Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Remedii pentru topit grăsimea

Foto: Shutterstock

* Scorţişoară cu miere: o cană de apă clocotită se toarnă peste o linguriţă de scorţişoară pulbere. Se acoperă şi se lasă jumătate de oră. Se strecoară, se adaugă o linguriță de miere şi se bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun.

* Oțet de mere: Este important să selectați produsul potrivit – evitați oțetul de mere indus­trial și preferați-l pe cel obținut în gospodărie. (Se găsește la piață.) Într-un pahar cu apă se pun 2 linguri de oţet de mere şi se bea de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea meselor principale.

* Ceai verde: băut cald, după masă, contracarează efec­tele meselor prea îmbelșugate, acțio­nând direct asupra metabolismului şi a depozitelor de grăsime, pe care le topește. Totodată oferă claritate min­ții.

Ceaiul verde se prepară astfel: se pune apă pe foc, când dă în clocot, se trage deoparte, se lasă 3-4 minute, apoi se toarnă peste o linguriţă de frunze de ceai verde. Se lasă la infu­zat 3-5 minute, se strecoară. Se bea câte o cană, de 3 ori pe zi, întot­dea­una proaspăt preparat.

* Apă cu lămâie: începeți ziua prin a bea un pahar mare de apă, amestecat cu sucul de la o lămâie. Acidul citric care se găseşte în cantitate mare în lămâi stimulează digestia şi este puternic deto­xi­fiant. Astfel metabo­lismul este accelerat, iar nivelul de zahăr din sân­ge rămâne constant. De asemenea, sucul de lă­mâie este una dintre sursele alimen­tare cele mai bogate în vitamina C, care nu doar că întăreşte sistemul imu­nitar, dar ajută şi la pierderea kilogramelor în plus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian