Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Rețetă cu miere, usturoi și oțet

Foto: Shutterstock

Sunt studentă la Univer­sitatea din București și mă ob­sedează si­lue­ta. Pentru că aveam câteva kilo­gra­me în plus față de greutatea idea­lă, am încercat mai multe diete de slăbit, dar ce dădeam jos în timpul dietei, pu­neam la loc în săptă­mâ­nile următoare. Aflând de la co­le­gele mele despre o nouă rețetă de slăbit și văzând că cele care o țineau aveau re­zultate, m-am gândit să o încerc și eu. E foarte simplă și nu im­pune un regim alimentar special. Ea se ba­zează pe schim­barea metabolismului. Mențio­nez că pentru pregătirea pro­dusului pe care se bazează nu trebuie folosite ta­câmuri din metal.

Rețeta: Se iau 8 căței de usturoi, se curăță, se zdrobesc în piuliță de lemn sau pe un tocător de lemn (cu ciocanul de șnițele – tot din lemn), apoi se ames­tecă cu 250 ml miere de albine și 500 ml oțet de mere și se bagă într-un borcan de 800 g, închis cu capac. Compoziția se lasă trei zile la rece, în cămară, ames­tecân­du-se de două-trei ori pe zi, cu o lingură de lemn. După cele trei zile, se ia câte o lin­gură dimineața și alta seara. Un bor­can vă ajunge o lună. Când se termină, pre­parați o cantitate nouă și continuați dieta. Veți avea două scaune pe zi. Us­tu­roiul nu dăunează stomacului, efectul lui fiind compensat de cel al mierii. Primele re­zul­tate vizibile apar după o lună. Suc­ces!           

DORINA C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian