Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 19-25 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Eclipsa parțială de Lună, care se petrece în di­mineața zilei de vineri, în semnul Taurului, ne inten­sifică tuturor emoțiile, dar mai ales reprezentantelor sexului frumos. În România, aspectele pozitive ale eclipsei sunt percepute mai puternic decât cele ne­gative, ceea ce poate permite rezolvarea mai ușoară a unor probleme economice. Vechi conflicte se pot dezamorsa, deoarece tendința va fi una de rezolvare amiabilă, mai ales dacă vorbim despre probleme implicând persoane mai în vârstă sau autorități rigide. Se poate întâmpla și un revi­riment al artelor, atât de sever afectate în ultima vre­me. Efectul eclip­sei se întinde pe o perioadă de apro­ximativ o lună. Duminică, semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Văr­sător) pot comite gafe care să aibă urmări neplă­cu­te la nivelul cel mai concret, cum ar fi ruperea unui contract. Este deci de preferat ca nativii lor să nu-și dea drumul la gură și, în mod special, să nu se laude cu ceea ce știu despre viața intimă a unor persoane importante. Soarele intră luni în Săgetător, fiind ur­mat miercuri de Mercur, ceea ce ne trezește o do­rin­ță intensă de a călători, de a ne expune public ideile sau cunoș­tințele sau de a îmbrățișa o cauză nobilă.

Semnele cardinale:

BERBECII încep să se liniștească în ur­ma unor conflicte care și-au atins apogeul cu câteva zile în urmă. Gândiți-vă dacă nu puteți valorifica anumite informații care le-au scăpat unor persoane. Viața dvs. intimă, ca și cea financiară, poate fi marcată de câștiguri.

RACII care nu s-au decis încă asupra une­ia dintre mai multele posibilități de a în­ce­pe o relație ar putea să se dea de gol du­minică, față de unul dintre pretendenți. Dacă se întâmplă așa, asumați-vă. Relațiile cu an­tu­rajul sunt deosebit de plăcute și potențial productive.

BALANŢELE au nevoie de răbdare și moderație, fie că sunt implicate într-un proiect creativ personal sau o poveste de dragoste, fie că este vorba de o bucurie provocată de un copil. Relațiile de familie se pot dovedi în aceeași măsură armonioase și bănoase.

CAPRICORNII se află într-o dinamică socială deosebit de productivă, grație pre­zenței lui Venus în propriul semn și as­pectului ei pozitiv uman cu Marte. Duminică există însă riscul de a investi prea mult într-un proiect su­gerat de un prieten. Amânați să luați decizia.

Semnele fixe:

TAURII care călătoresc în străinătate sau au examene pot beneficia de un suc­ces neașteptat. Eclipsa din semnul dvs. vă ajută să vă estimați mai corect calitățile și să le pu­neți în valoare. Duminică v-ați putea enerva parte­nerul stând cu nasul într-un proiect profesional.

LEII beneficiază de toată atenția par­tenerului de cuplu sau de afaceri. În week­end puteți însă neglija să vă achitați de niș­te obligații asumate în timpul săptă­mâ­nii. Șefii nu vor fi fericiți. Cineva din familie vă poa­te da un sfat bun pentru o problemă de serviciu.

SCORPIONII sunt în formă. Capa­ci­tatea de concentrare e maximă, comu­ni­ca­rea e precisă, mai puțin duminică, zi în care se poate ajunge involuntar la neînțelegeri cu cineva din familie. În deplasările cotidiene, n-ar fi de mirare să întâlniți o persoană atrăgătoare.

VĂRSĂTORII își văd cu alți ochi fa­milia, poate și casa, în urma eclipsei de Lună. E posibil să vă decideți să investiți mai mult (emoțional) în cei dragi sau (financiar) în în­frumusețarea casei. Dar nu vă lansați în cum­pă­rături duminică, pentru că puteți exagera cu binele.

Semnele mutabile:

GEMENII ar trebui să se abțină, mai ales duminică, să facă haz pe seama unor co­legi sau situații de serviciu. Bășcălia ar putea ajunge taman la urechile lor. Țineți-vă departe și de jocurile de noroc. Viața de cuplu se înviorează de luni.

FECIOARELE își reconsideră imaginea publică în urma eclipsei din Taur. Vă pu­teți pune mai bine în valoare calitățile și di­minua neajunsurile. Venus în Capricorn vă poate aduce bucurii pe plan sentimental.

SĂGETĂTORII se pot simți încolțiți din pricina unor dușmani invizibili, care le pun bețe în roate. Nu vă dați cu presupusul des­pre cine ar putea fi, duminică, pentru că s-ar putea să greșiți amarnic.

PEŞTII, care sunt în lumina rampei, și-ar putea da prea multă importanță duminică, pierzând astfel din capitalul de simpatie. Prietenii vă susțin în continuare și vă pot da chiar idei despre cum să recâștigați popularitatea știrbită.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian