Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – SĂPTĂMÂNA 12-18 MAI

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mercur s-a mișcat de-a-ndoaselea pe cer în Taur, din 22 aprilie. Începând de atunci, nu ne-au reușit nici discuțiile pe teme de bani, iar încheierea unor în­țelegeri financiare a putut fi presărată cu obsta­cole sau amânări. Această situație neplăcută se sfâr­șește însă marți, zi în care ni se recomandă atenție sporită la volan. De acum, putem aborda din nou chestiuni bănești, putem să semnăm liniștiți con­tracte și ni se face dor să petrecem timp în sânul naturii. Cu atât mai mult cu cât de miercuri, însuși marele benefic Jupiter intră la rândul său în Taur. Timp de aproximativ un an de zile (mai precis până pe 25 mai 2024), ne putem aștepta la o îmbunătățire a calității vieții, mai ales pe plan material. Putem ajunge de asemenea să apreciem mai mult plăcerile simple ale existenței: o mâncare gustoasă, muzica și ieșirile în natură. Semnele avantajate de această schim­bare de poziție a lui Jupiter sunt, în afară de no­rocoșii Tauri, celelalte două semne de pământ, Fe­cioara și Capricornul. Dar și semnele de apă (Ra­cul, Scorpionul și Peștii) vor obține anumite favoruri din partea marelui benefic.

Semnele cardinale:

BERBECII, care au încercat niște sche­me financiare, care s-au tărăgănat, au po­sibilitatea să ducă măcar una la bun sfâr­șit. Că de aici se pot dezvolta și alte proiecte o spune Jupiter, care vă va ajuta timp de un an de zile să vă sporiți veniturile dacă nu risipiți bani.

RACII sunt echilibrați, deoarece plane­te­le pereche Venus și Marte sunt ambele în semnul lor. Vă puteți afirma, fără a in­tra în situații conflictuale. Evitați discu­țiile în contradictoriu cu amicii până marți, mai ales cele despre trecut. Jupiter vă poate aduce noi prieteni.

BALANŢELE, care s-au cam chinuit cu un proiect profesional interesant, dar obositor, întrezăresc capătul tunelului. Cu luminiță cu tot. Feriți-vă să intrați în economii, mai ales până marți, pentru că de miercuri vine Jupiter, planeta prosperității, să vi le înmulțească.

CAPRICORNII sunt prinși într-un pro­ces de echilibrare privind un parteneriat de cuplu sau de afaceri. Nu vă grăbiți să vă în­toarceți la o dragoste din trecut până marți, căci de miercuri, Jupiter vă poate oferi o în­tâlnire cu cineva nou, de bună calitate și special.

Semnele fixe:

TAURII sunt principalii beneficiari ai generozității lui Jupiter. Împreună cu Mercur redevenit direct, acesta vă poate as­cuți simțul afacerilor, înlesnindu-vă asocieri profi­tabile ori îndulci viața de cuplu. Singurul pericol este că pofta dvs. de mâncare crește nestăvilit.

LEII, care și-au încasat-o vrând să facă totul numai după capul lor, descoperă că reușesc mult mai bine cu puțină diplo­mație și altruism. Aceste calități vă pot ajuta să co­rectați anumite greșeli de miercuri în­colo, ceea ce îi va determina pe șefi să vă respecte.

SCORPIONII, încă ușor debusolați de eclipsa din semnul lor, din 5, își pot recâștiga echilibrul de marți încolo, de­oa­rece partenerul de cuplu sau de afaceri îi înconjoară cu înțelegere, cu umor și o comunicare în fine clară. Studiile și călătoriile lungi sunt și ele bine aspectate.

VĂRSĂTORII mai au altercații cu cei din familie până marți, inclusiv. Dar, de miercuri, Jupiter deghizat într-o rudă prin alianță vine să vă ofere o nouă pers­pectivă, mai înțeleaptă, și împăcăciune. Și relațiile de serviciu devin mai armonioase. Organismul se echilibrează.

Semnele mutabile:

GEMENII se poziționează mai corect față de niște chestiuni financiare. Decizia dvs. poate să fi fost bună de la bun început, dar felul în care ați pus problema a lăsat de dorit. Aproape ca prin magie, unii care vă bârfeau pe la spate își schimbă atitudinea.

FECIOARELE, care s-au străduit să facă impresie prin opiniile lor, dar n-au prea reușit, găsesc în fine formula potrivită de a se face auzite, de marți încolo. Vă puteți trezi chiar cu un număr mare de suporteri.   

SĂGETĂTORII chinuiți de probleme de sănătate vizând gâtul și încheieturile se vor simți mai bine de miercuri încolo, când e posibil să găsească și remediile adec­vate. Vă crește de asemenea popularitatea printre colegi.

PEŞTII au de câștigat dacă se întâlnesc cu amicii, dar de miercuri încolo. Înainte, s-ar putea lăsa cu discuții în contradictoriu, care marți pot escalada. Puteți cunoaște de asemenea o persoană care să vă inspire.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian