Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Festivalul Internațional „Film O’Clock”

Aflat la ediția a patra, Film O’Clock promite și în 2024 o experiență cinematografică memorabilă, oferind publicului oportunitatea de a se bucura de o varietate de filme contemporane și clasice, precum și de evenimente culturale conexe. Festivalul se va desfășura în perioada 29 februarie – 3 martie 2024, cu proiecții simultane în România, Lituania, Ucra­i­na, Moldova, Bulgaria, Grecia, Egipt și Africa de Sud. Proiecțiile din România vor avea loc la Sala „Cinema” din cadrul UNATC – Universitatea Națio­nală de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Cara­giale, partener de prestigiu. Intrarea la proiecții și discuții este liberă.

”Gopo”

A patra ediție a Festivalului Internațional Film O’Clock este pregătită să captiveze publicul cu o gamă îndrăzneață de scurtmetraje, filme clasice atemporale și discuții online pentru profesioniști. Punând în valoare viziuni artistice distincte și bogăție narativă, festivalul eviden­țiază zece titluri care concurează în competiția in­ter­națională de scurtmetraje și șa­se proiecții de fil­me clasice.

„Dog’s Home”

Selecția atent curatoriată de Mi­rona Radu (Ro­mâ­­nia), Andrew Mohsen (Egipt) și Zha­na Kalinova (Bulgaria) pen­tru competiția de scurt­­me­traje in­clu­de: „1991”, re­gizat de Linas Ziura (Lituania), „A Void”, regizat de Jordy Sank (Africa de Sud), „Știri proas­te”, regizat de Liviu Rotaru (Republica Moldova), „Frac­tu­ră”, regizat de Dimana Pas­tra­kova (Bul­ga­ria), „Hy­patia”, regizat de Andrei Ră­u­țu (România), „Ma­ma”, regizat de Naji Ismail (Egipt), „Gata”, regizat de Eirini Vianelli (Grecia, Belgia), „Suru­a­ika”, regizat de Vlad Ilicevici, Radu C. Pop (Ro­mânia), „Walking Up in Silence”, regizat de Mila Zhluktenko, Daniel Asadi Faezi (Ucraina), „Când zboară MIG-urile”, regizat de Philip Găi­cean (România).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian