Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Numărătoarea inversă a început!

Foto: Shutterstock

Deși se spune că „porcul nu se îngrașă în ajun”, când e vor­ba de frumusețe, o săptămână de în­grijiri speciale, ținută înainte de săr­bă­tori, nu rămâne fără bune urmări. Pielea obra­zului se întinde, de­venind mai lu­minoasă. Iată câțiva pași care vă apropie de țelul propus:

Saună pentru obraz

În fiecare di­mi­nea­ță și seară, spă­lați-vă de 20 de ori, întâi cu apă fier­­binte, apoi cu apă foarte rece. Cir­cu­lația sângelui se di­namizează, pie­lea e hrănită mai bine și înti­nerește.

Masaje cu peria

Cea mai bună metodă de vitalizare a tenului o reprezintă masajul feței, o dată pe zi, cu o perie moa­le, înmuiată în apă rece. Frecați-vă până ce obrazul se în­ro­șește. Apoi aplicați crema dvs. obiș­nuită.

Practicați masajul limfatic

* Treceți ușor, cu vâr­furile degetelor arătătoa­re, de-a lungul pleoapelor supe­rioare, de la colțul ochilor din­spre nas, către exterior. Repetați de zece ori.

* Deschideți-vă ochii cu degetele mari (puse cu partea exterioară sub pleoa­pele de jos) și cu cele arătătoare (fixate sub sprâncene) și încercați să în­chideți ochii. Opuneți rezistență cu de­getele. Zona dimprejurul ochilor se to­nifică, și pleoapele nu mai cad.

* Masați-vă zilnic fața, aplicând cre­ma dvs. obișnuită pe podul palmei și lipind palmele de obraz. Nu faceți miș­cări de rotație, ci presați ușor obra­­zul, mișcând palmele pe toată su­prafața lui.

* Aplicați pe față, de două ori pe săptămână, în vreme ce faceți baie, o mască alcătuită din miere amestecată cu lăptișor de matcă (liofilizat). Se gă­sește în comerț. Lăsați-o cel puțin o jumătate de oră, apoi spălați-vă cu apă călduță.

Folosiți mai multe tipuri de creme de față

Cremele de față au în ele diferite substanțe menite să alimenteze pielea: acizi de fructe, elas­ti­nă, acid hialu­ronic, co­la­gen etc. Ști­in­du-vă tipul de ten: gras, uscat etc., cumpă­rați trei ti­puri dife­rite de cre­me și folo­siți-le vre­me de o lună. Efectul este deo­sebit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian