Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 22-28 Martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sâmbătă, Marte intră în Pești, unde o pune de-o petrecere pe cinste, alături de Venus (care aici se simte deosebit de bine, spunem că e „în exaltare”). Alături de Venus se găsește Saturn, cel care păstrează moderația, căci de aceea i se mai spune și marele disciplinator. Neptun se află și el în zodia pe care o stăpânește, dar e singur pe ultimele grade ale zodiei și nu-i predispune către excese decât pe cei slabi de înger. Prima eclipsă a acestui an se petrece luni și în acord cu ziua de luni avem o eclipsă penumbrală de Lună în semnul Balanței. Deoarece aspectele sale sunt predominant bune (mai ales pentru țara noastră), ne putem aștepta la un reviriment al vieții culturale, artiștii au parte de inspirație, iar publicul știe să aprecieze valoarea. Se pot ivi soluții rezonabile și echitabile privind unele probleme legale, mai ales dacă în rezolvarea lor sunt implicați experți. Același lucru este valabil și în legătură cu chestiuni economice, căci pot fi abordate cu succes probleme contabile complexe. Viața sentimentală nu este la fel de bogată în cazul altor eclipse din zodia Balanței, accentul cade mai degrabă asupra câștigurilor materiale. Conjuncția dintre marele benefic Jupiter și imprevizibilul Uranus în Taur este de bun augur pentru câștiguri materiale care pot să apară pe neașteptate din străinătate sau prin intermediul prietenilor.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt fie în căutarea unor răspunsuri spirituale, și s-ar putea să își găsească o călăuză, fie se implică într-o relație secretă, care începe să se consolideze. Cei care sunt într-o relație consacrată pot să-și cunoască mai bine partenerul de cu­plu ori afaceri după eclipsă.

RACII petrec de minune cu persoana iubită, în weekend, realizând că îi leagă nu numai dragostea, ci și încrederea. Eclipsa de luni vă poate determina să investiți în talentul cuiva din familie ori să vă decideți să achiziționați ceva menit să vă înfrumusețeze casa.

BALANŢELE mai au ceva de făcut legat de meserie pe final de săptămână, dar nu este ceva ce vă deranjează, mai degrabă un proiect creativ. Eclipsa de Lună din semnul dvs., de luni, vă pune în valoare însușirile practice sau artistice, dar și dorința de câștig.

CAPRICORNII vor profita, la propriu și la figurat, de întâlnirile cu rudele sau amicii. Se poate să fie vorba de o ieșire cu oameni pe care îi apreciați ori să se lege și ceva pe plan profesional. Eclipsa de luni privește cariera dvs., unde începeți să vedeți lucrurile mai clar.

Semnele fixe:

TAURII n-ar trebui să refuze invitațiile care vin de la prieteni, pentru că ar rata întruniri nu doar plăcute, ci și folositoare, la sfârșit de săptămână. Prietenii mai în vârstă vă pot împărtăși experiența lor. Eclipsa de luni vă evidențiază calitățile în ochii subordonaților.

LEII se bucură de atenția cuvenită zodiei guvernate de Soare – stăpânul acestui an. Planetele din Pești vă pot aduce în weekend o legătură amoroasă ori un contact de afaceri serios. În urma eclipsei de luni, puteți de asemenea rezolva probleme administrative.

SCORPIONII au neapărată nevoie să se destindă, pe final de săptămână. Jucați-vă cu copiii, întreprindeți ceva cu persoana iubită, puteți chiar specula cu prudență. Ca urmare a eclipsei de Lună, ar trebui să fiți atenți la relațiile cu femeile, pe care le puteți antagoniza.

VĂRSĂTORII care se sfătuiesc în ultimele zile ale săptămânii cu prietenii de încredere pe tema banilor se pot alege cu o reprezentare clară despre ce au de făcut. Efectul eclipsei de luni din Balanță poate fi o creștere a prestigiului, datorată cunoștințelor și farmecului dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII au început să recâștige încrederea și respectul șefilor. Asta presupune însă și ca în anu­mite ocazii să vă ceară să lucrați și în weekend. Merită efortul. În preajma eclipsei de luni, vă puteți (re)îndrăgosti, concepe un copil sau un proiect creativ.

FECIOARELE se bucură de atenția afectivă a parte­nerului de cuplu, la sfârșit de săptămână, sau de toată atenția profesională a celui de afa­ceri. Eclipsa de Lună din Balanță, de luni, vă determină să vă poziționați altfel față de sursele directe de venituri, diversificându-le.

SĂGETĂTORII se simt minunat alături de cei de acasă. N-ar strica să vă vedeți cu vârstnicii din familie sau să invitați prieteni la dvs., pe final de săptămână. Cu ceilalți prieteni e mai util să vă vedeți de luni încolo, după eclipsa de Lună, când sociali­zarea aduce și bunăstare.

PEŞTII se fac agreați de toată lumea, mai ales la finalul săptămânii. Asta pentru că degajați calm și căldură, dar în același timp sunteți energici. După eclipsa din Balanță, de luni, puteți aduce corective binevenite relațiilor cu colaboratorii, dar și regimului dvs. de viață.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian