Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 20-26 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tensiunile care au precedat puternica eclipsă de Soare din Balanță din data de 14 (să ne amintim doar de izbucnirea conflictului din Orientul Mij­lociu) nu se liniștesc, dar încep să se clarifice atât ca­u­zele confruntărilor, cât și taberele care se for­mează în jurul acestora. Acest lucru este valabil și în viața celor vizați de această eclipsă, în mod spe­cial în cea a Balanțelor și Berbecilor născuți în ultimele zece zile ale zodiei. Vineri și sâmbătă, mai cu seamă, aceste dezacorduri pot escalada, gene­rând procese la tribunal. Între acestea, cele de ordin bănesc capă­tă pondere tot mai mare, mai ales în privința litigii­lor care presupun plata unor daune sau a unor plăți res­tante, a căror întârziere nu are o cauză înte­me­iată. De luni începând, abilul co­mu­nicator Mercur i se alătură întreprinzătorului Marte (stăpânul anu­lui) și Soarelui, în semnul Scorpio­nului, ceea ce ne permite să negociem contracte avantajoase sau să facem investiții inspirate. E însă important să nu devenim prea autoritari pe par­cursul discuțiilor. Micul benefic, Venus, în Fecioară, se înțelege bine cu marele benefic, Jupiter, retrograd în Taur, ceea ce poate aduce un succes financiar, fie pentru că știm să colaborăm cu cei din echipa de la serviciu, sporind astfel câștigul, fie pentru că intrăm în posesia unor bani pentru care am muncit cu ceva timp în urmă.

Semnele cardinale:

BERBECII fac bine dacă evită dispute cu partenerul de cuplu ori de afaceri în week­end, căci se poate ajunge la ruperea acestor relații dacă neînțelegerile s-au acumulat. Sunteți chitiți pe încheierea unor afaceri, iar de luni încolo aveți șanse mari să semnați contracte.

RACII se simt bine în compania rudelor și prietenilor, care-i pot ajuta    cu chestiuni administrative sau cu bani. În weekend nu e bine să vă ocupați de probleme gospo­dă­rești ori familiale, căci se poate lăsa cu tărăboi. Mai bine mergeți și vă distrați cu iubitul sau copiii dvs.

BALANŢELE au de rezolvat, la finele săp­tămânii, ceva ce ține de partenerul de cuplu ori de afaceri, care deranjează fami­lia sau invers. Problema e că, în special sâmbătă, nu puteți conta pe diplomația dvs. La capitolul bani, în schimb, se anunță noi posibilități de câștig.

CAPRICORNII au parte de un sfârșit de săptămână plin de tensiuni și se pot gândi serios să facă o schimbare majoră în carie­ră. E posibil ca asta să fie o idee bună, dar nu făcută sub imperiul emoțiilor negative. Prietenii vă pot oferi contacte pentru alt job.

Semnele fixe:

TAURII au noroc în dragoste, zice Venus în Fecioară, care le ține partea mai ales celor născuți pe la mijlocul zodiei. Nici cu banii nu stați rău, vă pot intra niște sume din urmă. Sâm­bătă ar fi bine să evitați să plecați într-o călătorie sau să faceți, public, afirmații radicale.   

LEII ar trebui să evite, sâmbătă mai ales, atât șofatul, cât și controversele. Ele se pot isca cu colegii de serviciu. Cel mai bine e să îi ignorați. Șefii vă vor aprecia atitudinea înțeleaptă, după cum veți vedea de luni.

SCORPIONII sunt animați de puter­nica energie a lui Marte, stăpânitorul anu­lui, în semnul lor. E o perioadă propice pen­tru decizii curajoase în plan personal. Către finele săptămânii se pot naște însă dușmănii ascunse, dacă vă ciondăniți cu amici ranchiunoși din fire.

VĂRSĂTORII se înțeleg grozav cu cei de-acasă. Mai puțin bine stau lucrurile în privința respectului social, care poate fi afectat de intriganți. În carieră, Marte vă insuflă determinarea pentru a lua decizii de succes.

Semnele mutabile:

GEMENII riscă să calce pe de lături, în weekend. Dacă vă tentează o aventură, să știți că vă poate costa – la propriu sau la figurat. O aventură poate fi o speculație financiară ne­inspirată sau înșelarea persoanei iubite.

FECIOARELE n-ar trebui să se apuce, în weekend, de jocuri de noroc. Sau să se certe cu persoana iubită din cauza banilor. Păstrați justa măsură, și Venus în semnul dvs. vă va atrage simpatie și avantaje materiale.

SĂGETĂTORII, care au luat sau dat bani unui prieten, se pot certa din acest motiv cu el, la finele săptămânii. La serviciu, puteți asculta bârfele, însă nu vă alăturați lor.

PEŞTII își pun o mulțime de întrebări cu privire la felul în care și-ar putea ordona viața. Sâmbătă, o prietenie poate avea de suferit dacă nu sunt rezolvate niște chestiuni bănești.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian