Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Pe lângă singurătate, mă apasă și sărăcia”

Dragă „Formula AS”,

M-am gândit să vă scriu, cu speranța că mă veți ajuta și pe mine. Am trecut prin multe necazuri și suferințe, care m-au lăsat singură pe pământ. În anul 2002, a murit singurul meu frate, la 37 de ani. A făcut stop cardiac la serviciu, în luna Iulie, pentru că a fost obligat să muncească (era instalator) pe o tem­peratură de 43 de grade. În 2006, a murit și tata, fiindu-i depistat un cancer în metastază. Cu toate citostaticele, a mai trăit 3 luni. Anul trecut, pe 10 sep­tembrie, a murit și mama. A făcut lichid la plă­mâni și stop cardiac. Am rămas singură, nu se mai interesează nimeni de mine. Deși am cinci veri (în orașe diferite), nu îi interesează ce fac, nu dau un telefon să întrebe dacă mai trăiesc. Și pe lângă sin­gurătate, mă apasă și sărăcia. Apelez la dumnea­voastră, să mă ajutați să îmi cumpăr o mașină de spălat rufe. Lucrez cu jumătate de normă, pentru că atât îmi permite sănătatea. Am datorii și la lumină, și la impozitul casei.

Vă mulțumesc mult. Dumnezeu să vă dea sănă­tate!

ZORZON MIRELA ELENA – B-dul Constantin Brâncoveanu nr. 97A, bl. M6, sc. 3, et. 3, ap. 32, sector 4, București, cod 041441

„Fetița mea este grav bolnavă. Am nevoie de bani și alimente”

Dragi creștini,

Mă numesc Solomon Elena și sunt din Suceava. Cu durere în suflet vă spun că sunt bolnavă, am fost operată de mai multe ori, ultima oară anul acesta, în luna Mai. Trăiesc din pensia mea de boală și alocația fetiței, Gesica Claudia. Și ea este bolnavă, a moș­te­nit boala mea, tiroidită autoimună Hashimoto și trebuie să meargă în toată luna la tratament la Târgu Mureș. Nu mă mai pot descurca. Îmi este greu. Am mai avut o fetiță bolnavă care a murit. Am nevoie de mai multe: bani și alimente. Vă rog frumos să-mi fiți alături!

Conturi deschise la Banca Transilvania, pe numele SOLOMON ELENA, în EURO – RO46BTRLEURCRT0PA6883601, în LEI – RO02BTRLRONCRT0PA6883601.

SOLOMON ELENA – sat Ciprian Porumbescu, nr. 755, jud. Suceava, cod 727125, Tel. 0747/60.18.27

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian