Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Răspuns pentru DANIEL G. – Cluj-Napoca, F. AS nr. 1522 – „Ajutați-mă cu un remediu natural, pentru cancer la colon!”

Dr. ANGELA HIMOVITH – tel. 0748/11.24.20, 0748/11.24.21, e-mail: [email protected] www.secret-herbs.net

În cele ce urmează, am să încerc să vă fac câteva precizări asupra efectului tera­piei natu­riste în cancerul de colon. Comunitatea științifică este preocupată de cauza directă, dar și de instrumentele de pre­venire, vindecare și reabilitare a can­cerului, în general, și a cancerului de colon, în mod special. În același timp, privirea cercetătorilor este îndreptată către medicina integrativă, în care un loc important îl ocupă medicina naturală. Tra­tamentul naturist este nece­sar în fiecare stadiu al cancerului, este coloana vertebrală a tratamen­tului, deoarece preparatele sunt administrate individual, și nu ca medicament, la raft. Substan­țele active din plante s-au dovedit ca fiind responsabile în procesul de ridicare a imunității (armata de apărare a organis­mului nostru). Plantele au efec­te antiinflamatorii, antivirale și, nu în ultimul rând, neutrali­zea­ză efectele substanțelor cance­rigene care ajung în organismul nostru prin alimente, aer, apă, produse electronice etc.    Trata­mentul naturist reduce simpto­mele însoțitoare ale bolii: probleme digestive, slăbiciune, probleme nervoase, valori inco­recte ale sângelui, creează o reducere și o refacere rapidă a daunelor cauzate de boală. Plantele ajută organismul să creeze echilibrul potrivit, dar proce­sul de echilibrare necesită mai multe angajamente, pentru a schimba tot ceea ce are legătură cu stilul de viață, inclusiv alimentația, exercițiile fizice, metodele de relaxare și multe altele. Toate cele spuse mai sus se regăsesc în formulele preparatelor noastre, Digestton Canadian Sweet Extract și Immunoforce Canadian Sweet Extract. Tratamentul este diferit de la persoană la persoană.

Să nu uităm că toate aceste plante din care sunt realizate produsele noastre se găsesc în imensul laborator al naturii și al Creatorului nostru, care ne întinde veșnic o mână de ajutor. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să-i simțim căldura și lumina pe care ne-o trimite zilnic.

Vă doresc multă sănătate!

Pentru mai multe relații, puteți suna la tel.: 0748/112.422; 0748/112.420.

ILIE TUDOR – redactor „Formula AS”, specializat în terapii naturiste

„Sufăr de hipospermie” (Răspuns pentru L. G. – București, F. AS nr. 1524)

Referitor la mesajul dvs., nu este clar motivul hipospermiei: defect anatomic, in­fec­ție sau tulburări hormonale. În cazul unor probleme morfologice, ele se corectează chirurgical, de către un medic urolog (vă recomand Centrul de Urologie și Transplant din Cluj). Dacă este depistată o infecție, se intervine cu tratament medicamentos (antibiotice) prescris de medic. În cazul unor tulburări hormonale, soluțiile sunt mai degrabă în zona naturistă: Lăptișor de matcă în miere 30%, Apilarnil activat, Macca extract – se administrează conform specificațiilor producă­torului. Trebuie ținut cont că efectele oricărui tra­tament asupra problemelor de fertilitate apar într-o perioadă considerabilă de timp: 6-24 luni.

Farm. Carmen Ponoran – Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie, e-mail: [email protected] www.gemoterapie.ro

„Sufăr de hipospermie” (Răspuns pentru L. G. – București, F. AS nr. 1524)

Carmen Ponoran

În cazul hipospermiei, cauzele pot fi multiple, și pentru că nu ați făcut referire la o cauză, vă propun să încercați abordarea gemoterapică, pentru care există cazuri rezolvate, prin cure de minimum 6 luni, cu extrac­te gemoterapice specifice: Extract din semințe de Frasin – de două ori pe zi, dimineața și seara, Extract din muguri de Stejar, dimineața, și Extract din mlădițe de Sequoia, după-amiaza. Din­tre acestea, Extractul din semințe de Frasin este gemo­terapicul cu acțiune regla­toare asupra funcțiilor geni­tale masculine, iar Stejarul și Sequoia au acțiune tonică, antisenescentă și de susținere a funcției sexuale. A fost con­­statată la unele persoane influența negativă a undelor electromagnetice emise de telefoanele mobile asupra spermatogenezei, în cazul în care acestea sunt purtate în buzunar, în apropierea zonei genitale. De aceea, trebuie avut în vedere și acest aspect, al poziționării telefonului, departe de corp. Pentru in­formații suplimentare, mă puteți contacta pe e-mail [email protected], pentru a vă pune în legătură cu un medic specializat în gemoterapie.

Vă doresc numai bine!

„Mama suferă de miopie forte degenerativă” (Răspuns pentru Adela F. – Craiova, F. AS nr. 1524)

Doamnă Adela, vă recomand un consult pentru mama dumneavoastră la un medic oftalmolog din Craiova, specializat în terapii alternative (gemo­terapie, homeopatie). Este vorba despre doamna dr. Roxana Ghenoiu, medic primar oftalmolog, care mi-a confirmat că ar putea să demareze un trata­ment alternativ, care să o ajute pe mama dumnea­voastră. O puteți contacta la cabinetul său din Centrul medical Ro-Optic (Strada C. S. Nicolaescu Plopșor 5, Craiova).

Numai bine!

Farm. spec. PAUL TISMAȘ – tel. 0745/137.537, e-mail: [email protected]

„Am otomastoidită cronică” (Răspuns pentru DIANA – Galați, F. AS nr. 1511)

Suferinţa dvs. de la ureche este de natură infecţioasă şi, totodată, inflamatorie. În primul rând, vă sfătuiesc să puneţi Tinctură de Pro­polis (de la plafar sau farmacie), câte 2-3 picături, de 2 ori pe zi în urechea suferindă, până la dispa­riţia simptomelor neplăcute, după care continuaţi să puneţi 2 picături pe zi, 3 zile, şi în final, 2 picături, din 2 în 2 zile, încă circa 6 zile. Luaţi Tinctură Propolis şi intern, câte 1/2 linguriţă, în puţină miere de albine, sau pe o bucăţică de biscuit sau pâine (interzis apă, ceai sau compot), de 2 ori pe zi, vreme de 10 zile. În paralel, să vă masaţi la ceafă de 1-2 ori pe zi cu un extract de: hrean, muştar boabe şi câţiva ardei roşii iuţi în oţet de mere şi miere, toate puse la macerat şi filtrate după circa 15 zile. Dacă nu obţineţi rezultatele dorite, contac­taţi-mă.

„Caut un leac pentru BPOC” (Răspuns pentru IRINA – Botoşani, F. AS nr. 1511)

Leacul îl găsiţi la farmacia „Aroma-tis”, tel: 0752/845.050, cu condiţia ca fratele dvs. să nu fu­meze şi să nu bea alcool, căci altfel nu există leac!

Ing. chim. MIRCEA BOCAN – Alba Iulia, tel. 0788/23.38.73, 0258/86.56.77

„Am osteoporoză, m-am îngrășat mult și rețin apă” (Răspuns pentru Carmen T. – București, F. AS nr. 1519)

Englezii au făcut un studiu pe 400.000 de vo­luntari, timp de 30 de ani. Asta da seriozitate! Au demonstrat că vitaminele și suplimentele alimen­tare de sinteză chimică nu se asimilează corect. De exemplu, Vitamina C sintetică se asimilează 0,75%! Cea organică, se asimilează 100%.

Tratamentul pe care îl faceți pentru osteoporoză urmează același tipar: fiind calciu și vitamina D3 sintetice, nu s-au asimilat și v-au afectat și rinichii. Argila „ALGO” conține calciu natural și, cu 200 grame pe zi, timp de 3 luni, rezolvă și retenția de apă. Din satelit s-a observat că stratul de ozon este refăcut 85%. De aceea, vă recomand să vă bucurați și de energia benefică a razelor de soa­re, care vă convertesc provitamina D în vita­mina D3, atât de necesară pentru asimilarea corectă a calciului. În zilele când nu faceți plajă, trebuie să consu­mați 2.000 u.i de vitamina D3 naturală, uleioasă. După vindecarea rinichilor, vă recomand pentru întreți­nere să consu­mați fără pauze 3 linguri cu argilă „ALGO” pe zi.

Pentru detalii, vă rog să mă contactați la tel. 0788/233.873.

„Sunt anemic de când mă știu” (Răspuns pentru Cornel – Iași, F. AS nr. 1519)

Vitaminele și suplimentele alimentare de sinteză chimică pe care le consumați nu se asimilează; sunt dăunătoare. Argila „ALGO” are inteligența naturii, știe unde este nevoie de ea și reglează fin întregul metabolism. Vă recomand o cură de 2-3 luni cu 200 g argilă/zi. Conține fier natural, ușor asimilabil. În continuare, vă recomand 3 linguri argilă/zi pentru întreținere, fără pauze.

Pentru detalii, vă rog să mă contactați la tel. 0788/233.873.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian