Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Aliați de nădejde în lupta cu kilogramele

REȚETE DE SLĂBIT

– Nu izbutiți să slăbiți? Regimul alimentar nu mai are efect? - Sfaturile noastre vă vor fi sigur de ajutor.

Foto: Shutterstock

Depunerea de kilograme în plus este legată adesea de proas­­ta funcționare a metabolismului. Soba s-a în­fundat și nu mai poate să ardă de­șeu­rile din organism. Soluția? Un „coșar” care să curețe hornurile și să lase să pă­trundă mai mult oxigen.

Chefirul – un aliment ideal pen­tru arderea grăsimilor de prisos. În compoziția chefirului intră, printre mul­te alte substanțe active, ciuperca droj­diei de bere și fermenții de lapte. Aso­ciate, ele sunt extrem de bineve­nite pentru flora intestinală, pe care o revi­gorează și o fac să activeze nor­mal. În loc să acumuleze deșeurile de prisos, or­ga­nismul începe să le eli­mine. Prin pe­re­ții intestinului se ab­sorb din nou sub­stan­­țe vitale, care sunt valorificate optim.

În chefir există, însă, și alte sub­stanțe – ideale pentru cura de slăbit:

* Vitamina A – re­generează celulele țe­su­turilor. Efectul pozitiv: o piele mai ne­tedă.

* Vitaminele B – mobili­zează masa adi­poasă, scoțând grăsimea din celule în sânge și favorizând arderea ei.

* Calciul – ideal pentru oase tari, păr fru­mos și unghii să­nă­­toase.

* Fierul – un re­me­­diu împotriva te­nu­lui uscat și delicat.

* Polizaharidele – datorită lor, che­firul face să dispară sen­za­ția de foame și stopează pofta de mân­care.

Cum procedați

Beți câte un pahar de chefir îna­intea fiecărei mese principale. Efectul lui va fi optim, iar dvs. vă săturați mai repede.

Zerul de lapte – elimină de­pozitele de grăsimi. În zer se află toate substanțele active de care orga­nismul are nevoie pentru a slăbi: albumină, aminoacizi, vitamine și cal­ciu, lactoză – care ajută la fluidi­zarea digestiei și men­­ține egal nivelul zahărului din sânge. În zer se află și mult magneziu, hrana nervilor și a cre­ierului activ.

Cum procedați

Faceți o cură de 5-7 zile cu zer de lapte. Beți exclusiv zer – 2-3 litri pe zi. Se permit în plus: apă minerală și ceai de plante. Veți slăbi singur în jur de 4-5 kg.

Mierea conține substanțe vitale – multe vitamine im­portante, sub­stanțe mi­nerale, micro­ele­mente, enzime, ami­no­acizi și polen. Aceste sub­stanțe sunt importante, pen­tru ca în orga­nism să nu se pro­ducă feno­mene de deficiență pe par­cur­sul regi­mului de slăbire. Sub­stanțele sus-amin­ti­te în­vio­rează meta­bo­lis­mul. Ele se găsesc, însă, doar în mierea de calitate, naturală (o linguriță are 30 Kcal).

Cum procedați

Beți înainte de masa de prânz o ceaș­că de ceai călduț, îndulcit cu o lin­guriță de miere. Atenție: nu intro­duceți mie­rea în ceaiul fierbinte, pen­tru că în felul acesta substanțele vitale se pierd. Lăsați ceaiul să se răcească 10 minute.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian