Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 11-17 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Semnelor de apă (Rac, Scorpion și Pești) le merge cel mai bine, grație frumoaselor aspecte care unesc planetele din Scorpion – printre care micul benefic Venus – și cele din Pești, unde se distinge ma­rele benefic Jupiter. Apa este un sim­bol atât pentru sentimente, cât și pentru fluxul de bani, nu de­geaba li se mai spune „lichidități”. Deci, la ca­pitolul acesta, cei mai mulți dintre noi stăm bine. Anumite planuri, la care am lucrat până la începutul lui Mai și care au intrat apoi într-un con de umbră, pot fi reluate la inițiativa altora – noi nu trebuie decât să ne dăm acordul. Dar cum nimic nu este perfect, nici acest interval nu este, în sensul că Marte, cel asociat cu pericolul de accidente, este în disonanță cu Neptun cel neatent, care ne poate da ghes și să bem înainte de-a ne urca la volan.

Semnele cardinale:

BERBECII fie reiau afaceri care au stag­nat la începutul verii, fie le dezvoltă pe cele actuale. Cele mai bune soluții finan­ciare se ivesc până miercuri inclusiv. La șofat vă trebuie răbdare (nu una dintre virtuțile dvs.), la fel față de apropiații pe care vă enervați una-două.

RACII primesc afecțiune din toate părți­le, și de la colegii de cursuri, care-i admiră pen­tru ceea ce știu, și pentru compor­tament. Persoana iubită își demonstrează la rândul ei din plin sentimentele. Decizii legate de bani nu ar trebui să luați și nici să jucați la păcănele.

BALANŢELE au șanse mari să-și spo­rească veniturile directe. Cel mai bine ar fi să duceți tratative în acest sens până miercuri inclusiv, când însăși Venus vă secondează, alături de abilul negociator, Mercur. Relațiile cu străinătatea și călătoriile lungi pot fi însă dificile.

CAPRICORNII se bucură de relații so­ciale nu doar plăcute, ci și ofertante, cu ajutorul cărora pot demara afaceri intere­sante sau desfășura proiecte creative de grup. Atenție, aveți tendința,    neobișnuită pentru dvs., să vă pierdeți concentrarea la volan.

Semnele fixe:

TAURII, de obice pricepuți în ches­tiuni bănești, riscă să se precipite, posibil la îndemnul unor prieteni. Procedați ca până acum: grăbiți-vă încet. Nu vă lăsați presați nici să dați bani împrumut fără garanție. În relația de parteneriat se reinstaurează încrederea și buna-dispo­ziție.

LEII n-ar trebui să reacționeze la rău­tățile unor bărbați din cercul de prieteni. Ciondănelile pot deveni ulterior prilejuri de bârfă pe seama dvs. Mai bine vă vedeți cu cei dragi din familie, care chiar țin la dvs.

SCORPIONII reușesc să atragă cu ușurință simpatie. Petreceți însă weekend-ul departe de cei din familie, căci aici exis­tă riscul confruntării cu unul dintre vârstnici. Aveți noroc în dragoste și sunteți mai spontani. Dar nu vă recomandăm să fiți spontani în afaceri.

VĂRSĂTORII sunt prinși până peste cap de niște proiecte profesionale fasci­nan­te, dar care vă mănâncă mult timp, spre nemulțumirea celor de acasă. O să-i îndulciți cu da­ruri din mărirea de salariu, foarte posibilă. În amor pot fi însă dispute pe tema banilor.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt și mai agitați ca de obicei, motiv pentru care pot comite greșeli la ser­viciu, din cauză că le scapă din vedere detalii sem­nificative. E riscant să plecați la drum, pe final de săptămână. Reușiți să vă motivați echipa și asta poate aduce venituri în plus.

FECIOARELE se înțeleg de minune cu amicii cu care se întâlnesc. Puteți cunoaște oameni noi, interesanți, și pe cineva mai special. Și în cupluri domnește o atmosferă plăcută. Probleme apar dacă aveți de-a face cu șefi arțăgoși sau cu parteneri de afaceri cu capul în nori.

SĂGETĂTORII se revăd cu bucurie cu cei din familie. Simțiți nevoia să fiți mai re­trași, de aceea vă e mai confortabil aca­să. Nu-i indicat să plecați în excursii în weekend, s-ar putea să nu vă priască. Mai bine stați acasă, citiți ori dedicați-vă unei practici spirituale.

PEŞTII sunt răsfățați de prezența ambelor lor planete guvernatoare, Neptun și Jupiter, în semnul lor. Planetele din Scorpion își dau și ele concursul ca să deveniți cât mai vizibili. Doar cineva de-acasă, probabil bărbat, poate invi­dios, vă mai mai poate necăji. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian