Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Secretele părului cu volum

– Primăvara, părul fe­mei­lor își recapătă libertatea pier­dută în timpul iernii. Cu cât mai bogat, cu atât mai fru­mos! Iată câteva trucuri me­nite să îi sporească aspectul, făcându-l să pară voluminos și strălucitor –

Șampon și balsam

Foto: Shutterstock

Volumul părului se construiește încă de la spălarea lui. Mai întâi tre­buie să alegeți un șampon special pentru volum și un balsam de cali­tate. El trebuie aplicat cu economie, fără să ajungă la rădăcină, deoarece face părul mai greu și efectul se poate dovedi exact opusul celui dorit.

Tunsoarea e importantă

Dacă părul dvs. este subțire și fără volum, alegeți tunsori de lungime scurtă sau medie. Este ușor de coafat și își menține forma și volumul mai mult timp. Persoanele care nu vor să se despartă de părul lung, este bine să aleagă o tunsoare în trepte. Vizual, părul va părea mai voluminos.

Uscați-vă părul cu capul în jos

Aceasta este una din­tre cele mai simple modalități de a obține volumul dorit: uscați-vă părul cu foehnul, de la rădăcină spre vârfuri, ținând capul în jos. Pă­rul se afânează, va fi vo­luminos și bogat.

Ondulați-vă părul

Un alt mod de a da volum părului este să vi-l buclați cu ajutorul ondu­latoarelor sau bigudiurilor. Exista diferite variante: ondulator fierbinte si rece, bigudiuri electrice, bigudiuri flexibile, bigudiuri velcro etc. Toate oferă un efect diferit la coafare, dar adaugă invariabil volum părului.

Utilizați produse de styling

Nicio coafură nu va dura suficient de mult fără produse de styling supli­men­tare. Acestea vă permit să păs­trați forma coafurii pe tot parcursul zilei sau chiar mai mult. Dar totul cu măsură! Dacă aplicați prea multe pro­duse de styling pe păr, puteți obține efectul opus: volumul va dispărea, iar buclele vor părea murdare.

Părul vopsit pare mai bogat

Vopsirea poate da efectul vizual de păr mai voluminos. Pentru a face acest lu­cru, trebuie să alegeți tehnici de vopsire a părului în mai multe cu­lori, adăugând șuvițe fine culorii de bază.

Apelați la remedii naturale

Volumul părului poa­­te fi sporit și cu aju­torul remediilor natu­rale. Be­rea este unul dintre tru­cu­rile clasice care ajută părul să fie bogat și volu­minos. A­mestecați bere și apă în can­tități ega­le, puneți preparatul într-un reci­pient tip spray și pulverizați-vă părul proas­păt spălat, înainte de us­care.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian