Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Uleiuri cosmetice

– Pe lângă textura lor onctuoasă și mireasma lor paradisiacă, uleiurile aromate dau tenului o strălucire de invidiat și-l pregătesc pentru frigul iernii –

Uleiul de macadamia

– hrănitor și revigorant –

Foto: Shutterstock

Provenită din Aus­tra­lia, nuca de maca­da­mia produce un ulei a cărui componență este apro­pi­a­­tă de aceea a sebu­mu­lui din piele. El re­sta­bilește echili­brul pe­liculei hi­dro­li­pidice a tenu­lui. Extrem de hră­nitor pentru pie­le, acest ulei se poate folosi și pen­tru gomaj, a­meste­cat cu sare grun­joasă.

Uleiul de jojoba

– hidratant și reparator –

Folosit de amerin­dieni pentru a-și vin­deca rănile, acest ulei, extras din nucile unui arbust care crește în de­șert (Arizona, Mexic) conține o ceară lichidă, care întărește și catife­lează tenul.

Uleiul de argan

– regenerant și antioxidant –

Face parte din re­țe­tele an­ces­trale de fru­mu­sețe ale fe­mei­lor din Maroc. Mină de acizi grași esențiali antioxi­danți, uleiul de ar­gan este un antirid foarte puternic, care di­­nami­zează pielea.­

Toate cele trei produse se găsesc la maga­zinele naturiste, la magazinele Body Shop și la Pla­far. Încercați-le! Se întind pe fața bine curățată înainte și se ma­sează ușor, până ce intră în piele. E bine ca din când în când să întrerupem în­griji­rea obrazului cu cre­me, folosind produse cos­metice naturale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian