Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am fost diagnosticată cu liposarcom”

Foto: Shutterstock

Am fost diagnosticată cu liposarcom la ge­nunchiul drept, pentru care mi-a fost recoman­dată operația, în­să am refuzat-o. Dacă știe cineva un tratament, îl rog să mi-l transmită prin inter­mediul revistei. Vă mulțu­mesc.

PAULA M. – Iași

„Caut tratament pentru limfom non hodgkin”

Am 65 de ani și sufăr de limfom non hodgkin cu ce­lule de tip B, centrocitic difuz și nodular stadiul IV A; tratat cu citostatice din anul 2020. Boa­la a evoluat, tumora invadând țesuturile moi ale orbitei bilaterale, precum și ganglionii mari laterocervicali și supra­cla­viculari. S-a efectuat o tomografie în de­cem­brie 2022, care a evidențiat mase dense nodulare și infiltrate cu extinderea în structurile palpebrale la ambii ochi, pre­cum și instalarea cataractei. În prezent, vederea îmi este total diminuată. Vă rog foarte mult să mă ajutați și să-mi spuneți ce să fac, dacă există vinde­care pe cale alopată sau (și) naturistă. Dum­ne­zeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumesc și vă doresc tot binele din lume.

EUGENIA – Pitești

„Mama mea are cancer de col uterin stadiul III B”

Vă scriu în speranța că mă puteți ajuta. Mama mea în vârstă de 49 de ani suferă de cancer col uterin stadiul III B. A făcut radioterapie, cobalto­terapie și acum a început chimio­terapia. Nu e operabilă, deoa­rece aparatul ge­nital e încă invadat de cancer. Restul organelor se pre­zintă bine. Îmi puteți re­comanda un medic bun sau un tratament naturist? Vă rog din suflet să mă ajutați pentru că știu că „Formula AS” a redat speranța multor sufe­rinzi. Vă mulțumesc.

RENATA – Sibiu

„Fiica mea are distrofie musculară progresivă a centurilor”

Toate speranțele noastre se îndreaptă spre dvs., dragi cititori ai acestei minunate publicații. Fiica noas­tră, în vârstă de 16 ani, este tratată de șapte ani pentru hepatită. În urma ultimelor analize i s-a pus diagnosticul distrofie musculară progresivă a centu­rilor. Suntem disperați și apelăm la toți cei care s-au confruntat cu acest cumplit diagnostic să ne spu­nă prin ce metode am putea stopa boala. Fata merge la școală, dar obosește repede, nu are putere și este cu moralul la pământ. Cu mii de mulțumiri și bunul Dum­nezeu să ne ajute pe toți.

AMALIA – Cluj

„Cum pot împiedica acumularea de lichid în abdomen?”

Am 66 de ani și sufăr de mai multe boli, dintre care două foarte grave: ciroză hepatică și neo­plasm bronho-pulmonar. Problema cea mai gravă este că se acumulează lichid și gaze în abdomen. În luna mai mi s-au extras circa 4,5 l li­chid, dar s-a acumulat din nou. Am în­cer­­cat cu ceai de ră­dăcină de dud și pir, dar fără re­zultat. Îi rog pe cei care știu vre­un trata­ment pen­tru elimi­narea li­chidului și a ga­zelor din abdo­men și în­târ­zierea refacerii acestui lichid să mă ajute și pe mine. Doresc un tratament naturist, de­oarece cel alo­pat nu dă rezultate, abdomenul meu tot crește. Cu multă stimă,

LAURENȚIU – Petroșani

„Caut tratament pentru cancer pulmonar”

Am 39 de ani și caut urgent tratament naturist contra cancerului pulmonar în fază incipientă (plă­mâ­nul drept). Am o tuse persistentă și nu pot ex­pectora. Mă poate ajuta cineva? Sunt dispe­rată!

MONICA – Argeș

„Doresc un tratament naturist pentru hemoragii retiniene”

Nu sunt la prima tinerețe, dar sunt disperată din cauza faptului că sufăr la ambii ochi de hemoragii retiniene. Pe zi ce trece îmi slăbește vederea. Îi rog pe cititorii revistei care s-au con­fruntat cu această boală și prin diferite tratamente au reușit să o amelioreze să-mi comunice prin intermediul revistei un trata­ment naturist.

DAFINA – Aiud

„Sufăr de insuficiență circulatorie vertebrală”

Am 60 de ani și medicii m-au diagnosticat cu insu­ficiență circu­latorie vertebrală, sindromul Ver­tiqus, spondiloză cervicală, atrofie corticală cerebrală-fron­tală. Poate cititorii revistei îmi vor da un sfat. Vă mul­țumesc.

SUSANA – Timișoara

„Caut un centru de recuperare pentru copii cu probleme neuropsihomotorii „

Caut o grădiniță sau o școală specializată în logo­pedie pentru un băiețel în vârstă de 7 ani care în ur­ma unei meningite a rămas cu ușor retard psihomotor (spune doar „ma­ma”, „tata” și are mersul ușor nesi­gur). Dacă nu aveți cunoștințe despre o astfel de insti­tuție, vă rog să-mi reco­mandați un logoped care a avut re­zultate foarte bune. Cu mulțumiri,

IOANA – Sibiu

„Caut rădăcină de dracilă „

Rog cititorii revistei „Formula AS” să-mi comunice prin intermediul revistei unde pot găsi rădăcină de dracilă (Berberis vulgaris) sau lemn-galben, cum i se mai spune. Știu că este o plantă toxică, dar știu cum s-o folosesc pentru una din bolile de care sufăr. Cu mulțumiri,

IONEL – Buzău

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian