Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 4-10 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Avem un weekend blocat din pricina faptului că Mercur se oprește vineri pe cer, pregătindu-se să schimbe direcția de mișcare. De aceea e preferabil să stăm acasă, căci ieșirile pot fi în­soțite de felurite inconveniente. De duminică, „mesagerul zeilor” merge direct, ceea ce ne ajută să gândim or­donat, iar conjuncția sa cu Pluton ne poate face să dăm de capăt unor probleme legate de cercetare sau chiar să dezlegăm anumite mistere. Pe cer se află și con­juncția Venus-Marte, care favorizează rezolvarea mul­tor ches­tiuni legate de carieră sau de relațiile noastre cu au­toritățile. Găsim persoanele sau abor­darea cea mai potrivită pentru a depăși elegant anumite obs­ta­cole. Tot la începutul acestui interval, Soarele și Saturn, două planete care reprezintă auto­ritatea în două ipos­taze, se întâlnesc în Vărsător. Poate fi vorba des­pre o confruntare între un tip de autoritate cre­ativ și generos, reprezentat de Soare, și unul rigid, depășit, căzut în desuetudine, dar care nu înțelege că trebuie să cedeze, reprezentat de Saturn –

Semnele cardinale:

BERBECII au, începând de luni, șanse serioase să se impună din punct de vedere profesional sau social. Nimeni nu vă poate ignora capacitatea decizională, de analiză și sinteză. Nici comunicarea nu lasă de dorit. Atenție însă cum vă exprimați autoritatea în grupuri.

RACII pun la cale o afacere, dar trebuie să fie deosebit de atenți să aibă toate do­cu­mentele legale necesare. În re­lația de cuplu sau de asociere, partenerul este cel care dă tonul. Se pare că ia decizii bune și știe să le pună în practică, ideal, începând de luni.

BALANȚELE care se pregătesc să apară în public, să dea examene sau să plece la drum lung, ar trebui să facă acest lucru către finele acestui interval. De luni încolo, aveți po­sibilitatea de a rezolva o mulțime de probleme îm­preună cu cei din familie.

CAPRICORNII sunt într-adevăr în con­tact cu forța interioară care îi animă în aceasta perioadă mai ales pe cei născuți în ultimele zile ale zodiei, dar nu reușesc să-și transmită această forță sub o formă acceptabilă decât de luni încolo.   

Semnele fixe:

TAURII, considerați cea mai fixă dintre zodiile fixe, sunt mai adaptabili în această perioadă, probabil sub influența anturajului. În carieră nu e cazul să forțați lucrurile, nici să luați par­tea vreunuia dintre șefii aflați în conflict.

LEII nu reușesc să cadă la în­țe­legere cu partenerul de cuplu ori de afa­ceri, pen­tru că sunt ba condescendenți, ba exi­genți față de el. Și față de alții. Nu puteți să vă exprimați autoritatea așa cum trebuie.

SCORPIONII încearcă aproape ob­se­siv să lă­murească niște detalii într-o ches­tiune care presu­pune cercetare. Nu vă chi­nuiți zadar­nic în weekend, deoarece lu­crurile se așea­ză de la sine de luni. Evitați pe cât posibil con­flictele cu vârstnicii din familie.

VĂRSĂTORII trec printr-o fază revoluționară la sfârșitul săptămânii, când pot porni o ade­vărată rebeliune împotriva unor res­tric­ții. Se poate ca un prieten de familie să reușească să vă mai tempereze, ceea ce ar preveni niște atacuri din umbră ale unor inamici ascunși.

Semnele mutabile:

GEMENII au tot weekend-ul la dispoziție pentru a se uita în urmă, la niște contracte încheiate în noiembrie-decembrie. Cele mai bune idei privind rectificările necesare vă vin până luni. De marți le puteți pune în practică.   

FECIOARELE au tendința de a se purta excesiv de autoritar cu colaboratorii lor la începutul acestui interval. Nici în amor nu găsiți abordarea potrivită, decât de duminică încolo. Însă de îndată ce Mercur redevine direct, lucrurile se pot așeza.

SĂGETĂTORII simt din plin afecțiunea celor din familie. Sub influența lor, vă apucați să abordați anumite chestiuni de serviciu cu mult mai mult calm și eficiență. Anumite pro­bleme contractuale legate de veniturile dvs. di­recte se rezolvă de luni.

PEȘTII sunt ocrotiți de ambii lor stăpâni, Jupiter și Neptun, în aspecte favorabile amân­doi, dar asta nu-i scutește de duș­mă­nia unor șefi sau autorități. Aceștia ar vrea să vă scoa­tă din circuit, dar nu vor reuși.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian