Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Răspuns pentru doamna VASILICA A. – Pitești, F. AS nr. 1530: „Ajutați-mi tatăl să scape de chinurile provocate de adenomul de prostată!”

Dr. ANGELA HIMOVITH – tel. 0748/11.24.20, 0748/11.24.21, e-mail: [email protected] www.secret-herbs.net

Stimată doamnă, desigur că înțeleg neliniștea dvs. în legătură cu afecțiunea tatălui – adenom de prostată – și voi încerca, în câteva rânduri, să vă familiarizez cu tot ce se poate face pentru a preveni și a trata afecțiunea în sine.

Tratamentul convențional în pros­tata mărită constă în me­dicamente care vizează sistemul hormonal al bărbatului (unul dintre efectele se­cundare ale acestora este afectarea funcției se­xu­ale) sau intervenția chi­rur­gicală. Tratamentul nu vindecă întotdeauna problema, ci doar ame­liorează temporar simp­to­mele. Controalele peri­odice, depistarea preco­ce, trata­men­tul preven­tiv, tratamentul în sine, cu ingrediente pe bază de plante, pot minima­liza feno­menul de mărire a prostatei, de atenuare a efectelor secundare aso­ciate cu o prostată mărită și de revenire a prostatei la di­mensiunile ei fizio­logice nor­male.

Tratamentele naturiste, în cazul unei prostate mărite, fo­losesc o serie de plante me­dicinale și su­plimente nutritive cu următoarele efecte:

* activitate antiinflamatoare și antiinfecțioasă;

* relaxarea și întărirea vezicii urinare și pre­ve­nirea senzației de frecvență și urgență la uri­nare;

* întărirea și optimizarea sistemului imunitar.

Modul de acționare al plantelor medicinale și a suplimentelor nutritive este similar cu modul de acțiune al medicamentelor convenționale, dar fără reacții adverse, cu efecte de catifelare și drenare asupra zonelor rigide ale corpului, inclusiv a pros­tatei mărite. Toate beneficiile plantelor descrise mai sus le putem găsi în plantele din formulele pe care noi le folosim în produsele Cellforce Cana­dian Sweet Extract, dar și altele, pe care le reco­mandăm cu succes în adenomul de prostată. Aș mai face o precizare foarte importantă legată de dieta alimentară: cercetătorii au descoperit că la bărbații a căror dietă era bogată în fructe și legume (în special frunze de un verde închis și roșii) pro­babilitatea ca boala să se agraveze era mult mai scăzută. Trebuie avută în vedere combinația dintre o alimentație sănătoasă și un stil de viață sănătos, ca bază a sănătății    prostatei. Medicina naturistă recomandă utilizarea sucurilor de legume și fructe de pădure combinate, dovedindu-se a fi eficiente pentru tratarea problemelor prostatei, inclusiv a prostatei mărite. O dietă bogată în fibre, dublată de activitatea fizică, reduc, de asemenea, riscul de mărire a prostatei. În plus, ar trebui ca din dieta zil­nică să nu lipsească produsele din soia, pește de apă rece (halibut, somon, hering, macrou), fructe și legume proaspete și probiotice (ajută la des­cu­rajarea invaziei de microorganisme în zona prostatei), creșterea consumului zilnic de lichide, pentru a face urina mai puțin acidă. Acestea sunt doar unele și cele mai importante recomandări pentru a preveni și a trata adenomul de prostată. Cu grijă și atenție, vă puteți ajuta tatăl să evite – dacă doriți – intervenția chirurgicală, mai ales da­că se teme de așa ceva.

Vă doresc multă sănătate!

(Pentru mai multe relații, puteți suna la ur­mătoarele numere de telefon: 0748/11.24.22, 0748/11.24.20.)

Ing. chim. MIRCEA BOCAN – Alba Iulia, tel. 0788/23.38.73, 0258/86.56.77

„Sora mea are ciroză hepatică cu varice esofagiene” (Răspuns pentru GHEORGHE S. – Hunedoara, F. AS nr. 1536)

Varicele esofagiene arată că afecțiunea hepa­tică este într-o fază foarte avansată. Într-un număr trecut al revistei am răspuns unei alte persoane că ciroza hepatică, aflată chiar și în fază terminală, se vindecă cu 200 g argilă/zi în 2-3 luni. Varicele esofagiene se formează din cauza presiunii pe care o exercită toxinele pe venele care duc de la ficat până sub limbă. Și ele se vindecă cu argilă, dar vă recomand și un procedeu tradițional românesc, care a fost preluat de multe cli­nici din alte tări: tăierea sub limbă. Toată mizeria este eli­minată rapid și varicele esofa­giene dispar ca prin farmec. Îl recomand pe doctorul Ciobanu Cornel, tel. 0723/15.69.37

(Pentru detalii, vă rog să mă contactați la tel. 0788/23.38.73.)

„Sufăr de stări de anxietate” (Răspuns pentru C.G – Arad, F. AS nr. 1539)

Revista „Formula AS” a pu­blicat un articol despre un produs românesc de excepție, produs de o firmă din Buzău: CBD-ozonat. Spre deosebire de medicamentele de sinteză chimică toxice și cu foarte multe efecte secundare, acest produs lim­pezește mintea și dă acea stare de bine și de echi­libru emoțional pe care o doriți. Ca raport preț/ca­litate, vă recomand CBD Brain Regen – 2.000 u.i. Dezechilibrele emoționale apar și din cauza alimentației de­ficitare. Mâncăm tot mai puțini nutrienți și tot mai mulți compuși chimici. Pentru eliminarea toxi­nelor și echili­bra­rea hormonală vă recomand să consumați zilnic, fără pauze, 3 linguri cu argilă „ALGO”.

(Pentru detalii, vă rog să mă contactați la tel. 0788/23.38.73.)

„Caut tratament naturist pentru a mă vindeca de cancer pulmonar” (Răspuns pentru ION T. – București, F. AS nr. 1537)

În urmă cu 15 ani, o româncă rezidentă în USA a fost supusă unui tratament cu citostatice pentru metastaze. Norocul ei a fost că nu a rezistat de­cât la trei ședințe. A încer­cat cu succes un trata­ment 100% natu­rist, care în 6 luni a vin­de­cat-o, fără efecte se­cun­dare; știa că ar­gila „ALGO” are efec­te anti-cancerigene foar­te puternice și că pro­teina animală hră­neș­te celu­lele canceroase. Da­că timp de 6 luni consu­mați 200 g/zi de argilă „ALGO” și urmați cu sfințenie dieta ZERO proteină animală, suc­cesul este garantat. (Vă recomand www.retetele-manue­lei.ro.)

„Formula AS” a publicat un articol despre un produs natural care are efecte puternic anti-can­cerigene: CBD-ul ozonat, 3.000 u.i. cu turmeric. Îl recomand și pe acesta.

Pentru detalii, vă rog să mă contactați la tel. 0788/23.38.73.

(Răspuns valabil și pentru LAURENȚIU D. – Alba Iulia, F. AS nr. 1537, „Ajutați-mă să scap de cancerul de colon cu un tratament din plan­te!”)

Farm. Carmen Ponoran – Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie, e-mail: [email protected] www.gemoterapie.ro

„Sufăr de stări de anxietate” (Răspuns pentru C.G. – Arad, F. AS nr. 1539)

Carmen Ponoran

Tabloul manifestărilor descris de dum­nea­voastră – în special stările de panică, cu frica de a ieși din casă – și faptul că nu ați avut rezultate cu terapia medicamentoasă recoman­dată de medicul psihiatru, m-au fă­cut să consider că ați putea fi ajutată cu un tratament homeopat. În Arad, sunt medici homeopați cu experi­ență, la care puteți apela (dr. Reghina Pătru, dr. Andron Călin), iar tratamentul individualizat, care să țină cont exact de stările pe care le descrieți, poate fi salvator. În homeopatie există numeroase remedii care pot ținti rezolvarea întregului tablou de simptome și semne care nu sunt luate în consi­derare în medicina clasică. Deci, fiți încrezătoare că veți găsi leacul care să vă redea siguranța, li­niștea interioară și bucuria de a trăi.

Multă sănătate vă doresc!

Farm. spec. PAUL TISMAȘ – tel. 0745/137.537, e-mail: [email protected]

„Fiica mea a fost operată de fibrolipom, dar acesta a reapărut” (Răspuns pentru DOINA T. – Galaţi, F. AS nr. 1535)

Lipoamele sunt conglomerate de grăsime total inofensive, dar inestetice! Se pare că îşi au cauza în consumul exagerat de proteine şi grăsimi ani­male, în special carnea de porc + derivatele, untul şi smântâna! Deci, reduceţi drastic, dacă se poate până la anulare, aceste alimente no­cive pentru organism şi mai ales pen­tru fiica dvs, care are o sen­sibilitate mor­­bidă pentru aceste „gu­noaie gus­toase”! Noi am preparat un produs naturist de uz extern pentru tratarea acestor aglo­me­rări de grăsi­me numite lipoame, numai că efi­cienţa lui nu este 100%, ci undeva la 50 -60%.

„Sora mea are cistită interstiţială hemoragică” (Răspuns pentru ANGELA – Bucureşti, F. AS nr. 1535)

Pentru asemenea sufe­rinţe, o combinaţie efi­cientă ar fi un trata­ment de uz intern, for­mat din ceai de Me­rişor fructe + frun­ze, o cană, de trei ori pe zi şi Propolis glicolic, 1/2 linguriţă, de două ori pe zi (dimineaţa şi seara la cul­care). Da­că această sche­mă de tratament nu are efec­tul dorit, contacta­ţi-mă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian