Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 18-24 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Din weekend, intrăm într-o perioadă productivă din punct de vedere concret, material. Ne putem apuca cu râvnă de rezolvarea unor chestiuni dificile la serviciu sau de tratarea unor afecțiuni care ne-au redus eficiența. Ne vin în minte soluții ingenioase și ne bucurăm nu numai de sprijinul prietenilor, ci și de cel al unor persoane care ne pot promova. În această perioadă, dar mai ales miercuri și joi, ne vine deosebit de greu să ne ținem nervii în frâu. Contextul astrologic este încărcat de tensiune. Pe de-o parte, Marte, stăpânul anului, aflat în Fe­cioa­ră, ne induce o combinație de iritare și descurajare. Deoarece sim­țim nevoia de a fi înțeleși și apreciați, ne putem încrede în escroci. Orice înțelegeri contractuale ar trebui verificate de un avocat sau cineva de specia­litate. E de asemenea posibil ca, dorind să facem impresie, să inducem noi în eroare pe cineva. În unele cazuri, cei care în trecut au comis înșelăciuni, au de dat socoteală. În același timp, energia e joasă, deci corpul e predispus la infecții. Și ca și când asta n-ar fi suficient, Mercur, care traversează de ase­menea semnul Fecioarei, intră miercuri în mișcare retrogradă, obligându-ne să ne revizuim comunicarea cu colaboratorii, pre­cum și statutul hârțoagelor cu care avem de-a face la serviciu.

Semnele cardinale:

BERBECII au dificultăți în a se pozi­țio­na corect față de colaboratori. Fie în­cer­cați să vă impuneți neapărat, fie sunteți intimidați și nesiguri. În plus, comunicarea merge alandala încă de marți.

RACII se simt cel mai bine în prezența prietenilor apropiați, a rudelor sau a unor vecini simpatici. Aveți însă mare grijă la volan, mai ales începând de marți, când se strică și calitatea comunicării cu anturajul. Evitați discuțiile despre bani în cercul dvs. social.

BALANȚELE se străduiesc să găsească o cale diplomatică de a rezolva niște ches­tiuni financiare care-i implică pe prietenii lor. Cum ar fi, dacă dvs. ați înaintat suma necesară pentru o acțiune de grup și unii se fac că plouă.

CAPRICORNII au nevoie de și mai multă prudență ca de obicei față de cei din anturaj. Mai ales față de cei care se stră­duiesc să vă câștige încrederea. Evitați înțelegerile contractuale cu vecini sau rude. Weekendul este ideal pentru a structura un proiect practic și creativ.

Semnele fixe:

TAURII sunt flancați de energia pro­tectoare a marelui benefic Jupiter, dar și de cea a năstrușnicului Uranus. În conse­cință, planurile dvs. sunt mai îndrăznețe ca de obicei și pot reuși, cu condiția să nu vă lăsați convinși să îi cooptați pe amicii excesiv de insistenți.

LEII care doresc mult să fie pro­mo­vați ar putea retrăi momente din 2015, când și-au dorit de asemenea un statut mai im­portant. Comparați cele două situații și vedeți ce ați putea face mai bine acum.

SCORPIONII petrec zile frumoase de weekend împreună cu perechea și prietenii, dar de marți încolo vraja se risipește când prietenii ar putea încerca să vă convingă să vă lansați într-o afacere foarte riscantă.

VĂRSĂTORII se străduiesc să în­țeleagă un soi de joc diplomatic, care are loc între partenerul lor și cei din familie. Se poate ca perechea dvs. să fi înțeles că anumite atitudini i-au dezavantajat.

Semnele mutabile:

GEMENII, de obicei atât de lucizi, pot avea reprezentări nerealiste cu privire la șansele lor de promovare în carieră. Nu vă e de folos nici să vă aburiți șefii, în special de marți încolo. Bărbații cei tineri din familie vă pot oferi sfaturi practice deosebit de precise și de utile.

FECIOARELE ar trebui să facă o dis­tinc­ție clară între ideile care le vin în week­end și felul în care ele se desfășoară începând de marți. Vorba aceea, practica ne omoară. Asigu­rați-vă că oamenii cu care doriți să vă asociați își respectă angajamentele.

SĂGETĂTORII au idei bune, dar ar trebui să se grăbească să le prezinte șefilor înainte de marți, pentru a preveni încurcă­turile. Relațiile familiale pot deveni con­flictuale.

PEȘTII se pot încrede, pe drept cuvânt, în inițiativele partenerului de cuplu sau de afaceri, exprimate în weekend. De marți încolo însă, puteți constata niște inadvertențe ori dvs. înșivă începeți să vă fofilați. Mercur retrograd poate aduce în discuție și greșeli din trecut.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian