Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 13-19 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sâmbătă avem parte de penultima eclipsă a anului. Este vorba despre o eclipsă puternică de Soare, care se petrece în Balanță și, ca orice eclipsă de Soare, afectează mai mult bărbații decât femeile, mai mult persoanele în funcții înalte de autoritate decât populația. Fiind în semnul Balanței, eclipsa pune accent pe justiție și poate anunța tot felul de litigii, dintre care nu toate sunt pornite dintr-o mo­tivație cinstită. Pe parcursul perioadei de un an, cât se fac simțite efectele eclipsei, se anunță, de aseme­nea, controverse și schimbări de ordin religios. Vre­mea poate deveni brusc rece și umedă. Dar steaua fixă Spica, ce însoțește eclipsa, promite o îmbună­tățire substanțială a bunăstării celor direct vizați de eclipsă, care, susținuți de prieteni și mentori, își pot pune în practică ideile inovative, de pe urma cărora vin și bani, și renume. Periculos ar fi însă să se iden­tifice cu averea și statutul obținut și să lase pe planul doi relațiile umane. Pe plan mondial, eclipsa preci­pită schimbarea raporturilor dintre marile pu­teri, afectând în special China. În ceea ce ne privește pe noi, energia ei ne ajută să facem o diferențiere netă între prietenii și dușmanii țării noastre și poate duce la restructurarea societății civile. Pe 13, Marte intră în zodia Scor­pionului, care în astrologia tra­dițională se nu­mea „domiciliul său de noapte”. În aceas­tă po­ziție, el ne deschide interesul și ne as­cute flerul pentru afaceri, pentru le­gături pasionale secrete sau pentru studiul știin­țelor oculte.

Semnele cardinale:

BERBECII au de-a face cu un partener de cuplu sau de afaceri deosebit de preo­cupat de bunăstarea parteneriatului res­pectiv. Nu vă așteptați neapărat la rezultate imediate. Între timp, dvs. sunteți partea implicată mai activ și mai direct în obținerea unor bani.

RACII poartă discuții deosebit de im­portante cu cei din familie. Eclipsa de sâm­bătă poate determina un schimb de roluri sau de influență în unitatea fa­mi­lială, posibil legat de resursele materiale. Marte poa­te să-i determine pe Racii solitari să înceapă o legătură.

BALANȚELE, mai ales cele născute în ultimul decan, încep să revizuiască, odată cu eclipsa de sâmbătă, felul în care își exercită autoritatea. Găsiți atitudinea și cuvintele necesare pentru a vă trasa limitele.

CAPRICORNII, sătui de a nu fi apreciați la ade­vărata lor valoare profesională, în­cep să se gândească la alternative. Acestea se pot ivi pe parcursul unui an întreg. Aveți prieteni și consilieri care știu să vă promoveze.

Semnele fixe:

TAURII care se gândeau deja la o in­vestiție, dar nu prea știau de unde să o apuce, încep să se lămurească, odată cu eclipsa de sâmbătă. Ideal e să procedați structurat, pe etape, și reușita e asigurată. Partenerul dvs. devine pasional.

LEII au deja un program foarte aglo­merat. În preajma eclipsei de sâmbătă și câteva zile după vă recomandăm să aveți multă atenție la volan și la felul în care vă structurați programul. Organizați-l minu­țios.

SCORPIONII care au avut discuții par­­ticulare atât cu unii dintre șefi, cât și cu anumiți colegi, pot vedea profesia din altă perspectivă, ca ur­ma­re a eclipsei de sâmbătă. Puteți să vă re­cunoașteți anu­mite slăbiciuni, dar Marte vă ajută să vă mobilizați.

VĂRSĂTORII, mai ales cei prinși într-un program de studii menit să le spo­rească prestigiul în viață, pot reconsidera anumite părți ale acestuia după eclipsa de Soare.   

Semnele mutabile:

GEMENII, care sunt implicați într-un pro­iect creativ sau într-o poveste amo­roasă, pot vedea lucrurile în altă lumină în urma eclipsei de sâmbătă. Există posibilitatea să abordați situațiile cu mai multă inventivitate.

FECIOARELE, chiar dacă au deja o sur­să de venituri, pot descoperi noi modalități de câștig după eclipsa de Soare din Ba­lanță. Se prea poate să fiți recomandați de persoane din anturajul dvs.

SĂGETĂTORII implicați în proiecte de grup inițiate de cineva din cercul lor de prieteni ar putea să preia frâiele, după eclipsa de sâmbătă și să aducă schimbări inovative.   

PEȘTII, preocupați de o vreme de in­vestiții, se pot afla în toiul tratativelor sâmbătă, când are loc eclipsa. Ulterior, veți putea găsi soluții noi, interesante, care să vă atra­gă și respect, pe lângă resursele respective.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian