Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 13-16 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Evenimentul principal al săptămânii este fără doar și poate eclipsa totală de Lună, care se petrece în dimineața zilei de 16. Ca orice eclipsă de Lună, ea își face simțit efectul mai ales asupra femeilor, in­ten­sificându-le emoțiile. Infecțiile latente sau toxi­citatea pot să fie expulzate brutal din organism, ceea ce nu trebuie să ne sperie. Totuși e necesar să re­acțio­năm prompt sau să ne pregătim pentru ziua de luni începând o cură de dezintoxicare. Cea mai de ne­dorit reacție la energia eclipsei o vedem prin com­por­tament încărcat de malițiozitate dintre oameni, care se complac în bârfe. La polul opus, reacția op­timă este că cei care evitau să acționeze pentru a-și atinge obiectivele justificate sau de a-și apăra drep­turile nu ezită să se confrunte cu cei care le stau în cale. Steaua fixă Agena, care însoțește această eclip­să, are darul de a îndulci confruntările, posibil prin­tr-un prieten care le servește drept mediator. La nivel global, pot apărea disensiuni de ordin religios sau pot fi eliminați cârmuitori care au ajuns detestați de toată lumea. Mercur re­trograd în Gemeni ne per­mite să revenim asupra unor greșeli în comu­nicare comise între 14 ianuarie și 4 februarie.

Semnele cardinale:

BERBECII care au suferit de infecții la nivel urogenital pot să aibă din nou ase­menea simptome, de eclipsă, semn că mai există resturi ale acesteia. Sau se poate să vă dați seama de o deficiență în felul în care decurg afa­cerile, pe care o puteți remedia prin intermediari.

RACII care așteaptă venirea pe lume a unui copil ar trebui să se îngrijească în mod special de persoana însărcinată, în preajma eclipsei. De exemplu, nepermițându-i să se lanseze în munci casnice obositoare. În relațiile de iubire, se pot ivi emoții intense, negative.

BALANŢELE, mai ales dacă au de plătit studii ori călătorii în străinătate, pot fi ten­sionate din pricina banilor. E într-adevăr posibil ca sumele pe care vă bazați să fie mai mici decât ați fi dorit.

CAPRICORNII se gândesc serios cum să-și restrângă cheltuielile ca urmare a acestei eclipse. De mare folos vă sunt în această situație prietenii, prin intermediul cărora puteți începe niște colaborări fructuoase.

Semnele fixe:

TAURII ar face bine să se pregătească pentru a rezista ieșirilor emoționale ale partenerului de cuplu ori de afaceri în preajma eclip­sei de Lună. Acestea vor fi mai intense dacă e vorba despre o femeie.

LEILOR, femeile din familie le pot face viața grea, în preajma eclipsei de marți, când se prea poate să fie peste trei ceasuri rele. Nici nu vă puteți plânge partenerului de cuplu, care se ține deoparte. Susținerea morală vine din partea amicilor, care au mai trecut prin așa ceva.

SCORPIONII, care în mod normal știu foarte bine să-și țină emoțiile sub con­trol, ba chiar bine ascunse, nu le mai pot zăgă­zui, din cauza eclipsei care se produce în semnul lor. Cel mai periculos ar fi să vă îndreptați resentimentele împotriva vârstnicilor din familie.

VĂRSĂTORII cu șefi femei au ne­voie de multă în­țelepciune pentru a face față atitudinilor subiecti­ve ale acestora, începând cu ziua de marți. Dificul­ta­tea constă în a păstra buna măsură, pentru că a vă re­pri­ma nemul­țumirea e la fel de riscant ca a face scandal.

Semnele mutabile:

GEMENII care iau lucrurile din urmă cu Mercur retrograd în semnul lor pot trezi nemulțumiri acute din partea colegilor, dacă aceștia își dau seama că au avut de suportat re­percusiuni în urma eventualelor greșeli ale acestora. Dar e mai bine să le corectați acum.

FECIOARELE sunt probabil chemate să aducă niște documente din urmă de către autorități. Ori șefii sunt cei care vă repro­șează niște lipsuri datând din intervalul 15 ianuarie – 4 februarie. Evitați marți întâlnirile cu femeile din anturaj și fiți deosebit de atenți în trafic.

SĂGETĂTORII, pe lângă faptul că au un partener cicălitor de cuplu sau de afaceri, pot descoperi cu uimire că sunt victimele manipulărilor unei dușmance. Când sunteți confrun­tați cu neadevăruri despre dvs., nu reacționați.

PEŞTII care s-au bucurat de multă vizi­bilitate în ultima perioadă ar face bine să se retragă o vreme din lumina rampei. Cel puțin până când trec efectele eclipsei de Lună din Scorpion, de marți. Adică circa o lună. Dacă trebuie să ieșiți în public, evitați asocierea cu femei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian