Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 15-21 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Marte, care sosește în weekend în Pești, duce nu­mărul planetelor aflate aici la 4. Număr suficient pentru o mică petrecere și de bun augur pentru un weekend distractiv. Reuniunile vor fi cu atât mai reu­șite, cu cât distracția nu va implica prea mari can­tități de mâncare și băutură. S-ar putea să vă simțiți atrași de cineva, cu care nu puteți avea decât o re­lație ascunsă. Luna plină din seara de sâmbătă se petrece în semnul căsătoriilor, în Balanță, deci în cu­pluri domnește armonia. Viața familială este ca­racterizată la rândul ei de înțelegere, acceptăm cu mai mare ușurință atitudinile emoționale ale ce­lor­lalți, suntem mai împăciuitori, mai uniți. La ser­viciu, în schimb, lucrurile se petrec mai puțin pașnic. Dacă ne deranjează felul în care ne tratează șefii, putem ajunge la conflicte serioase, mai ales marți. Mier­curi, Soarele intră în Taur, alăturându-se lui Mercur și lui Uranus. Vom fi atrași de spectacole, expoziții, forme de artă îndrăznețe ori neobișnuite sau de mâncăruri ori băuturi exotice. Gusturile și preferințele ni se pot schimba radical.

Semnele cardinale:

BERBECII devin fie tot mai preocupați de spiritualitate, fie de vreo formă de fugă de realitate, cum ar fi somniferele. Prima variantă e desigur preferabilă. Sâmbătă vă simțiți foarte aproape de perechea dvs. și de familie. Nu vă burzuluiți, marți, la șefi, că poate ieși rău.

RACII își dau seama că lucrurile pe care le-au învățat îi pot inspira pe cei alături de care trăiesc, sau, dimpotrivă, găsesc un men­tor care să le astâmpere setea de cunoaștere. Responsabilitățile față de partenerul de cuplu ori de afaceri vă pot afecta, marți, prestația profesională.

BALANŢELE, cochete de felul lor, pot face cu succes tratamente de înfrumu­se­țare. Luna plină din seara de sâmbătă vă ajută, la propriu și la figurat, să străluciți. Marți aveți nevoie de diplomație atât în relația de cuplu, cât și cu cineva din familie, posibil pe tema banilor.

CAPRICORNII se bucură de tot mai mul­tă popularitate în rândul rudelor, ami­cilor și vecinilor. În consecință, e bine să vă vedeți des cu cei din anturaj. Feriți-vă marți de al­ter­cații cu un bărbat din familie, căci ele pot dege­nera.

Semnele fixe:

TAURII sunt mai mult decât încântați să petreacă timp în compania prietenilor. Sunteți în armonie cu energia de grup, iar contribuția dvs. poate să fie semnificativă. În cazul în care călătoriți ori aveți de susținut examene, în­cercați să vă păstrați calmul, mai ales marți.

LEII fac bine dacă petrec de sâmbătă alături de amici. Aceștia vor ști să vă stimuleze și să vă aprecieze per­so­­nalitatea mondenă. Unele dintre afa­ce­rile dvs. se dezvoltă mai bine decât ați anticipat, iar de duminică încolo, lucrurile se accelerează.

SCORPIONII preferă un weekend re­tras, liniștit, în compania familiei sau dedi­cat unor activități spirituale. Relațiile cu fe­meile pot fi destul de încărcate din punct de vedere emoțional. Tensiunile sunt compensate în­să din plin de afecțiunea primită de la persoana iubită.

VĂRSĂTORII sunt destul de agitați, până vineri inclusiv, dar dacă vă canalizați energia către activități de grup puteți re­zolva o mulțime de lucruri. Puteți primi apre­cieri publice chiar a doua zi, sâmbătă, în perioa­da Lunii Pline. Financiar vorbind, acțiunile dvs. iau amploare.

Semnele mutabile:

GEMENII se află în continuare pe panta ascendentă din punct de vedere profe­sio­nal. Deci nu este cazul să apăsați pe acce­le­rație. Luați inițiative, dar lăsați șefii să aibă ultimul cuvânt. Luna plină de sâmbătă poate coincide cu des­tăinuirea sentimentelor în amor.

FECIOARELE au posibilitatea de a fina­liza până sâmbătă o înțelegere contractuală în termeni favorabili. Poate fi vorba de un acord mediat de partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri. Nu vă repeziți însă să dați iama în economii, mai ales marți acest tip de decizii sunt neinspirate.

SĂGETĂTORII se bucură în continuare de momente frumoase petrecute în sânul familiei. Dacă aveți mai multe invitații pen­tru sâmbătă, e bine să o acceptați pe cea care vine din partea unei femei a cărei companie o agreați. Evitați marți controverse pe tema banilor.

PEŞTII trăiesc într-un fel de feerie. Mai ales cei cu înclinații artistice pot fi pe un vârf de formă. Ceilalți devin o sursă de ar­monie pentru cei din jur. Marți puteți acționa impul­siv pe plan pecuniar.     

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian