție fenomenală, despre produ­sele noastre…

– Ce tipuri de cancer răspund mai ușor tra­tamentelor dvs. ? Pentru cancerul intestinal, de exemplu, aveți recomandări?

– Terapia-suport naturistă este în funcție de tipul de pacient și de intervențiile la care este su­pus. Cunosc cazul unei paciente cu cancer colo­rectal, care a suferit intervenții chi­rurgicale multi­ple, o perioadă fiind în imposibilitatea de a defeca. Pe acest fond, s-a confruntat cu o sta­re depresivă și de slăbiciune ac­cen­tuată, și singură s-a decis să ia TELOM-R REGENERARE. Este o formulă specifică nu oncologiei, ci geriatriei, fiind desti­nată îmbu­nătățirii stării de spirit, memoriei, forței musculare și energiei. To­tuși, pacienta a consi­derat produ­sul potrivit pentru ea și rezultatele obți­nute au arătat că nu a greșit. După o săptămână de cură inten­sivă cu TELOM-R REGE­NE­RARE, a simțit că-și recapătă optimismul și pofta de viață. Trep­tat, a dobândit convingerea că va în­vinge can­cerul. A trecut prin intervenții chirurgi­cale, s-a recuperat, și acum, după doi ani, se simte foarte bine, face sport și călătorește.

– Ați obținut rezultate bune și în cazul cance­rului la sân?

– Cele mai multe cazuri pe care am avut ocazia să le urmărim sunt cele ale pacientelor cu cancer la sân. Se pare că aici funcționează foarte bine combinația TELOM-R CITO + TĂMÂIE EX­TRACT. Unei paciente cu cancer la sânul stâng, cu prindere ganglionară, operată, și care a urmat tera­pia cu citostatice, la puțin peste un an după opera­ție, i-a reapărut o inflamație puternică la nivelul sânului. A mers la doctor de urgență și i s-a reco­mandat o nouă operație. Însă a refuzat pe moment să se interneze, pentru a avea grijă de soțul său, bolnav de Alzheimer. A citit în „Formula AS” des­pre Tămâie Extract și despre TELOM-R CITO și s-a hotărât să le încerce, pentru că nu avea nimic de pierdut. La șase săptămâni de la începerea curei, inflamația a început să se retragă și s-a programat la un nou consult. Până să facă un nou examen ima­gistic, nodulul a dispărut complet. Ne-a spus că erau în cabinet trei oameni uluiți de rezultat: ea, medicul specialist și asistenta.

– Ce sfaturi aveți pentru pacienții care, după curele cu citostatice, se simt foarte slăbiți, au probleme imunitare, digestive sau hepatice?

– În mod special pentru aceste cazuri, am con­ceput TELOM-R CHEMOPROT – o formulă din plante care acționează asupra celor mai afectate sisteme și organe ale pacientului cu cancer. O cură de 2-3 luni cu acest produs ajută la recuperarea fizică și emoțională a pacientului supus anterior chimioterapiei.

EDUARD COMAN

Produsele DVR Pharm prezentate în acest articol pot fi comandate la tel. 0736/27.09.98

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian