Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 10-16 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zodia Scorpionului se aglomerează în weekend, iar puternica energie pe care o generează Soarele și Marte aici culminează luni, când avem parte și de Lu­na nouă în același semn. Ea ne poate ajuta să lă­săm în urmă o parte din încărcătura emo­țională a trecutului,    inclusiv cea privitoare la grijile bănești, cu condiția să ne cercetăm cu obiectivitate atitu­di­nile vechi. Unii vor găsi determinarea necesară pen­tru a pune capăt unor deprinderi nesănătoase de care pot scă­pa definitiv, dacă se desprind de ele acum. La alții pot apărea reacții emoționale puter­nice în familie sau în cuplu, cum ar fi izbucnirile de gelozie. Cei care lucrează în cercetare sau au de făcut muncă de docu­mentare se pot folosi de exem­plu de pasiune, pentru a descoperi lucruri noi. Zilele cu cel mai mare risc de reacții explozive sunt du­minică, luni și marți. Sunt zile contraindicate pentru a meșteri sau a lucra la foc deschis. Nu e indicat nici să vă con­trați cu șefii. Sportul practicat cu mo­de­rație vă poate scuti de reacții impulsive, care pot du­ce la certuri sau chiar la accidentări. Noroc că Ve­nus în Balanță tră­iește în armonie cu Mercur în Să­getător, ceea ce ne ajută să ne păstrăm umorul și sim­țul diplo­matic. O altă variantă ar fi să dăm peste un chilipir.

Semnele cardinale:

BERBECII au nevoie de moderație în privința lucrurilor deținute împreună cu alții – parteneri de afaceri sau rude, altfel vă puteți trezi și păgubiți, și certați cu persoanele respective. Ascultați de sfaturile partenerului, care vă poate sugera cum să procedați diplomatic.

RACII recționează ca întotdeauna intens când vine vorba despre aspecte legate de Lună, mai ales unele atât de intense ca cel de acum. V-ar putea ajuta să așterneți în scris ceea ce simțiți. Vă mai ajută comunicarea bună la serviciu și afectivitatea primită în familie.

BALANȚELE, susținute de Venus în sem­nul lor, depun multă energie pentru a-și spori veniturile. Există însă o tendință de-a reacționa exagerat, în special în preajma Lunii noi de luni, flancată de Soare și Marte.

CAPRICORNII ar trebui să păstreze o oarecare distanță față de ceea ce se petrece în cercul lor de prieteni, în special dumi­nică și luni, când emoțiile devin greu de stăpânit. Ideal e să nu vă amestecați deloc.

Semnele cardinale:

TAURII trebuie să aibă mare grijă la felul în care se desfășoară relația de parte­neriat, de cuplu sau de asociere, mai ales în weekend și luni, când Luna nouă aruncă la suprafață tot felul de emoții reprimate. E posibil să vă supărați și să puneți capăt relației, dar nu vă grăbiți.

LEII au probleme în familie. Sâmbătă și duminică vă puteți contra cu bărbații, iar luni conflictele pot fi mai degrabă cu fe­meile. Nu vă lăsați atrași în dispute emo­ționale, căci acestea vă consumă și vă pot afecta performanța pro­fesională.

SCORPIONII clocotesc de energie din pricina energiei Soarelui și a lui Marte în semnul lor, unde se produce și Luna nouă de luni. Feriți-vă însă să vă dați frâu liber nevoii de a domina, căci radicalismul dvs. poate pune capăt unei relații. O femeie vă poate da sfaturi bune.

VĂRSĂTORII se pot trezi în conflict cu șefii, mai ales luni și mai ales dacă aceștia au ieșiri emoționale. E de preferat să lucrați singuri la diverse proiecte. Ve­nus vă procură o imagine publică demnă de invidiat, la care contribuie în bună măsură prietenii care vă laudă.

Semnele mutabile:

GEMENII o duc bine pe plan personal. Atât cei aflați într-o relație stabilă, cât și cei îndrăgostiți. Burlacii pot începe o relație nouă sub bune auspicii. Atenție la sănătate și la respectarea normelor de protecție a muncii. Nu intrați în conflict cu colegii, mai ales luni.

FECIOARELE, de obicei buni șoferi, nu se pot baza pe reflexe, mai ales luni, când există cel mai mare risc de a conduce im­pul­siv. Ori vă puteți certa cu rudele sau ve­cinii. În schimb, discuțiile cu tinerii din familie pot fi plăcute.

SĂGETĂTORII devin volubili de sâm­bă­tă, când Mercur intră în semnul lor, pu­nându-le în valoare talen­tul de a mânui cu­vintele, mai ales în cercurile so­ciale. Aveți însă grijă la manevre ale dușmanilor dvs. ascunși și nu răs­pundeți la provocări.

PEŞTII intră în grațiile șefilor, cu ca­re dis­cuțiile sunt construc­tive. Venus în Ba­lanță anunță oportunități bănești. E însă ne­voie să fiți atenți la felul în care interacționați cu per­soanele din străinătate sau cu profesorii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian