Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIACUL ANULUI 2023

– Anul 2023 stă sub semnul a două planete. Până la 20 martie, ne găsim încă sub stăpânirea lui Jupiter. Vom vedea cum ni se întorc rezultatele faptelor bune făcute, posibil, cu șapte ani în urmă. Se pot clarifica situații în care am suferit nedreptăți. Jupiter rostește adevărul fără menajamente, iar în Berbec e mai justițiar decât în alte zodii. Din 21 martie, atmosfera se schimbă drastic, căci frâiele puterii trec în mâinile lui Marte. Iată ce do­menii din viață va activa, pe rând: între 21 și 25 martie, ne va activa nevoia de miș­care, dar ne poate și tenta să fentăm legea. Între 26 martie și 20 mai, ne poate inspira să pornim o afacere de familie sau să ne ocupăm de gospodărie. Între 21 mai și 20 iulie, ne trezește curajul și nevoia de-a ne impune, dar dacă exagerăm cu dramele, energia se poate întoarce împotriva noastră, chiar fizic, sub forma unor probleme cardiace. Între 11 iulie și 27 august, Marte în Fecioară ne zgândăre problemele de sănătate și raporturile cu colegii, dar ne dă și resursele necesare de-a repara aceste probleme. În­tre 28 iulie și 12 octombrie, Marte pune la încercare feluritele relații de parteneriat și ne rezolvă problemele legale. Între 13 octombrie și 24 noiembrie, Marte în Scorpion revizuiește felul în care ne-am investit banii sau alte resurse, relațiile de afaceri și felul în care gestionăm viața intimă. După 25 noiembrie, Marte ne trezește dorința nă­valnică de-a călători, dar există și riscul de-a ne aventura în jocuri, sporturi extreme sau speculații hazardate –

BERBEC

Fruntea turmei

Cea mai avantajată zodie din­tre toate, Berbecul, poate fi numit campionul acestui an. Veți fi însoțiți de energia marelui benefic Jupiter, până pe 16 mai, dar efectul cel mai puternic îl veți resimți până pe 20 martie. Începând cu echinoc­țiul de primăvară, stăpânul dvs., Mar­te, devine guvernatorul acestui an. El vă aprinde spiritul întreprin­ză­tor și curajul de a iniția noi pro­iecte. Cele pornite până pe 16 mai se anunță cele mai promițătoare, dar ulterior e posibil ca succesul să vi se urce la cap și să vă simțiți în­drituiți să dați ordine celor din jur. Practicați modestia.

BANI: 2023 vă favorizează, putând să vă sporească semnificativ sursele de venituri. Între septembrie și no­iem­brie, veți avea de revizuit nis­caiva greșeli.

CARIERĂ: În intervalul 24 mar­tie-12 iunie, vă puteți detașa de anu­mite obsesii care v-au bântuit în viața profesională, ținându-vă pe loc. Dacă vă confruntați cu ele, între 12 iunie și 12 octombrie, vă puteți atinge obiectivele ulterior.

DRAGOSTE: Eclipsele din aprilie și octombrie vă determină să priviți cu alți ochi relația de parteneriat, care se poate ameliora considerabil.

SĂNĂTATE: Saturn vă sensibili­zea­ză plă­mânii. Oasele și dentiția riscă să se demineralizeze, deci avem nevoie de un aport suplimen­tar de calciu.

TAUR

Primăvară cu Jupiter

Până de echinocțiu, mai ales cei născuți la mijlocul zodiei trec prin situații care îi scot din zona de confort. Examinați atent schimbările care intervin în viața dvs. și întreba­ți-vă ce ar fi trebuit să faceți altfel. Învățați din greșeli. Între timp, ar fi bine să le fiți de folos altora. Din 17 mai, Jupiter intră în semnul dvs., unde va sta până la sfârșitul anului, contra­carând multe dintre belelele pe care le-ați pățit în­cepând din 2018, când Uranus a dat peste cap viața multora dintre dvs.

BANI: Până pe 13 ianuarie, aveți de re­gândit niște acțiuni financiare. Le veți putea drege cel mai lesne între 12 aprilie și 7 mai. Afacerile sau inves­ti­țiile se dezvoltă frumos, după 25 no­iem­brie.

CARIERĂ: Până pe 16 mai, cole­gia­litatea vă atrage o simpatie de care nici nu vă dați seama. Aveți grijă să nu o pierdeți între 28 august și 12 octom­brie, când puteți realiza multe cu echi­pa, dacă nu deveniți prea autoritari.

DRAGOSTE: Din 17 mai, Jupiter vă subliniază farmecul, însă s-ar putea să vă întindeți mai mult decât vă e pla­puma și să existe urmări, mai ales în intervalul 5 septembrie – 5 noiembrie.

SĂNĂTATE: Tendința de îngrășare se accentuează de la mijlocul lui mai, când ficatul și pancreasul au nevoie de un imbold. Și gâtul devine sensibil.

GEMENI

Curățenie mare

Începeți anul cu micul malefic Marte retrograd în semnul dvs. Acesta vă împiedică să vă îndreptați atenția către viitor, înainte de a re­zol­­va niște tensiuni sau conflicte apă­rute de prin noiembrie anul tre­cut. E foarte posibil ca și pri­etenii să se implice activ în so­luționarea lor. Situația se va clarifica cel mai probabil și cel mai simplu până pe 25 martie. Aveți grijă cum abor­dați pro­blemele legate de ca­să și fa­milie, între 11 iulie și 27 au­gust, mai ales cu persoanele chiți­bușare, căci se pot isca ușor certuri. Demersurile dvs. creative reușesc cel mai ușor între 28 august și 12 octombrie.

BANI: Un interval bun pentru a găsi venituri e cel dintre 26 martie și 20 mai. Evitați scurtăturile nu tocmai legale, care vor fi ispititoare în spe­cial între 5 septembrie și 5 noiem­brie.

CARIERĂ: Din 2011, v-a venit tare greu să vă concentrați asu­pra carie­rei, pentru a înregistra vre­un progres notabil. Saturn vă ajută din 8 martie încolo să vă adunați, să vă struc­turați ideile, dar va trebui să munciți pentru asta.

DRAGOSTE: O iubire pa­sională poate apărea în viața dvs. pe final de vară, tre­când însă printr-un proces de revizuire declanșat de eclipsa de Soare din 14 octombrie.

SĂNĂTATE: Din 17 mai, ar fi o idee bună să vă menajați ceafa și gâtul. Energia e bună, dar însoțită și de o tendință de îngrășare.

RAC

Vorbe și prieteni

Legăturile sociale și cele de prietenie se aprofundează din 17 mai, sub influența marelui bene­fic Jupiter în Taur. Dar în pe­rioa­da 5 septembrie-5 no­iem­brie e posibil să consta­tați că unii prieteni nu și-au onorat anumite promisiuni. Marte, care preia conducerea anului după echinocțiu, vă străbate semnul între 26 martie și 20 mai, accentuându-vă capacitatea de decizie. Doar în preajma eclipsei din 20 aprilie ați putea lua decizii im­pulsive. Saturn în Pești, din 8 martie, face ca părerile dvs. să cântărească tot mai mult în ochii opiniei publice.

BANI: Marte vă ambiționează din 21 mai, îndemnându-vă să căutați noi surse de câștig. Aveți însă grijă să nu vă aventurați în prea multe di­recții, ca să nu pierdeți bani între 24 iulie și 5 septembrie. Îi puteți însă re­cupera între 6 septembrie și 9 oc­tom­brie.

CARIERĂ: Jupiter vă ajută să atra­geți sprijinul altora, datorită ca­lităților pe care le demonstrați din plin până pe 16 mai.

DRAGOSTE: În cuplurile sta­bile intervine o detensionare pe fi­nal de aprilie, dar e clar că anu­mite lucruri trebuie să se schimbe în re­lație, între 12 iunie și 12 oc­tom­­brie, dacă vreți să rămână funcțională.

SĂNĂTATE: Tratați cu atenție pro­blemele respiratorii și ale încheie­tu­rilor brațelor, apărute la început de an. Ficatul, pancreasul, zona lom­bară și coapsele de­vin vulnerabile.

LEU

Aprecieri profesionale

Evitați discuțiile contradictorii, mai ales cu bărbații tineri din cercurile de prieteni, dacă vreți să aveți parte de o viață so­cială cât mai plăcută. Astfel, ni­mic nu va umbri ima­ginea dvs. publică, susținută de Jupiter, cel mai intens până de echi­noc­țiu și mai molcom apoi, până pe 16 mai. Stăpânul noului an as­trologic, Marte, trece prin Leu, între 21 mai și 10 iulie, inten­si­ficându-vă încă o dată dorința de afir­mare. E însă im­portant să păstrați justa măsură, ca să nu fiți percepuți ca fiind cu nasul pe sus, mai ales în intervalul 24 iulie – 5 sep­tembrie.

BANI: Saturn intră în Pești pe data de 8 martie, obligându-vă să faceți ordine în anumite situații hao­tice create de Nep­tun, începând din 2011. Surse noi de ve­nit se pot ivi între 11 iulie și 27 august, cu oarece efort, pe o cale mai simplă, în­să, între 10 oc­tom­brie și 8 noiembrie.

CARIERĂ: Se termină cu răs­turnările neprevăzute, din 17 mai. Nu e ex­clus să primiți apre­ciere pen­tru ideile originale, pe care șefii le-au luat până acum în derâ­dere.

DRAGOSTE: Perechile vor fi supuse unui scrutin necruțător, din 24 martie și până pe 12 iu­nie. Prin­cipala întrebare e: cine exer­cită mai multă putere?

SĂNĂTATE: Probleme legate de in­fecții la nivelul oaselor, pielii sau din­ților, pot fi depistate, ameliorate și chiar rezolvate până la sfârșit de an.

FECIOARĂ

Renaștere și inspirație

Până la mijlocul lunii mai, dis­puneți de o mare putere de regenerare, pe multiple planuri. Pe de o parte, e ca și când strămoșii dvs. vă amintesc ce calități v-au lă­sat moș­tenire și a venit vremea să le fo­losiți. Pot fi utile incursiuni în is­toria familiei, să vedeți ce antece­sori vă inspiră. Sau vă puteți simți atrași de studii esoterice. Mercur retrograd în Fecioară, între 24 august și 16 sep­tembrie, nu vă lasă să comunicați cu obișnuita claritate și vă poate afecta deplasările cotidiene. Din 17 mai, vă doriți cu ardoare să călă­toriți, să ex­plorați locuri sau subiecte noi – unii dintre dvs. se pot dedica unui nou obiect de studiu.

BANI: Afacerile merg strună până în mai, da­că nu le extindeți prea repede și în prea multe direcții. Acest risc e­xis­tă mai cu seamă în preaj­ma eclipsei din 20 aprilie.

CARIERĂ: Aveți grijă cum vă po­zi­ționați față de șefi până pe 13 ia­nuarie, mai ales dacă tensiunile au de­butat în noiembrie. Păstrați-vă o­biec­tivitatea și veți găsi soluții bune. Jocuri de putere pot avea loc între co­legi, din 24 martie și până pe 12 iunie.

DRAGOSTE: Vine deznodământul unei vechi și pe alocuri obsesive po­vești de amor. Vă puteți detașa înce­pând din 24 martie.     

SĂNĂTATE: Tot de atunci, inima și circulația venoasă vă pot da de fur­că, iar semnele de infecție trebuie lu­a­te în serios.

SCORPION

În sfârșit, armonie!

Pe 5 mai se petrece ultima eclipsă în semnul dvs., încheind seria celor petrecute în pe­rioada ultimului an și jumătate. Este o eclipsă re­lativ blândă, care vă    ajută să vă armonizați pe plan fizic, familial și emoțional. De abia în 2031 veți mai avea nevoie să treceți prin astfel de trans­formări. Saturn pleacă din Vărsător pe 7 martie, punând capăt unei perioade de nu mai puțin de șapte ani de încercări care v-au afectat viața fa­milială și proprietățile imobiliare.

BANI: Dacă asociatul dvs. consideră că s-a im­plicat mai mult decât dvs. în afacerile firmei, fiți pre­gătiți de confruntări pe această temă, până pe 13 ianuarie. Veniturile directe pot crește din 11 no­iembrie, când vă dovediți un bun ne­gociator. E bine să semnați con­tracte până pe 1 decembrie.

CARIERĂ: Accentul cade asupra carierei în perioada verii, deci ve­deți cum vă programați vacanțele. Nu fiți prea familiari cu șefii, mai ales de față cu alții, între 24 iulie și 5 septembrie, oricât de bine vă înțelegeți.

DRAGOSTE: Cuplurile stabile mai au de trecut un hop, în preajma eclipselor din 5 mai și 28 oc­tom­­brie. Povești frumoase de dragoste se    înfiripă începând din 8 martie.

SĂNĂTATE: Eclipsa de Soare din Berbec, din 20 aprilie, vă poate ridica tensiunea, duce la migrene sau probleme oculare. Cea din 14 octombrie se poa­te repercuta asupra rinichilor și aparatului res­pi­rator.

SĂGETĂTOR

Printre privilegiați

Faceți parte dintre zo­dii­le privilegiate: pla­neta dvs. guvernatoare, Jupiter, rămâne la șefia anului, până pe 20 aprilie. Și pentru că străbate tot un semn de foc, și anume Berbecul, în acea perioadă vi se pot oferi o mulțime de șanse de-a vă dez­volta creativitatea, de-a vă bucura de talentele co­piilor, de-a vă delecta în compania unor oa­meni de calitate, sau practicând sporturi în mijlocul naturii. Un copil conceput sau născut acum vine pe lume însoțit de noroc. Jupiter rămâne în Ber­bec până pe 17 mai, însă influența sa e mai puțin intensă.

BANI: Pluton în Capricorn v-a transformat mo­dul de-a vă raporta la valori materiale. Între 24 martie și 12 iunie veți dis­pune de un interval în care să vă dați seama ce ați făcut dvs. cu banii și ce au făcut aceștia din dvs., înainte de-a pune în prac­tică cele învățate.

CARIERĂ: N-ați prea avut stabilitate din 2018 încoace, dar din 17 mai, începe o perioadă în care toată lumea trebuie să vă recunoască meritele.

DRAGOSTE: Până pe 13 ianuarie, în cupluri continuă cârâielile. Partenerul e autoritar până pe 26 martie, dar revine la sentimente mai bune între 12 aprilie și 7 mai. Relațiile care încep până la mij­locul lui mai au mari șanse de reușită.

SĂNĂTATE: Jupiter vă aduce energie de bună calitate după 17 mai, mai ales dacă respectați o die­tă ușoară. Gâtul este sensibil.

CAPRICORN

Se vede luminița…

Când Pluton părăsește pentru prima oară sem­nul dvs. după 13 ani, începeți să întrezăriți luminița de la capătul tunelului. Astfel, aveți un ră­gaz în care să puneți lucrurile în perspectivă, în perioada 24 martie -11 iunie, înainte ca Pluton să revină în Capricorn. Pe parcursul lungilor tranzite plutoniene trecem prin cele mai mari și adeseori cele mai dureroase transformări. Aceste perioade ne fac să devenim fie un instrument eficient pentru ma­nifestarea binelui, fie să renunțăm la orice valori mo­rale, pentru a dobândi putere cu orice preț. Cei mai câștigați se vor dovedi cei care au căutat bogă­țiile ascunse în interiorul lor.

BANI: Tot între 24 martie și 11 iunie ar fi util să vă gândiți la modalități altenative de câștig financiar. E posibil ca prietenii să vă atragă atenția asupra unor calități încă neexploatate.

CARIERĂ: Evitați pe cât posibil certurile cu co­laboratorii dvs. tineri, până pe 13 ianuarie mai ales, și aveți răbdare cu ei până în intervalul 12 aprilie- 7 mai, când lucrurile se liniștesc.   

DRAGOSTE: După 16 mai, când Jupiter intră în Taur, mulți Capricorni solitari își vor găsi perechea.

SĂNĂTATE: Evitați eforturile mari, menajați-vă în special încheieturile brațelor și aparatul respi­ra­tor, până pe 13 ianuarie.   

VĂRSĂTOR

La braț cu… Pluton

Marele disciplinator și ve­chiul dvs. guver­na­tor Saturn vă părăsește pe 8 martie, după ce v-a muncit aproape trei ani. Ceea ce ați câștigat, la propriu și la figurat, ca ur­mare a acestei treceri, este prudența și stabilitatea ce decurg din autocontrol. Veți avea nevoie de tot ce ați învățat pentru a face față provocărilor lui Plu­ton, care vă face o primă vizită în intervalul 24 martie -12 iu­nie. Întrebarea pe care e bine să v-o pu­neți este: sunt oare în stare să îmi cunosc și să-mi sporesc pu­terea interioară, ori vreau să con­trolez tot ce mișcă în viața mea și a celor din jur?

BANI: Nevoia de siguranță materială crește odată cu intrarea lui Saturn în Pești, pe 8 martie. Asta s-ar putea să vă determine să rămâneți într-un loc în care nu sunteți remunerați corespunzător.

CARIERĂ: În intervalul 24 martie-12 iunie, sim­țiți că anumite legături nevăzute, care vă țineau pe loc s-au rupt și vă puteți în fine mișca neîngrădiți.

DRAGOSTE: Viața cuplurilor stabile poate fi destul de zbuciumată pe parcursul întregii veri. Pe­rechea dvs. poate trece de la un comportament au­to­ritar, la începutul verii, la unul exagerat de docil, între 24 iulie și 4 septembrie.

SĂNĂTATE: Îngrijiți-vă serios de problemele dvs. legate de oase, dentiție și piele, mai ales între 12 iunie și 12 octombrie, când lucrurile se pot ame­­liora semnificativ.

PEȘTI

Șanse bănești

Vechiul dvs. guvernator, Jupiter, vă mai pro­tejează până pe 20 aprilie, când dreptul la domnie îi revine energicului Marte. Cu acesta nu vă înțelegeți grozav, că vă place să aveți parte de treceri line de la o situație la alta, iar micul ma­lefic procedează radical. Chibzuitul Saturn intră în sem­nul dvs. pe 8 martie, ceea ce vă ajută să fiți mai organizați și mai responsabili decât ați fost sub influența lui Neptun (aflat încă în zodia dvs.).

Jupiter pătrunde în Taur pe 17 mai, ceea ce îi face pe cei din anturaj să vă îndrăgească și vă pune în legătură cu persoane plăcute și instruite.

BANI: Tot Jupiter se îngrijește de prosperitatea dvs. până pe 16 mai. Nu e exclus ca un demers fi­nanciar început acum să se transforme într-o sursă constantă de venituri, timp de 12 ani.

CARIERĂ: Nu vă lăsați afectați de tensiuni fa­miliale, până pe 13 ianuarie, dacă doriți să avan­sați. Șansele de afirmare sunt cele mai mari din 11 noiembrie și până la finele anului.

DRAGOSTE: Sunteți mai realiști în privința aș­teptărilor pe care le aveți de la perechea dvs., ceea ce nu poate decât ajuta. Solitarii zodiei se pot avânta într-o relație, din 26 martie. Dacă ea rezistă până pe 8 mai, înseamnă că e de bine.

SĂNĂTATE: Ocupați-vă neîntârziat de proble­me­le de circulație în gambe, care apar între 24 mar­tie și 12 iunie, când e posibil să aveți și insomnii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian