Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 9-15 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vineri și sâmbătă dorim să ne punem ordine în viață, mai ales dacă în cea profesională lucrurile s-au petrecut mai haotic în ultima vreme, în timp ce duminică dorim să ne refugiem într-o lume mai bună… Se cheamă escapism. Dar pu­tem face asta cu folos dacă mergem la un spectacol sau un concert de calitate sau citim o carte bună. Pu­tem alege și să ajutăm o făptură care suferă. Sub o formă sau alta, binele se va întoarce la noi. Apoi tre­cem pe modul acțiune, deoarece Mercur intră în zo­dia Gemenilor pe care o stăpânește, iar Soarele, aflat tot aici, fur­nizează energia necesară ca să facem cu folos multe și mărunte. Mintea ne e plină de idei, care mai de care mai interesante sau mai năstrușnice. Ar fi im­por­tant să le notăm și să le triem, deoarece ele pot să cons­tituie un izvor de inspirație pe o pe­rioadă de timp apreciabilă. Luni, planeta puterii, Pluton, re­intră pentru un timp în Capricorn, ceea ce înseamnă că ne putem reîntâlni cu probleme din trecut rămase ne­rezolvate, probabil din sfera profesionalului sau având de-a face cu situații în care a trebuit să ne con­­formăm unor autorități abuzive.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt înclinați să exagereze cu binele, pe finele săptămânii. Ar fi bine să vă impuneți moderație în tot ceea ce con­sumați. Puteți excela, în schimb, la practici artistice ori spirituale. De luni vă puneți pe treabă și puteți găsi soluții inedite pentru chestiuni de ordin bănesc.

RACII doresc să se răsfețe, în weekend, cu un spectacol de calitate sau cu un city­break, de preferință într-un loc exotic. Și neapărat cu persoana iubită. Dacă sunteți solo, prietenii vă pot prezenta pe cineva cu totul neobișnuit care să vă trezească sentimente complexe.

BALANŢELE, mari amatoare de frumos, pot fi tentate să cumpere, la sfârșitul săp­tămânii, ceva ce nu merită banii. Nu-i chiar o dramă, căci se pare că la capitolul afaceri vă vin idei noi și interesante sau clienți. Vă bucurați de o viață socială bogată, plină de oportunități amoroase.

CAPRICORNII n-ar trebui să plece la drum în weekend, deoarece nu se pot bizui pe reflexele lor la volan. În plus, viața dvs. emoțională e plină de eve­ni­mente și în­tor­sături neașteptate. Încep de asemenea să se contureze rezultatele unor investiții curajoase.

Semnele fixe:

TAURII n-ar trebui să se lase an­tre­nați la mâncare și băutură de prie­teni, la sfârșit de săptămână. Mai ales că de luni veți avea nevoie de prezență de spirit și rapiditate, pentru a profita de unele oportunități financiare mai mult decât promițătoare.

LEII au o serie de intuiții pe parcursul weekend-ului, mai ales privitoare la ca­riera lor. Nu le dați la o parte, notați-le și discu­tați-le cu acei amici care vă pot oferi o părere avizată. Pe plan personal vă merge bine, sunteți im­posibil de ignorat, faceți impresie.

SCORPIONII sunt tot mai bine văzuți de șefi ori autorități, deoarece contri­bu­țiile lor se dovedesc atât îndrăznețe, cât și inventive. Flerul vă însoțește și în afacerile per­so­nale. Se poate ca încă de duminică să vă contacteze oameni care să vă propună idei.

VĂRSĂTORII sunt și mai inventivi ca de obicei când vine vorba despre re­zol­varea chestiunilor casnice ori reglarea relațiilor familiale. Perechea dvs. nu are rețineri în a-și manifesta afecțiunea. Poveștile de amor noi sunt însă destul de năbădăioase, dar deloc plicticoase.   

Semnele mutabile:

GEMENII s-au simțit destul de limitați în acțiuni sau izolați în ultima vreme. Dar odată cu intrarea șefului dvs. Mercur în propriul semn, vă puteți dovedi inteligența, versatilitatea și viteza în acțiuni. Vă vin idei noi, puhoi.

FECIOARELE care petrec un final de săp­tămână liniștit alături de partener vor avea luni energia necesară pentru a se avân­ta în viața profesională. Dar nu vă năpustiți cu toate ideile noi în biroul șefului, luați-le pe rând. O poveste veche de amor se poate reînnoda.

SĂGETĂTORII care se lasă îndemnați să mai mănânce un gră­tar și să mai bea o bere se pot resimți în urma exceselor. Iar partenerul de cuplu ori de afaceri are nevoie de dvs. în stare optimă de func­țio­nare, începând de luni.

PEŞTII reacționează în weekend deosebit de bine la un procedeu de detoxifiere, cum ar fi consumul infuziei de urzică opărită. Sunteți tare afectuoși față de tovarășul de viață. De luni, aveți o groază de trebăluit prin gospodărie sau de descurcat chestiuni familiale.   

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian