Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 11-17 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Atunci când Soarele traversează o planetă care afectează mari grupuri de oameni, nu au cum să nu se întâmple evenimente memorabile. Ei bine, Soarele trece duminică peste planeta Neptun, aflată în Pești. Neptun este supranumit maestru al iluziilor. El stăpânește oceanele și lumea viselor, în timp ce Soarele descrie autoritatea. Este deci posi­bil ca autoritățile, mai ales din țările care dețin flo­te puternice, să facă manevre secrete, prin care să încalce niște înțelegeri stabilite cu circa zece zile în urmă.    Pe plan personal, nu este indicat să în­che­iem diferite contracte cu autoritățile, deoarece termenii în care au fost ei redactați se pot dovedi ilu­zorii. E de asemenea de dorit să privim cu scep­ticism la știrile care se vehicu­lea­ză, deoarece dezin­formarea poate atinge cote de vârf. Conjuncția Venus-Marte în semnul Vărsătorului este cea care ne poate ajuta să ne păstrăm luciditatea. Tot în Vărsător se află și Saturn, ceea ce înseamnă că pri­etenii noștri mai în vârstă, care au o experiență de viață mai vastă, ne pot oferi la rândul lor o imagine obiectivă, deși cu o tentă cinică. Asta ne poate ajuta să luăm decizii realiste, mai ales din punctul de vedere al carierei.

Semnele cardinale:

BERBECII simt o mai mare nevoie să socializeze ca de obicei. Vă face deosebit de bine să aveți schimburi de opinii cu prietenii, mai puțin productiv este să aplecați ure­chea la zvonurile vehiculate de oameni care se simt doar importanți, transmițând știri senzaționaliste.

RACII trec printr-un bine-venit proces de purificare a energiei. Poate, din pricina fap­tului că mulți dintre dvs. sunt îndră­gostiți până peste cap sau descoperiți tot mai multe calități la odraslele dvs. Duminică aveți însă tendința de a exagera cu binele – feriți-vă de idealizări.

BALANŢELE trec printr-o perioadă deo­sebit de productivă din punct de vedere al creativității. Cei cu aptitudini artistice pot da naștere unor proiecte originale, cu o tentă extra­vagantă și totuși echilibrate. Ori vă puteți îndrăgosti sub auspicii astrologice promițătoare.

CAPRICORNII, de felul lor șoferi buni, pot avea reacții încetinite, defazate, mai ales duminică. Pe parcursul acestui week­end nu e o idee bună să vă urcați la volan. Aveți mult mai mult de câștigat (la propriu și la figurat), dacă vă ordonați ideile privitoare la venituri.

Semnele fixe:

TAURII se simt cum nu se poate mai bine socializând, dar sâmbătă și duminică cineva ar putea să încerce să vă păcă­leas­că, atrăgându-vă în mrejele unor iluzii. Aveți nevoie de tot realismul pentru a evita capcana. Factorul stabilizator îl constituie creșterea profesională.

LEII o duc bine în cuplu. Partenerul vă vine în întâmpinare cu un amestec im­pe­cabil de tandrețe și pasio­nalitate. Pentru a nu intra în încurcături, evitați să vă implicați sub orice formă în afaceri, cel puțin pe parcursul weekend-ului, nici măcar decla­rativ.

SCORPIONII au spor în rezolvarea chestiunilor practice legate de gospodărie. Puteți de asemenea să neteziți relațiile și­fonate cu unii dintre membrii familiei dvs.

VĂRSĂTORII se bucură de echilibrul și buna dispoziție pe care le-o oferă conjuncția Venus-Marte în semnul lor și care mai alungă din tristețea exis­tențialistă a lui Saturn în aceeași zodie. În schimb nu prea reușiți să câștigați claritate în privința veniturilor dvs., până luni.

Semnele mutabile:

GEMENII au șanse să-și continue ascen­siunea profesională, cu condiția să verifice atent veridicitatea unor informații. Cele pe care le aflați la finele săptămânii sunt deosebit de suspecte și nu e cazul să reacționați în funcție de ele.

FECIOARELE devin tot mai agitate, pe măsură ce se apropie Luna plină în semnul lor. Încercați să vă păstrați calmul pentru a gestiona problemele apărute în relația cu partenerul de cuplu sau de afaceri, care poate fi nesincer.

SĂGETĂTORII, de regulă atât de dina­mici și dornici de ducă, preferă în această perioadă să o lălăie pe acasă. Nu e rău, dar există riscul să uitați, pe final de săptămână, să vă achitați de niște promisiuni. Această neglijență ar putea să atragă după sine niscaiva neplăceri.

PEŞTII riscă să evadeze, la sfârșitul săptă­mânii, într-o lume a lor. Țineți-vă departe de alcool sau pastile, deoarece organismul dvs. e mai sensibil acum.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian