Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 3-9 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Venus și Jupiter nu sunt planete renumite pentru hărnicia lor. Totuși, pentru că se găsesc în zodia cea atât de activă a Berbecului, ne îndeamnă să ne apu­căm de lucruri noi. E o perioadă în care simțim nevoia să ne continuăm dezvoltarea, să ne întregim cunoștințele, să ne încercăm puterile. Planetele din Pești ne pot însă îndemna să ne avântăm în mai multe direcții. În cazul în care avem de semnat do­cumente și nu înțelegem în totalitate ceea ce implică ele, e de dorit să le arătăm mai întâi unei persoane care se pricepe. Marți după-amiază se întâmplă Luna plină din Fecioară, zodia asociată cu sănă­tatea, ceea ce ne poate afecta digestia. E bine să mâncăm ușor, de preferință alimente bogate în fibre. Nu este o zi bună pentru a merge la dentist sau a ne apuca de curățenie generală. Simțul critic ne poate afecta relațiile de familie. În schimb, dacă între­prin­dem ceva ce presupune mișcare și acțiune, ne vom simți bine împreună. Ne concentrăm deosebit de bine, fără să pierdem din vedere vreun amănunt. La această eficiență contribuie și Saturn, a patra pla­netă ce intră în Pești marți.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt plini de avânt și energie. Aveți încredere în intuiția și spiritul dvs. întreprinzător. Fiți însă precauți în legătură cu toți cei care vă cer ajutorul sau diverse servicii. Nu vă avântați în promisiuni. Marți e bine să rezolvați micile restanțe de la serviciu, aveți spor.

RACII își dezvoltă creativitatea pe plan profesional. Plăcutul se îmbină cu utilul, deoarece calitățile pe care le dovediți vă pot aduce o promovare. Dorința dvs. de cunoaștere și de turism cultural e accentuată. Marți vă simțiți mai bine ieșind cu prietenii decât acasă.

BALANŢELE sunt copleșite de atenție și tandrețe de partener. Dacă e vorba despre cel de afaceri, acesta va contribui cu mai mulți bani sau poate aduce un nou asociat. E bine să vă extindeți sfera afacerilor, dar pe rând și nu în direcții în care nu aveți experiență.

CAPRICORNII n-ar mai pleca de acasă, atât de bine vă simțiți nu doar alături de ru­de, ci față de familia extinsă. Marți este posibil să fie nevoie să vă demonstrați public cunoștințe specifice. Saturn, care intră în Pești, vă face mai maleabili.

Semnele fixe:

TAURII se implică serios în activități financiare noi. Se prea poate să acționați în urma unor informații oferite discret de persoane influente. Marți e o zi potrivită pentru a vă declara sentimentele. O faceți cu măsură. Tot acum începeți să vă faceți ordine în program.

LEII, mai ales cei înzestrați cu diverse talente, le pot pune cu maximă ușurință în valoare, grație celor doi benefici. Se poate ca un prieten să devină dominator sau dvs. să dați ordine amicilor. Marți aveți mult discer­nământ în chestiuni financiare.

SCORPIONII reușesc să facă minuni împreună cu echipa lor de colaboratori. Unul dintre motive este forma dvs. fizică și mentală excelentă. În amor, mulți dintre dvs. umblă după un număr semnificativ de iepuri, cel puțin până marți, când deveniți selectivi.

VĂRSĂTORII respiră ușurați, căci marele disciplinator Saturn, care i-a ținut din scurt încă din decembrie 2020, se mută în Pești. Asta vă determină să vă faceți ordine în chestiunile bănești, care pot fi cam vraiște. Prie­tenii sunt cei care vă impulsionează și vă susțin.

Semnele mutabile:

GEMENII ar face o mulțime de lucruri deodată, în forță, dar de astă dată e mai bine să se grăbească încet. Dacă nu, Saturn îi va forța să se domolească, începând de marți. Tot acum, vă pot enerva cei din familie. Refugiul pentru dvs. îl constituie prietenii.

FECIOARELE sunt prinse fie cu dez­vol­tarea unor afaceri, fie într-o poveste pa­sională de amor. Din varii motive, o țineți încă se­cretă. Luna plină de marți vă amplifică simțul critic, dar și capacitatea de analiză.

SĂGETĂTORII jubilează fie din pricina unui demers creativ, fie a reușitelor straș­nice ale odraslelor lor. În ambele cazuri, e bine să o țineți tot așa. Marți faceți impresie șefilor, dacă nu sunteți prea cârcotași.

PEŞTII care au pe tapet prea multe ac­ti­vități ar trebui să-l aștepte pe Saturn, care vine marți în semnul lor și îi ajută să își struc­tureze viața. O mână de ajutor vă dă și parte­nerul de cuplu ori de afaceri. Financiar vorbind, sunteți pe val.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian