Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 10-16 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Marele disciplinator Saturn, recent instalat în zo­dia Peștilor, determină structurile puterii să o lase mai moale cu radicalismele la care a recurs din 2020 până acum. În Pești, Saturn este mai înțele­gă­tor și mai responsabil față de omul de rând. Pe plan in­di­vidual, ne vine mai ușor să întâmpinăm înțele­ge­re în privința problemelor care presupun interac­țiuni cu autoritățile. Asta deoarece și planeta comu­ni­că­rii, lucidul Mercur, ne este alături. Deplasările zil­nice devin riscante începând de luni, deoarece as­pectul tensionat între Marte în Gemeni și Neptun în Pești ba ne încetinește reflexele, ba ne face re­peziți. Și relațiile cu cei din anturaj sunt volatile. Ve­nus îl mai inspiră pe Jupiter să înceapă noi proiecte sub auspicii dintre cele mai bune până miercuri, apoi îl lasă să se descurce singur. Intrând în Taur, un­de se simte ca acasă (normal, doar e stăpâna zo­diei), ne ajută și pe noi să ne relaxăm, să ne bucu­răm de viață, să ne cumpărăm haine frumoase și să nu ne abținem de la mâncăruri gustoase, mai ales de la dulciuri.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt călare pe un cal alb, gata să sară în ajutorul oropsiților și făcând o figură frumoasă în ochii publicului. În­cepeți să aveți însă mai mult discernământ cu privire la cine vă merită ajutorul. Atenție la volan de luni încolo și evitați să vă înfierbântați în discuții.

RACII se dedică unor fapte caritabile legate de biserică, de învățământ sau de străinătate, ceea ce le sporește prestigiul.    Profesional, luați cele mai inspirate decizii până miercuri. Faceți-vă timp pentru prietenii dvs., de miercuri vă vor prii aceste întâlniri.

BALANȚELE se apucă să facă, la pro­priu și la figurat, ordine și curățenie la locul de muncă. Saturn și Mercur ne ajută să punem la punct proceduri mai eficiente și să re­zolvăm și cu hârtiile restante. Perechea nu prididește să vă arate afecțiunea, inclusiv cu cadouri.

CAPRICORNII încep să se degreveze de responsabilități financiare obositoare. Cei din jur doresc să le împărtășiți din ex­pe­riența dvs. de viață, ceea ce puteți face în mod or­ganizat, sub formă de cursuri. De miercuri înce­pând, o nouă iubire prinde contur în viața dvs.

Semnele fixe:

TAURII nu au niciun chef de treabă. Pâ­nă miercuri, n-ar face nimic altceva de­cât să se relaxeze, să se dedice unei prac­tici spirituale, ori îngrijirii corporale. Astfel, când Venus intră joi în semnul dvs., veți trezi admirație. Ches­tiuni administrative îngălate pot fi descurcate.

LEII scapă de tensiunile acumulate în ultimii trei ani în parteneriatul de cuplu ori afaceri. Se poate ca acestea să vă fi lăsat și cu niscaiva complicații financiare, pe care vă puteți apuca să le limpeziți. Meritele dvs. vă pot aduce apreciere din partea cuiva din străinătate.

SCORPIONII se ocupă de o mai bună organizare în educația copiilor sau trag anu­mite limite în viața amoroasă, punând la punct anumite responsabilități. Dispuneți de o energie excelentă la serviciu, care îi motivează pe cei­lalți. De miercuri, perechea vă demonstrează iubirea.

VĂRSĂTORII, eliberați de povara tranzitului lui Saturn prin semnul lor, au răgazul de-a se ocupa de bani. Luați-o me­to­dic, vă ajută și abilul negociator Mercur, puteți semna contracte utile. De luni puteți avea de-a face cu o persoană iubită irascibilă sau chiar agresivă.

Semnele mutabile:

GEMENII au nevoie să se tempereze. Marte în semnul dvs. vă face curajoși, dar dacă vă alegeți ca partener de luptă vreun șef, e greu de crezut că veți câștiga. Contați pe prieteni, vă pot da sfaturi foarte bune.

FECIOARELE care nu mai înțelegeau neam ce are partenerul lor de cuplu sau de afaceri în cap încep să se lămurească, gra­ție lui Saturn și Mercur. Evitați însă să aduceți acasă problemele de la serviciu. De miercuri încolo, vă evidențiați la școală sau plecați la drum lung.

SĂGETĂTORII sunt prinși cu un proiect creativ, care le iese de mi­nune. Nu faceți modificări majore, de mier­curi încolo. Ches­tiuni de ordin familial și gospo­dăresc nu mai pot fi ignorate. De miercuri încolo, re­la­țiile cu cole­gii se îmbunătățesc semnifi­cativ.

PEŞTII sunt pe cale să revină printre noi, după ce au fost într-o lume a visurilor ne­realiste. Saturn și Mercur în semnul dvs. vă dau luciditatea necesară. De bani nu vă puteți plân­ge. În familie însă domnește discordia, de luni con­flictele se întețesc.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian