Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 24-30 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

O urmare a intrării micului benefic Venus în Gemeni, unde se găsește și stăpânul acestei zodii, sprințarul Mercur, este că viața noastră de zi cu zi este presărată cu întâlniri plăcute, conversații ins­tructive și distractive. Suntem tentați să mergem la spectacole, concerte ori alte evenimente culturale, și avem toate șansele ca acestea să fie de calitate. În preajma zilei de miercuri trăim, în schimb, stări de con­fuzie și ar fi mai bine dacă nu ne-am așeza la vo­lan și am evita băutura, calmantele și orice alt­ceva ne-ar putea afecta reflexele. Putem fi de ase­menea creduli, deci nu e indicat să purtăm negocieri ori să semnăm documente în ultimele zile ale acestui in­terval. Miercuri spre joi s-ar putea să nu prea dor­mim – de vină este Luna nouă din Rac, care se pe­trece dimineața. Ne țin treji preocupările legate de familie sau grija că ne-am hazardat într-un proiect profesional prea ambițios. Probabil că lucrurile vor merge bine, dacă nu ne lăsăm pe tânjală și ținem legătura cu celelalte persoane implicate în proiect. Dacă avem de făcut vânzări, ziua de joi e aducă­toa­re de noroc. În schimb, nu e bine să ne tundem sau să facem eforturi fizice mari. Luna nouă în Rac e potrivită să ne vedem cu cei dragi, să le arătăm ce simțim pentru ei, dar și să ne lăsăm răsfățați.

Semnele cardinale:

BERBECII, plini de energie și entu­zi­asm, ca urmare a energiilor cumulate ale lui Marte și Jupiter în zodia lor, sunt deo­sebit de activi. Puneți la cale o mulțime de lu­cruri, ca­re au șanse să iasă bine cu rudele, vecinii ori ami­cii. Petreceți, pe cât posibil, joia cu familia.

RACII au posibilitatea de-a discuta con­tracte favorabile sau le vin niște bani din urmă. Cereți însă de miercuri cuiva obiec­tiv să verifice condițiile contractuale, căci s-ar putea ca ceva să nu fie tocmai în ordine. După Luna nouă în semnul dvs., puteți începe lucruri noi.

BALANȚELE întreprind multe alături sau la inițiativa partenerului de cuplu sau de afaceri. Încercați însă să-l temperați, mai ales de miercuri încolo. Dacă sunteți în con­ce­diu, puteți lega prietenii frumoase sau o idilă.

CAPRICORNII au de-a face cu un par­te­ner de cuplu ori de afaceri cald, dar care în preajma Lunii noi din Rac trece prin emo­ții schimbătoare. Îngrijiți-vă de sănă­tate, aveți șanse să fiți într-o formă mai bună, dar miercuri nu e cazul să vă obosiți, ci să o luați ușor.

Semnele fixe:

TAURII au tot mai mult succes în ne­go­cieri, iar perioada e de asemenea pro­pice pentru semnarea de contracte. Este totodată potrivită pentru angajare în condiții favo­rabile. Miercuri n-ar fi cazul să conduceți sau să dați crezare cuiva persuasiv din anturaj.

LEII au avut în ultimul timp o viață socială bgată, dar nu neapărat distractivă. Lucrurile se schimbă în bine, de vineri. Pu­­teți cunoaște chiar o persoană seducătoare. Fiți atenți la relațiile cu femeile, miercuri, când e indicat să vă țineți departe de afaceri.

SCORPIONII tare ar porni la drum, însă perioada optimă pentru plecare începe de joi, după Luna nouă. Cei care rămân lo­cului au șansa să-și dezvolte frumos afacerile.

VĂRSĂTORII sunt mai puțin pe­si­miști ca înainte. Poate pentru că vă îndră­gos­tiți, ori un copil vă face să vă simțiți mândru de el. E o perioadă aglomerată la serviciu, dar miercuri e cel mai greu, deci evitați supra­so­li­ci­tarea. Nu vă ocupați nici de chestiuni bănești.

Semnele mutabile:

GEMENII zburdă veseli, îmboldiți atât de șmecherul lor guvernator, Mercur, cât și de Venus în semnul lor. Sunteți și mai distri­bu­tivi ca de obicei și e greu să reziste cineva farme­cului dvs. Asta nu înseamnă însă că șefii vor închide ochii dacă dați miercuri rasol la serviciu.

FECIOARELE au oarecare probleme în interacțiunea cu femeile din cercul de prieteni. De vină e energia Lunii noi de miercuri. Ar fi bine să vă moderați simțul critic. Miercuri, partenerul poate fi nesincer cu dvs.

SĂGETĂTORII se înțeleg de minune cu partenerul de cuplu sau de afaceri. Acesta vine cu propuneri interesante și creative. Dvs. nu trebuie decât să intrați în joc. Nu intrați în economii miercuri. În aceeași zi, cineva din familie s-ar putea să încerce să vă aburească.

PEȘTII, al căror guvernator, Neptun, se pregătește să intre în retrogradație miercuri, au dificultăți să iasă din starea de confuzie. De folos vă pot fi cei din familie, mai ales puștimea, care vă fac să râdeți și să vă simțiți bine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian