Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

PUTEREA RUGĂCIUNII

„Antrenament pentru Rai”

Cu acest mesaj doresc să mă alătur și eu celor care, cu multă recunoștință, mulțumesc Bunului Dum­nezeu pentru binefacerile pe care ni le dăruiește zilnic. Tot mai mulți oameni mărturisesc despre vindecări miraculoase, întâmplate atunci când se roa­gă stăruitor și cu nădejde. Despre puterea credin­ței vă scriu și eu, deși nu știu câtă pricepere am de-a folosi cuvintele, așa încât să exprime ceea ce trăiesc.

De când mă știu, am suferit de diverse boli, mai ușoare sau mai greu de tratat, dar Dumnezeu a fost milostiv cu mine și mi-a dăruit zile cât să ajung la maturitate, să am copii și nepoți frumoși, sănătoși și cuminți. Dar, de mai bine de doi ani, viața mea este continuu amenințată de două boli grave ale ficatului. Am trecut deja printr-o operație amplă și sunt mereu pe drumuri la doc­tori, la con­troale, la diverse in­ves­tigații. În acest timp, am sim­­țit ce înseam­nă frica, am avut perioade de incertitu­dine, dar mereu am fost ajutată să mă ridic și să merg mai departe, și asta, cu ajutorul rugăciunii. De la rugăciunile scrise în cărți, am ajuns la rugăciunile mele, în care îi spun lui Hristos toate frământările prin care trec, toate fricile dar și toate speranțele pe care îl rog să mi le împlinească. Mi-am făcut din El un tovarăș de viață și drum. Îl caut cu mintea, cu su­fletul, iar calea e rugăciunea. Simt cum mă adâncesc în ea tot mai mult, cum îmi transformă viața în lumi­nă, cum umbrele fricii și ale morții se șterg. E un antrena­ment pentru Rai.

Mereu mă întreb dacă sunt vrednică de îndurările lui Dumnezeu, îl rog să mă ajute să-i răsplătesc daru­rile primite, să nu primesc mai mult decât dau. Frica bolii m-a călăuzit spre Hristos, m-a făcut să-L caut și să nădăjduiesc întru El. Am început să merg la biserică, să particip la Sfintele Taine și să mă rog, să mă rog, să mă rog. Așa regăsesc nădejdea întru iertare și milă. Așa pot să laud, să binecuvântez și să slăvesc pe Dumnezeu.

Le doresc tuturor cititorilor sănătate, ajutor de la Bunul Dumnezeu și să-și trăiască viața în rugăciune.

GABRIELA C.

„Sfântul Nectarie e întărit în ce face, de Maica Domnului”

Dragii mei prieteni,

Îmi permit să vă spun „prieteni”, deoarece de 20 de ani vă citesc cu mare drag. Vă doresc sănătate și putere de muncă, ca să ne bucurați inima și sufletele în continuare.

Vreau să aduc și eu laude și mulțumiri Sfântului Nectarie, pentru că m-a ajutat, ca pe mulți alții, în momente grele. Am doi copii, care cu toate căutările și încercările, o perioadă destul de lungă, nu au avut loc de muncă. Citind și eu în „Formula AS” despre Sfântul Nectarie, despre cei care au fost ajutați în momente de supărare și neca­zuri, am început să mă rog lui și Maicii Domnului. În aceeași pe­ri­oadă, am primit și o carte des­pre viața Sfântului Nectarie și o iconiță sfințită, unde era și Aca­tistul Sfântului. După aproxima­tiv 2-3 săptămâni, copiii mei au găsit locuri de muncă neașteptat de bune. Vor spune mulți că a fost o coincidență. N-a fost! Sunt sigură că rugăciu­nile mele au fost ascultate, drept urmare am promis Sfântului Nectarie că am să scriu, ca să afle și alții de sprijinul lui. Nu lasă pe nimeni în deznădejde. Trebuie numai să ne rugăm cu credință și cu spe­ranță. Eu simt că Sfântul Nectarie e iubit și întărit ­în ce face de Maica Domnului. Este cel mai umil și cel mai omenos dintre sfinți. Îl simt aproape, ca pe un frate. Rugați-vă lui, n-o să fie în zadar!

C.R. – Baia Mare

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian