Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 16-22 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fermecătoarea Venus, planetă a feminității, vine să se alăture în weekend adevăratului club planetar adunat în Vărsător: Soarele, Mercur, Marte și Pluton. Era mare nevoie de energia ei cea dulce și diplomată, ca să putem să începem să ne relaxăm, de preferință în cercul prietenilor. Ea își va face treaba și mai bine de luni încolo, când Soarele cel autoritar se mută în Pești, cărora le urăm cu această ocazie „La mulți ani!”. Creativitatea artistică și sensibilitatea sunt stimulate de intrarea Soarelui în această zodie. În același timp, deoarece Soarele ne dă un simț clar al propriei identități, nu ne mai simțim la fel de vulnerabili. Accentul puternic pe cele două zodii atât de diferite – Vărsător și Pești – ne face să ne dorim alternativ să fim înconjurați de cât mai mulți oameni, să ne implicăm activ în so­cietate ori să ne retragem în cochilie, pentru intro­specție. Cei cu probleme cardiace sau ale coloanei ar trebui să se ferească de eforturi, începând de miercuri.

Semnele cardinale:

BERBECII nici nu concep să nu se vadă cu prietenii, la sfârșitul săptămânii. Distracția poate fi maximă, cu condiția să nu deveniți prea temperamentali în discuții. De luni încolo deveniți mai retrași și ar fi bine să revizuiți anul trecut și să vedeți ce s-ar putea îmbunătăți.

RACII sunt preocupați de afaceri. Mulți dintre dvs. sunt pe cale să pornească investiții cu prietenii, verificați însă atent datele și implicați-vă treptat și controlat. De luni încolo simțiți nevoia să vă sistematizați cunoștințele acumulate, pentru a le utiliza ca bază a studiilor viitoare.

BALANŢELOR, copiii, care le-au jucat feste încep să se mai domolească ori chiar să-și bucure părinții. Ori dvs. vă canalizați puternica energie creativă într-o direcție neașteptată. Poveștile de amor sunt cu dus și întors. Nu fiți prea autoritari față de colaboratori.   

CAPRICORNII, care au avut diferende cu prietenii cu privire la niște bani, pot găsi, începând de sâmbătă, o soluție con­venabilă pentru toate părțile implicate. Ca din zăpăceala de acum să iasă ceva bun. De luni ar trebui să fiți mai puțin exigenți față de cei din anturaj.

Semnele fixe:

TAURII au de a face cu cerințe mul­tiple, urgente și contradictorii din partea șefilor. Se poate ajunge chiar la conflicte. Venus vă ajută, de sâm­bătă, să vă destindeți și să faceți față mai bine provocărilor. De luni, puteți primi de la prieteni sfaturi bune, dar întrucâtva ra­dicale.

LEII, debusolați de atitudinile impre­vizibile ale partenerului de cuplu sau de afaceri ori ale dușmanilor declarați, găsesc, de sâmbătă, un culoar. Mulțumiți-i lui Venus, care vă poate aduce un mediator. O veche afacere poate lua avânt de luni, cu condiția să nu forțați nota.

SCORPIONII se străduiesc să rezolve felurite probleme familiale sau gospodărești, dar de fiecare dată ceva neașteptat schimbă con­textul. Și trebuie să o luați de la capăt. De sâm­bătă însă, rezultatele sunt mai bune. Aveți grijă cum conduceți și cum comunicați, de marți.

VĂRSĂTORII s-au surprins și pe ei înșiși prin reacțiile lor din ultima vreme, darămite pe ceilalți. Extremele dvs. com­portamentale încep să se atenueze sâmbătă, cu oca­zia intrării lui Venus în semnul dvs. De luni, căutați cu râvnă soluții la o problemă bănească mai veche.

Semnele mutabile:

GEMENII care s-au luptat în ultima vre­me cu diverse probleme legate de învățare sau legate de călătorii, încep să descâlcească lucru­rile odată cu intrarea lui Venus în Vărsător, de sâm­bătă. Ambiția la muncă vă apucă începând de luni, dar nu dați prea tare din coate.

FECIOARELE au atâtea pe cap încât se pot certa cu colegii. Rău. Dacă rezistați până sâmbătă, vine Venus să vă calmeze și să vă ajute să vă temperați ieșirile. Partenerul de cuplu ori de afaceri vă poate enerva, de luni.

SĂGETĂTORII au parte de o viață co­tidiană atât de agitată, încât, dacă nu con­duc și comunică cu mare prudență, se pot aștepta la accidente. Acest pericol scade de sâmbătă, dar nu dispare cu totul.

PEŞTII, care au avut un somn agitat în ul­tima vreme, se pot reface începând cu acest weekend, grație lui Venus. Dar tot vă sur­prindeți având căderi sau, dimpotrivă, ieșiri emoțio­nale dure.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian