Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 16-22 decembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

La sfârșit de săptămână putem fi destul de ză­păciți, dar într-un mod mai degrabă amuzant, care nu deranjează, ci provoacă zâmbete. Mai puțin, însă, dacă ne lansăm în cumpărături prea multe și prea scumpe. Întrebarea la ordinea zilei este: cât de utile sunt până la urmă aceste daruri potențial cos­tisitoare? Această simplă întrebare retorică ne adu­ce rapid cu picioarele pe pământ, grație con­junc­ției dintre bunul comerciant Mercur și Venus (pon­de­rată) în Capricorn. Principalul eveniment as­tro­logic al săptămânii este intrarea marelui benefic Jupiter în Berbec, care se întâmplă marți. În primul semn al zodiacului, Jupiter se distinge prin forță de­cizională, ge­nerozitate, curaj și încredere în sine. De care avem cu toții nevoie. Influența sa este cu atât mai pu­ternică, cu cât el este și stăpânul acestui an as­trologic, care se întinde până în ziua echinoc­țiului de primăvară, care va avea loc la anul, pe 20 aprilie.

Semnele cardinale:

BERBECII au în continuare nevoie de atenție la volan și în interacțiunile cu cei apropiați, din pricina lui Marte retrograd în Gemeni. Intrarea lui Jupiter în semnul dvs. eli­mină însă în mare măsură potențialele urmări ne­gative. Faceți progrese în carieră.

RACII sunt susținuți de partenerul de cuplu sau de afaceri nu doar moral, ci și pentru că e posibil să nu fie în cea mai bună formă fizică. Lăsați-vă ajutați și aveți grijă să vă odihniți. Aveți nevoie de energie pentru a profita de deschiderile profesionale aduse de Jupiter.

BALANŢELE se bucură de ajutor din partea familiei, care se poate manifesta atât din punct de vedere organizatoric, cât și material. Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și să vă păstrați părerile radicale pentru dvs. Jupiter în Berbec vine să reaprindă iubirea în cuplurile stabile.

CAPRICORNII au, ca de obicei, grijă și de alții. Ceea ce va fi apreciat. Vă vine însă greu să vă înțelegeți cu unii dintre co­legi sau vă simțiți copleșiți de respon­sa­bilități profesionale, care nu se mai sfârșesc. Spri­jinul afectiv îl aveți din partea celor din familie, de marți încolo.

Semnele fixe:

TAURII aflați la drum lung pot avea parte de o serie de surprize simpatice, fie din partea rudelor, fie din partea prietenilor. Nu uitați să fie reciproc. Începând de marți veți avea mai mul­tă nevoie de odihnă și veți simți pornirea de a-i ajuta pe cei oropsiți de soartă.

LEII, care nu ezită să-și ajute colegii, vor primi din partea acestora semnele recunoștinței lor. Cu prietenii dvs. bărbați, însă, e posibil să intrați în dezbateri aprinse care să degenereze în certuri. Asta până marți, când Jupiter vă ajută să demonstrați că dvs. aveți dreptate.

SCORPIONILOR le reușesc de mi­nu­ne deplasările în scopul aprovi­zionării pentru Crăciun. Dacă puteți să vă ajutați și amicii sau vecinii, aceștia vor fi fericiți. Dacă vă obosiți prea tare, să știți că vă paște durerea de cap. Dar Jupiter vine marți să vă rejuveneze.

VĂRSĂTORII simt nevoia să se în­grijească și să se odihnească. E bine să dați curs, mai ales că îngrijirea corporală vă reușește de minune în acest interval. Co­piii vă mai necăjesc, dar e vorba de fleacuri. De marți, Jupiter vă dă un nou impuls de a vă ocupa de cumpărături.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt încă irascibili, din pricina prezenței lui Marte retrograd în semnul lor. E cazul să fiți atenți la condus și să nu vă forțați încheieturile, mai ales umerii. Perioada e potrivită pentru semnarea unor contracte de afaceri. Unele dintre ele pot fi facilitate de prieteni.

FECIOARELE pot consolida o poveste de iubire promițătoare. Așteptați însă până luna viitoare, înainte de a vă angaja ferm. Jupiter în Berbec vine însoțit cu o oportunitate de afaceri deosebit de interesantă, asemănătoare cu una din urmă cu 12 ani.

SĂGETĂTORII mai au altercații cu par­tenerul de cuplu sau de afaceri, dar acestea sunt din ce în ce mai nesemnificative. Iar după ce planeta dvs. guvernatoare intră, marți, în Berbec, puteți avea un câștig neașteptat sau un succes răsunător într-un proiect creativ.

PEŞTII, guvernați tot de Jupiter, își iau luni rămas bun de la acesta. Nu e cazul să plân­geți, deoarece în Berbec el se va ocu­pa de creș­terea veniturilor dvs. directe. Un alt mo­tiv de bucu­rie îl constituie relațiile de prietenie. La ser­viciu însă per­sistă discordia cu șeful.         

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian