Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 14-20 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Iubirile, atât cele consacrate, cât și cele noi, sunt pe un vârf de intensitate și de comunicare emo­țio­nală, care se face simțit mai ales vineri și sâmbătă. Ne înțelegem mai în profunzime, atât pro­priile sen­timente, cât și pe cele ale persoanei iubite. Relațiile de iubire care încep sub influența combinată Venus în Gemeni – Pluton în Vărsător au un impact deose­bit de puternic asupra psihicului celor implicați. Joi avem parte de prima eclipsă a acestui an, o eclipsă puternică de Soare în Berbec. Aceasta vine să ini­țieze semnul noilor în­ceputuri. Soarele descrie „re­gii”, deci autoritățile. De altfel, ni se spune că poate fi vorba despre „întemnițarea, exilul sau decapi­ta­rea” unui rege, precum și mari mișcări de trupe. Prin­tre noi, oamenii de rând, se poate naște vrajbă, căci fiecare dorește să-și afirme puterea. Ca urmare a aces­tei eclipse, pot de asemenea să apară stranii apariții pe cer. Manifestările dure ale eclipsei sunt însă îndulcite de steaua fixă care o însoțește (Mi­rach) și care vine cu o doză bine-venită de optimism, sociabilitate și inspirație. Alte trăsături ale eclipsei sunt un surplus de energie de bună calitate (cu con­diția să facem mișcare), ocazii de-a progresa în ca­rieră sau de a ne mări câștigurile, prin idei creative.

Semnele cardinale:

BERBECII trăiesc intens relațiile de par­teneriat, fie ele de cuplu ori de afa­ceri. Dvs. sunteți motorul acțiunii. De des­­tins, vă destindeți în prezența amicilor sau parti­cipând la evenimente culturale. După eclipsă, vă con­știentizați calitățile, dar atenție la orgoliu.

RACII se simt atrași de cineva cu care ar putea începe o relație intensă. Ori ar putea face o alianță secretă. Atmosfera este una de mister incitant. Eclipsa de Soare din Berbec vă poate coincide cu o promovare, cu con­diția să țineți în echilibru și situația de-acasă.

BALANŢELE sunt susținute și de Pluton în Vărsător și de Venus în Gemeni, care vă ajută să vă puneți calitățile în valoare. Poate fi vorba despre un talent care înflorește, o iubire ori conceperea unui copil.

CAPRICORNII care nu sunt prea focu­sați asupra devenirii profesionale în aceas­tă perioadă se pot lansa într-o inițiativă care reunește restul familiei. Resursele cumulate pot aduce bani mulți.

Semnele fixe:

TAURII care și-au diversificat deja sur­sele de venituri pot afla, în weekend, că se poate și mai bine. Dar nu vă lansați în prea multe direcții deodată, consecințele pot apărea din 22. Păstrați discreția asupra persoanelor importante care pot apela la serviciile dvs.

LEII sunt puși în valoare atât în cercul lor de prieteni, cât și de partenerul de cuplu ori de afaceri, care vă poate ghida cu discreție în situații complexe. Eclipsa de Soare vă asigură prestigiu și vizibilitate, care vor dura cu atât mai mult cu cât vă păstrați modestia.

SCORPIONII care se dedică pe final de săptămână unor chestiuni familiale au de câștigat mult, pe termen lung. Nu vă lăsați atrași în dispute. Eclipsa de Soare vă dinamizează, dar vă poate face prea mândri față de subal­terni.

VĂRSĂTORII se luptă să-și echili­bre­ze mintea clară, cu care se identifică, cu emoțiile, care pot fi mai puternice ca oricând (efectul lui Pluton în semnul lor). La sfârșit de săptămână puteți reuși un mix bun. Ar fi bine să vă apucați de studiul unui domeniu nou.

Semnele mutabile:

GEMENII combină cu succes inteligența și diplomația și pot face o impresie pu­ternică celor care îi ascultă. Succesele școlare pot fi remarcabile și la fel de bine decurg și relațiile cu străinătatea.

FECIOARELE se bucură de simpatia șe­filor, care vor să le încredințeze mai multă putere. Ea ar veni la parchet cu o remu­nerație mai consistentă.

SĂGETĂTORII se pot baza pe sprijinul partenerului de cuplu ori de afaceri pentru a pune la cale un plan interesant. Părerile dvs. sunt importante. În preajma eclipsei de Soare de joi, creativitatea crește.

PEŞTII au nevoie de multă atenție, pentru a nu se confesa cui nu trebuie. În urma eclipsei din Berbec, vă puteți decide să vă extindeți obiectul de activitate. E o idee bună. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian