Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 4-10 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Viața profesională a multora dintre noi a fost pre­sărată, încă din 2021, cu obstacole sau schim­bări de situație neprevăzute, care apăreau fix când cre­deam că, gata, lucrurile s-au aranjat și au început să intre pe un făgaș normal. Ei bine, rezol­vările încep să apară. Dar nu mai înainte de-a avea loc eclipsa totală de Lună, din zodia Taurului, care se petrece pe data de 8. Eclip­sele de Lună afectează în primul rând fe­meile și familia, producând tur­bulențe emo­ționale. În cazul bărbaților, relațiile cu femeile decurg mai dificil, în special cu soțiile și mamele. Nici unii, nici alții n-ar trebui însă să ia decizii ra­dicale, cât timp se află sub imperiul emo­țiilor, căci re­lațiile afectate se pot rupe sau pot fi compromise pe termen lung. Însă acolo unde există deja con­flicte, posibil din cauza unor bu­nuri, tre­buie, dim­po­trivă, să știm să ne mobilizăm for­țele și să ne luptăm pentru ceea ce ni se cuvine. Că­lă­toriile, prin țară sau în străinătate, sunt afectate de această eclipsă. Mai ales fe­meile însăr­ci­nate, născute la mij­locul semnului Tau­rului, Leului, Scor­pionului sau Vărsătorului, ar trebui să evite depla­sările timp de o lună după eclip­să. De luni până miercuri, ne pu­tem simți însin­gurați și neiubiți, în ciuda semnelor de afecțiune primite din partea celor dragi. Dumi­ni­că și luni, deplasările cotidiene ne pot aduce întâl­niri neobișnuite, regizate de destin.

Semnele cardinale:

BERBECII care ies la distracție în week­end ar trebui să aibă pregătită o alter­na­tivă de transport, căci, cu toată vitalitatea lor, și un pahar de vin le poate afecta reflexele. Nu vă implicați în chestiuni materiale, mai ales dacă aceste demersuri implică familia sau femei mature.

RACII au nevoie de reținere în afirmațiile publice pe care le fac. Feriți-vă, pe final de săptămână, să emiteți judecăți de va­loare. În preajma eclipsei de marți, aveți nevoie de un bun autocontrol emoțional, deoarece prieteniile dvs. cu femeile sunt fragile.

BALANȚELE care se află în străinătate sau au de dat examene la nivel universitar și postuniversitar nu dispun de obișnuita lor claritate mentală. Grăbiți-vă încet. Același sfat este valabil și în preajma eclipsei.

CAPRICORNII, care au mai avut pro­bleme de autoritate cu unii dintre cola­boratori, s-ar putea să renunțe la vreunul dintre ei la sfârșitul săptămânii. Cereți însă și sfatul cuiva obiectiv.   

Semnele fixe:

TAURII riscă certuri cu prietenii care nu s-au achitat de niște obligații financiare. E normal să le bateți obrazul, dar încercați să nu rupeți complet relația. Eclipsa de Lună vă ridică în­trebări legate de identitatea dvs. în cadrul familiei.

LEII pot intra ușor în conflict cu prie­tenii bărbați, mai ales dacă e vorba de cine ia decizii privitoare la un proiect de grup. Cel mai deștept cedează. Aveți nevoie de calm și claritate pentru a rezolva o problemă pro­fesională, mai ales dacă e implicată o femeie.

SCORPIONII se enervează dacă la finalul săptămânii un partener de afaceri încearcă să le impună ceva. Feriți-vă de asemenea de speculații și jocuri de noroc. Partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri, mai ales dacă e femeie, vă poate călca rău pe nervi de eclipsă.

VĂRSĂTORII fac bine încercând să reia un proiect financiar, dar nu ar trebui să forțeze lucrurile, mai ales în weekend. Relațiile de familie pot deveni proble­ma­tice odată cu eclipsa totală de Lună din Taur de marți, în special cu femeile.

Semnele mutabile:

GEMENII reușesc să reintre în grațiile șefilor după o perioadă de răceală. Ten­din­ța e să vă precipitați, dar reușiți mai degrabă împă­carea, dacă ea se petrece treptat.

FECIOARELE nu fac bine vărsându-și nervii pro­vocați de șefi asupra perechii. Eclipsa de Lună de marți poate tulbura însă relațiile noi, precum și cele cu copiii din familie.

SĂGETĂTORII se gândesc să schimbe câte ceva prin casă, dar perechea dvs. s-ar putea opune. Fiți foarte atenți ce mâncați marți, precum și la relațiile cu colegele dvs. nu prea tinere.

PEȘTII privesc cu calm și oarecare umor niște conflicte familiale, legate de decizia pe care un bărbat vrea să o impună nea­pă­rat. Nu fiți prea bășcălioși. Eclipsa de Lună din Taur de marți vă poate îngreuna deplasările zilnice, mai ales dacă întâlniți femei nervoase.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian