Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 6-12 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Venus în Berbec ne face dornici de nou, de aven­tură, de cuceriri. Lăsăm la o parte timiditatea și ne lansăm în noi începuturi. Elanul emoțional poate fi însă de scurtă durată, de aceea ar fi bine să nu ne luăm angajamente prematur. În schimb an­gajarea în diverse activități creative, mai ales pe plan mental, este categoric indicată. De marți, Mercur în Gemeni o ia de-a-ndărătelea, ceea ce ne poate face uituci sau neatenți în trafic. Ceea ce e util să facem acum este să luăm din urmă comu­ni­carea din perioada ultimei sale retrogradații, res­pectiv 14 ianuarie – 5 februarie și să vedem cui i-am rămas datori cu niște răspunsuri, documente ori clarificări.    De miercuri, cei doi benefici se reu­nesc, deoarece Jupiter intră și el în semnul Berbe­cului, aducând îndrăzneală, încredere și spirit de aventură tuturor. A venit vremea ca viziunea și ins­pirația pe care ni le-a dăruit-o cât a timp a traversat Peștii să fie puse în practică.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt principalii beneficiari ai energiei cumulate a celor doi benefici, Venus și Jupiter, în semnul lor. Ieșiți din amorțeală, scoateți armura din dulap și porniți în căutarea unui turnir. Atenție însă marți, să nu vă împotmoliți la drum.

RACII întrevăd noi ocazii de-a se dez­vol­ta pe plan profesional. Cât timp    veri­ficați potențialul fiecărei oportunități și nu vă avântați în prea multe, veți reuși. Marți s-ar putea să vă deranjeze atitudinea celor apropiați, dar să nu vă puteți hotărî să vă spuneți părerea.

BALANŢELE au alături un partener de cuplu sau de afaceri plin de pozitivitate și de energie. Mai mult, acesta poate con­tribui la creșterea bunăstării amândurora. Cei care sunt la drum pot avea oarece încurcături, mai ales marți. Ori puteți rămâne în pană de idei.

CAPRICORNII își dau seama ce pot face dacă își reunesc resursele cu cei din familia extinsă, însemnând rudele prin alianță. Se poate să puneți la punct niște acareturi pe care să le valorificați. De miercuri e nevoie să vă me­najați sănătatea și să nu vă certați cu colegii.

Semnele fixe:

TAURII devin mai visători și mai empatici. Vă vine greu să nu vă implicați dacă auziți de persoane care au nevoie de ajutorul dvs. Această tendință se intensifică începând de miercuri. Visele devin mai intense. De marți în­colo    e contraindicat să semnați contracte.

LEII au o explozie de productivitate și creativitate. Unii dintre dvs. se pot decide să studieze în străinătate, alții să se apuce de o funcție publică. Artiștii zodiei pot ieși cu ușurință în evidență. De marți încolo există riscul să vă contraziceți aiurea cu cei din cercul de prieteni.

SCORPIONII doresc (și în mare mă­sură reușesc) să redefinească relația de iu­bire sau pe cea cu copiii. Puteți pune pi­cio­rul în prag într-o manieră rezonabilă. De mier­curi găsiți și modalitatea de a-i motiva pe cei din echi­pa dvs.

VĂRSĂTORII petrec din ce în ce mai mult timp cu apropiații. Prin inter­me­diul lor puteți cunoaște pe cineva care vă face să vă îndoiți că actuala dvs. relație este tocmai ceea ce trebuie. Ori dimpotrivă, persoana iubită e cea care de marți încolo începe să facă fițe.

Semnele mutabile:

GEMENII gândesc și acționează repede și bine până marți. Mai apoi, Mercur în zo­dia dvs. face cale-ntoarsă și vă poate încurca programul zilnic și ideile. Ocupați-vă de lu­crurile lăsate nefinalizate în ianuarie-februarie. Com­pania prietenilor are un efect stimulativ asupra dvs.

FECIOARELE fac calcule corecte și poar­tă discuții eficiente cu șefii, până marți. După aceea, Mercur retrograd vă poate afecta, fie că planurile inițiale se dau peste cap, fie că apar scurtcircuite în comunicarea cu supe­rio­rii. O afacere începe să se dezvolte frumos.

SĂGETĂTORII au impresia că cineva le-a schimbat partenerul de cuplu ori de afaceri, de marți până miercuri, căci una ați discutat și altceva se întâmplă. De vină este retrogradația lui Mercur, n-o luați personal. Poveștile noi de iubire, în schimb, se intensifică de miercuri.

PEŞTII se înțeleg grozav cu cei din fa­mi­lie, mai ales cu puștimea până marți in­clu­siv, dar apoi apar certurile. Ceea ce vă su­pă­ră sunt obrăzniciile sau nerespectarea unor promi­siuni. Consolările vin din sectorul financiar, activat de cei doi benefici, Venus și Jupiter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian