Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 20-26 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Oricât de tentante ar fi excursiile de weekend (în ciuda prețului carburantului), Mercur retrograd ne îndeamnă mai degrabă să stăm acasă și să ne ocupăm de niscaiva reparații mărunte. Nici cu cei apropiați nu-i bine să ne întâlnim, pentru că dis­cuțiile pot fi tulburate de reproșuri privitoare la lu­cruri din trecut. Reacțiile emoționale pot fi mai in­tense decât de obicei, căci încă se fac simțite efectele eclipsei de Lună din 16. Neptun retrograd intră marți în Taur, ceea ce presupune revizuirea unor câștiguri și cheltuieli. Nu este indicat să semnăm contracte legate de bani, nici să purtăm negocieri pe tema aceasta. Miercuri, Marte intră în Berbec, unde îl așteaptă Venus și Jupiter. Îm­preună, cei trei ne dau curajul și puterea de a începe lucruri noi cu încredere și inima deschisă. Gemenilor le spunem „La mulți ani!” începând de sâmbătă, când Soarele pătrunde în zodia acestor copii năz­drăvani ai zo­dia­cului –

Semnele cardinale

BERBECII, neobișnuit de introvertiți pe parcursul weekend-ului, caută răspunsuri la marile întrebări ale vieții. Se pare că aceste frământări sunt cu folos, căci în momentul în care Marte pătrunde în semnul dvs., puteți începe cu energie și curaj o inițiativă nouă, promițătoare.

RACII asistă probabil la multe bârfe, dar este contraindicat să se alăture acestora, mai ales dacă este vorba despre colegi ai dvs. de serviciu. Cei aflați în concediu în străinătate pot avea adevărate revelații în weekend. Acestea vă pot motiva să progresați în carieră.

BALANȚELE aflate la drum lung sau care studiază pot avea mici încurcături în ambele domenii. În călătorii puteți avea inconveniente minore sau altercații. Studenții fac bine dacă iau din urmă niște informații. Cel care vă susține și vă îmboldește este partenerul.

CAPRICORNII au niscaiva probleme de sănătate, de care e bine să se ocupe în weekend. Poate fi vorba despre umeri sau aparatul respirator superior. Sau vă pot necăji niște relații de muncă. Planurile îndrăznețe făcute cu cei din familie au toate șansele să reușeas­că.

Semnele fixe:

TAURII, atât de pricepuți în ches­tiuni bănești, ar trebui să evite asemenea preo­cupări până luni inclusiv, din pricina lui Mercur re­trograd. Marți, acesta intră în semnul dvs., arătând că a venit vremea să vă puneți în ordine chestiunile personale nerezolvate.

LEII se fac remarcați, începând de miercuri, într-o manieră care le depășește și cele mai îndrăznețe așteptări. Păstrați-vă însă modestia dacă vreți ca succesul să fie de durată. Nu vorbiți prea mult despre dvs. cu prietenii dacă nu vreți ca aceștia să înceapă să vă evite.

SCORPIONII trăiesc încă emoții tur­bulente care se descarcă în urma eclipsei din 16 în semnul lor. Din pricina acestora, ar fi posibil să nu aveți discernământul obșnuit în chestiuni de afaceri, deci nu semnați documente. Lu­crați cu spor și aveți multă energie de miercuri înco­lo.

VĂRSĂTORII au impresia că istoria se repetă, pentru că anumite neînțelegeri din iarnă cu copiii sau persoana iubită re­a­par. De marți, neînțelegerile se pot ivi în familie. Unii dintre dvs. pot fi interesați de un nou do­meniu de studiu și să se apuce de treabă de miercuri.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt împrăștiați nevoie mare, în ultimele zile ale retrogradației lui Mercur în semnul lor, adică până luni. E preferabil ca până atunci mai mult să ascultați și să întrebați decât să vorbiți. Veți putea auzi lucruri interesante, discutate în cercul prietenilor dvs.

FECIOARELE au timp până luni să caște urechile la ce le spun sau le-au spus șefii. Corectați greșelile din urmă dacă vreți să nu existe repercusiuni în septembrie. O afacere pe care probabil ați antamat-o mai demult în principiu poate fi lansată începând de miercuri.

SĂGETĂTORII care au început de cu­rând o relație de iubire ajung să se amba­leze din ce în ce mai mult, de miercuri în­colo, în așa manieră încât să sufoce persoana iubită. În cuplurile stabile, aveți de-a face cu o pereche cri­ti­că și sâcâitoare pe teme recurente, până luni inclusiv.

PEȘTII nu se înțeleg prea grozav cu puști­mea din familie. Tineretul își poate lua na­sul la purtare până luni. Nu ezitați să-i pu­neți la punct. Deși se poate să fi obținut deja un venit su­plimentar, ați putea să dezvoltați și mai mult aceas­tă nouă sursă de câștig, de miercuri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian