Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Slăbiți cu struguri: 1 kilogram pe zi!

Foto: Shutterstock

Strugurii sunt soluția ideală pen­­tru a slăbi rapid până la un kilogram – și asta, într-o singură zi! Căci boabele dulci elimină rezi­duuri­le și apa reți­nută în țesuturi, susțin buna funcțio­nare a rini­chilor și a vezicii urinare și ajută di­gestia. Însă o zi de struguri nu pre­zintă avantaje doar pen­tru siluetă: fructele for­tifică or­ga­nis­mul și-i întă­resc ca­pa­citatea naturală de apă­ra­re. Flavonoidele (sub­stan­țe vegetale se­cundare) pe care le con­țin prote­jează ini­ma și toate țesuturile.

Ziua de struguri

Mâncați dimi­nea­ța, la prânz și sea­ra câte 250 g de stru­guri. Între me­­se­le princi­pale – deci în cursul dimineții și după-amiază – beți câte 200 ml suc de struguri amestecat cu apă (în ra­port 1:1). Înainte de cul­care, beți încă o dată aceeași cantitate de suc de stru­guri, diluat cu apă mi­ne­rală.

Făcând sport, susțineți efectele curei de struguri

Dacă doriți să slăbiți și mai re­pe­de, ar trebui ca în ziua dvs. de stru­guri să faceți și sport – timp de 30 de mi­nute. În funcție de for­ma dvs. fizică și de entu­ziasm, puteți, de pildă, să ieșiți pur și simplu la o plimbare, să înotați ori să faceți un tur cu bici­cleta.

Sugestii pentru cumpărături

Dacă găsiți, cumpă­rați struguri proaspeți, din producția locală. În niciun caz fructele nu trebuie să aibă pete ma­ronii sau crăpături. Și pre­ferați boabele mici, căci cele mari sunt re­zultatul folo­sirii unei cantități exce­sive de îngră­șă­minte și conțin foarte multă apă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian