Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 13-19 ianuarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Un eveniment așteptat cu nerăbdare de mulți dintre noi se petrece vineri. Este vorba despre re­venirea intempestivului Marte în mișcare directă, în zodia dornică de mișcare și socializare a Gemenilor. Asta nu înseamnă însă că toate drumurile se deblochează și toate interacțiunile noastre decurg fără probleme, deoarece exact ziua de schimbare a sensului mișcării unei planete este cea în care se pot întâmpla cele mai mari dandanale. Deci vineri ar fi cel mai bine să stăm cuminți și să ne întrebăm dacă problemele pe care le-am avut cu călătoriile, în­vă­țarea sau comunicarea cu cei din jur nu au fost cum­va generate, măcar în parte, de felul în care am abor­dat noi respectivele chestiuni? Joi, Mercur, care a fost retrograd în Capricorn din 30 decembrie redevine direct, ceea ce ne oferă posibilitatea de a examina modul nostru de-a comunica cu șefii ori de-a eșalona problemele profesionale –

Semnele cardinale:

BERBECII fac bine dacă stau cuminți vineri – însemnând să nu pornească la drum și să evite altercațiile cu cei din anturaj. De sâmbătă încolo, apar mult mai ușor re­zolvări la chestiuni administrative. Cele profesionale își găsesc soluții după joi.

RACII care au tensiunea arterială mărită sau au suferit de dureri de cap acute cons­tată că de vineri încolo aceste pro­bleme se diminuează. Un proiect de afaceri se ac­celerează, eventual cu ajutorul prietenilor. Cu par­tenerul se poate discuta rezonabil de joi.

BALANŢELE care se lansează în pro­iecte creative se bucură de mai mult suc­ces decât s-au așteptat la început. O călă­torie sau niște cursuri de specialitate presărate cu obstacole se deblochează. De joi, anumite probleme familiale sau gospodărești se soluționează.

CAPRICORNII, exasperați de Mercur retrograd în zodia lor, pot rezolva în schimb, până joi, chestiuni restante privi­toare la documente sau comunicare. Vineri e important să nu vă certați cu colegii și să evitați ener­gizantele, care vă pot afecta tensiunea.

Semnele fixe:

TAURII simt nevoia de a face o miș­care impulsivă legată de bani, vineri, ceea ce prezintă un mare factor de risc. Veți ști mai bine ce e de făcut zilele următoare. Co­muni­carea cu șefii se îmbunătățește sensibil. Amâ­nați plecările la drum lung până după ziua de joi.

LEILOR, partenerii de cuplu ori de afaceri le ies în întâmpinare cu mai multă deschidere. Deci puteți face treabă mult mai bună împreună. Nu același lucru se întâmplă în cercul dvs. de prieteni vineri, când pot izbucni certuri. De joi, situațiile tensionate cu colegii pot dispărea.

SCORPIONII care s-au tot zbătut să pună la punct niște chestiuni prin casă ori să rezolve pro­ble­mele vârstnicilor din fa­milie încep să le dea de capăt. Vineri există riscul să vă arun­cați într-o speculație nesigură. De joi în­colo, vă revin reflexele de bun conducător auto.

VĂRSĂTORII se simt mai bine în pielea lor grație prezenței lui Venus în sem­nul lor. Cei care vă pot da însă de fur­că vineri sunt copiii dvs. ori o speculație financiară. Evitați jocurile de noroc. Începând de joi, cei care v-au bârfit în ultima vreme nu se mai bucură de crezare.

Semnele mutabile:

GEMENII n-ar trebui să facă nici sport, nici să depună eforturi mari ori să se certe cu partenerul de cuplu ori de afaceri vineri, când Marte în semnul lor redevine direct. Ulterior vă regăsiți farmecul. După ziua de joi, puteți trece la semnarea unor documente privind afacerile.

FECIOARELE riscă un conflict serios cu șefii vineri, în legătură cu o inițiativă luată cu ceva vreme în urmă. Lăsați lucru­rile să se liniștească până luni, înainte de a relua dis­cuția. După ziua de joi, discuțiile cu persoana iubită despre trecut vă pot aduce lămuriri.

SĂGETĂTORII o duc minunat atât la ca­pitolul distracții, cât și în privința expri­mă­rii creative. Aveți noroc și la bani. Vineri aveți nevoie de răbdare cu partenerul de cuplu sau de afaceri, care poate face o criză de nervi. După joi, puteți finaliza un contract bănesc.

PEŞTILOR le trec pe la urechi informații care ar putea fi valorificate, aducându-le un câștig bănesc. Nu vă lansați în discuții con­tradictorii cu bărbații tineri din anturaj. Păstrați-vă atenția trează cu privire la noi oportunități de câștig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian