Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Măști cu ciocolată

Mască pentru reîntinerire şi hidratare

Foto: Shutterstock

Se amestecă 1 lingură de cioco­la­tă neagră, topită, cu 1 lingură de smân­­­tâ­nă groasă şi cu 1 lingură de mie­re li­chi­dă. Aplicaţi acest preparat pe faţă şi gât pentru 15 minute, clătiţi cu apă călduţă, apoi aplicaţi o loţiune tonică.

Mască tonifiantă

Încălziţi 50 g de ciocolată pe ba­ie de aburi. Mixați un măr, o ba­nană,    zmeură și pepene verde în blender, apoi    luaţi    2-3 lin­guri şi a­mes­teca­ţi-le cu cio­co­lata topită. Aplicaţi pe faţă şi pe gât şi aşteptaţi 20 de mi­nute îna­inte de a clă­ti cu apă căl­duţă. A­ceastă mas­că    to­nifică şi îmbună­tă­ţeşte e­las­ticitatea pielii.

Mască hrănitoare

Se amestecă 1 lin­guriţă de cacao, 3 lingu­riţe de făină, 1 linguriţă lapte praf, 1 linguriţă miere, cu apă, până la consistenţa unei creme. Se întinde pe faţă (dar şi mâinile şi picioarele pot beneficia de efectele acestei cre­me) şi se lasă 15-20 de minute, apoi se clă­teşte cu apă caldă.

Mască hidratantă

Se iau 50 g de ciocolată şi se în­călzesc pe baie de aburi, până devine lichidă. Apoi se amestecă pasta obți­nută cu 1 lingură de ulei de măsline (se poate folosi ulei de mig­dale dulci, ulei de in sau din seminţe de struguri) şi cu un găl­benuş. Se a­mes­tecă totul foar­te bine şi după ce prepa­ratul s-a ră­cit, se întinde masca    pe faţă şi pe gât, se ţine 15-20 de mi­nute, apoi se clăteşte cu apă călduţă. Lasă pielea proaspătă şi lumi­noa­să.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian