Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Apiterapia pentru femei

Foto: Shutterstock

Întruchipare a idealului omenesc – iubită, so­ție, mamă, soră și prietenă, femeia are ne­voie de mari resurse ca să poată împlini aș­teptările puse în ea. Iar darul cel mai prețios dintre toate e sănătatea, bunăstarea fizică a trupului și a minții, într-o lume tot mai plină de provocări. Din câte oferte există, cele mai potrivite sunt cele ale naturii. Feminitatea se potri­vește de minune cu plantele, cu remediile preparate din ele și, în primul rând, cu rodul cel dulce al florilor: mierea de al­bi­ne. Un remediu prea puțin luat în discuție în raport cu ma­rea lui putere vindecătoare. D-na biolog Ileana Telem­bici, cercetător științific la API­COL­­SCIENCE, specia­li­zată în rea­lizarea produselor fito-apico­le, explică de ce este atât de important ca femeile să-și facă din ele sprijin sigur în lupta cu bolile.

– Lucrați într-o firmă românească de remedii naturale extrem de apreciate, care vă pun în legă­tură cu un număr mare de femei. Care sunt cele mai frecvente cereri de ajutor pentru sănătate pe care le primiți?

– Cererile clientelor noastre sunt numeroase și pe teme atât de diverse, încât sunt greu de cu­prins în câteva categorii. Cred, însă, că în ultimii ani pre­domină problemele de sănătate neurolo­gice, tulbu­rările emoționale și bolile tumorale.

– Ați vorbit adesea în revista noas­tră despre eficiența remediilor api­cole pe care le realizați. Ce produs al stupului are cele mai bune efecte în afec­țiunile tumorale mamare și genitale?

Ileana Telembici

– LĂPTIȘORUL DE MATCĂ ACTIVAT este un produs natural cu rezultate extraordinare în afec­țiunile tumorale ale sânului, ale colului uterin sau ale ovarelor, inclusiv în cele maligne. Însă este im­portant de știut că majoritatea pa­cien­telor cu rezul­tate bune au urmat și chimio­terapia în paralel. Ace­lea dintre ele care au ținut cure succesive de una-două luni, timp în care au luat câte o linguriță de LĂPTIȘOR DE MATCĂ AC­TIVAT, dimineața și seara, au relatat îmbunătă­țiri evidente: le-au cres­cut tonusul psihic, pofta de mâncare și vitalitatea generală. Ulterior, analizele au arătat și o remisie a afecțiunii tumorale, mai puternică față de alte paciente care au urmat aceeași terapie, dar nu au luat produsul nostru apicol.

– Poate ajuta apiterapia nu doar la tratarea, ci și la prevenția bolilor tumorale la femei?

– Într-o anumită măsură, da! Produse precum propolisul, păstura sau mierea albastră ajută la echilibrarea hormonală și imunitară a femeilor. Mie­rea albastră, numită și APICOL 12 GAMMA, este un echilibrant al sistemului de apărare și al sistemului endocrin. Curele cu acest produs, din care se iau două lingurițe pe zi, ajută nu doar la pre­venirea bolilor tumorale, ci și a dezechilibrelor hor­monale care apar la vârste tot mai fragede.

– Ne scriu cititoare ale căror fiice, de 10-12 ani, se confruntă cu tulburări de sexualizare. Se pare că pubertatea apare la vârste tot mai fragede, producând dezechilibre fizice și emo­ționale. Aveți soluții și pentru aceste situații?

– Pe lângă APICOL 12 GAMMA, rezul­tate excelente se obțin cu APILARNIL ACTI­VAT – un produs obținut din puiet de trântor, miere și plante medicinale, care echilibrează hormonal deopotrivă băieții și fetele. La fete, o cură de trei luni cu acest produs, dar și schim­barea stilului de viață, duc la stoparea sexua­lizării premature. Avem cazuri de fetițe de 8-9 ani, care s-au confruntat cu o pubertate prema­tură, nefi­rească. În aceste cazuri, mierea albastră și apilar­nilul pot ajuta mult, dar nu sunt suficiente. Din alimentație trebuie excluse toate dulciurile pream­balate, hrana de tip fast-food și cea excesiv chimi­zată. Carnea va fi consumată doar de două ori pe săptămână, din surse verificate – ferme țărănești și producători atestați „bio”. Aceeași proveniență tre­buie să o aibă și ouăle sau lactatele consumate de copii.

– Ce soluții oferă apiterapia pentru infertili­tatea feminină, de care tot mai multe cititoare se plâng?

– În urmă cu doi ani, am elaborat remediul nu­mit FERTILITATE FEMEI, pe bază de lăptișor de matcă și plante puse în miere, cu care am obținut rezultate excelente. Prima reușită a fost a unei colege de la noi din depozit, care încerca de doi ani să rămână însărcinată, dar fără succes. A luat pro­dusul, i-a plăcut mult gustul și a consumat cantități mai mari decât cele recomandate pe ambalaj. Nu mică i-a fost mirarea, după câteva luni, când a ră­mas însărcinată, ulterior născând o fetiță fru­moasă și sănătoasă.

– Sună ca un vis frumos pentru femeile care-și doresc să aibă copii!    Produsul dvs. natural func­ționează în toate cazurile?

– Lucrurile nu sunt atât de simple, însă FER­TILITATE FEMEI și-a dovedit din plin utilitatea și în cazul femeilor care trec prin procedurile de fertilizare in vitro. Formula produsului stimulează produce­rea de ovocite viabile, pentru recoltarea lor ulte­rioară, în vederea fertilizării. De ase­menea, aju­tă la reglajul hormonal profund. Am urmărit cazul unei doamne care, după ce a luat FERTILITATE FEMEI timp de patru luni, a observat ceva cu totul neașteptat: boala sa de piele, care nu răspundea la niciun tratament dermatologic, s-a vindecat ca prin farmec. Pielea de pe mâini și brațe se usca și crăpa, având un aspect inestetic, fără ca cineva să înțe­leagă de ce. Terapiile prescrise de medici nu func­ționaseră, dar această cură i-a redat sănătatea și fru­musețea pielii, pe care înainte nu îndrăznea să o ex­pună în public. Pentru a ră­mâne însărcinată, a avut nevoie de o procedură de inseminare artifi­cială, dar cu ajutorul FERTILI­TA­TE FEMEI aceasta a fost încununată de succes!

– Femeile sunt sensibile, emotive și adesea se confruntă cu tulburări din spectrul anxietății, atacurile de panică fiind tot mai frecvente. Există soluții naturale și pentru aceste situații?

– Recomand NEUROREVEN PLUS – un pro­dus care dă rezultate ui­mitoare în tulburările neu­rologice grave și echili­brează tulburările emoțio­nale la care sunt predispuse femeile. În fiecare pri­măvară am avut multe cazuri de meteo­sensibilitate, de astenie și de anxietate ameliorate cu ajutorul acestui produs excepțional. Chiar și femeile care au trecut prin decepții emoționale, divorțuri sau pier­derea cuiva drag ne-au relatat îmbunătățiri majore după 2-3 luni de cură cu NEUROREVEN PLUS. Acest produs nu are efecte sedative, ci ajută la func­ționarea normală a creierului și la eliberarea așa-numiților „hormoni ai fericirii”, ceea ce duce, gradat, la eliminarea stărilor de neliniște, a tulbu­rărilor de apetit și de ritm cardiac, pe fond de stres.

– Somnul (implicit și lipsa lui) are o influență majoră asupra sănătății și frumu­seții feminine. Cum își pot îmbunătăți doamnele și domnișoarele somnul?

– Combinația dintre pro­dusele apicole și plante dă re­zultate remarcabile în insom­nie. Mecanismul de instalare a somnului este foarte complex, iar pro­dusele apicole dau rezultate mai rapide atunci când nu vorbim de o insomnie cu cauze multiple. Avem un produs numit SOMN, pe bază de lăptișor de matcă, lavandă, bergamotă și mentă dulce, care dă rezultate remarcabile. Vă pot da exemplul unei doam­ne cu serviciu și trei copii, care, din cauza obo­­selii, nu reușea să adoarmă – un efect para­doxal, în care sistemul nervos este atât de soli­citat și excitat ziua, încât noaptea nu mai reac­ționează la neurotransmițătorii care induc som­nul. A ținut o cură cu SOMN – câte o linguriță dimineața, la prânz și seara. După trei săptămâni de cură, deja se trezea mai odihnită, chiar dacă adormea mai greu. După zece săptămâni de cură adormea aproape imediat, somnul fiind continuu și odihnitor.

– Pentru un om privat de somn, nu este cam mult să aștepte trei săptămâni pentru a vedea primele efecte?

– De fapt, este chiar invers: în insomnia cro­nică, trei săptămâni e foarte puțin, pentru că mulți suferinzi nu-și găsesc remediul vreme de ani sau zeci de ani. Din observațiile noastre de până acum, când tratăm insomnia cronică cu produse apicole, principala lor acțiune este asu­pra scoarței cerebrale – acea porțiune din creier care eliberează în sânge substanțe ca melatonina, responsabile cu derularea firească a etapelor som­nului. Or, refacerea unor funcții ale scoarței cere­brale este un proces de lungă durată, mai ales dacă vorbim de persoane care au luat medicamente mul­te, de obicei în paralel cu un viciu.

– Ce produse apicole dau rezultate bune în cazurile grave de insomnie?

– Cele mai bune rezultate le are LĂPTIȘORUL DE MATCĂ ACTIVAT (din care se iau 4-6 lingu­rițe pe zi), de preferat în combinație cu Apicol 12 Gamma (în cazul persoanelor care au luat frecvent calmante sau somnifere de sinteză). Cei care au con­sumat în paralel alcool sau stupefiante au nevoie de NEUROREVEN, despre care spuneam că accelerează regenerarea scoarței cerebrale.

Produsele prezentate în acest articol se pot comanda la tel. 0735.217.808 sau pe www.apicolscience.ro

EDUARD COMAN

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian