Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 24-29 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zicala „Schimbi locul, schimbi norocul” e cu­noscută, dar ce ne facem când norocul își schimbă locul? E vorba desigur despre marele benefic Jupi­ter, care, după un sejur de un an în Taur, trece sâm­bătă în Gemeni. Sosirea sa este precedată, încă de vineri, de intrarea micului benefic Venus în aceeași zodie. Asta pentru ca sfârșitul nostru de săptămână să fie cât mai norocos. Pe parcursul anului pe care Jupiter îl va petrece în Gemeni,    res­pectiv până pe 9 Iunie 2025, se poate schimba în primul rând atitu­dinea noastră față de noțiunea de învățare. Mulți copii și tineri vor descoperi subiecte pasionante, ca­re îi vor face să dorească să învețe și singuri în afa­ra orelor de școală. Și cadrele didactice se pot simți mai motivate să-și transmită cu­noștințele. Un alt lucru pe care îl putem descoperi cu plăcere este creșterea simțului umorului. În grupurile de amici se iscă discuții interesante pe diverse teme. Dar faptul că Mercur, planeta guvernatoare a Ge­me­nilor, se găsește în continuare în semnul Taurului, probabil cel mai practic semn de pământ, face ca aceste jocuri ale minții să aibă totuși o conexiune cu realitatea și câștigul bănesc.

Semnele cardinale:

BERBECII, porniți în căutare de noi surse de câștig, ar putea să constate că și le pot diversifica prin intermediul ami­cilor, foarte probabil prin rețelele sociale. Legați cu multă ușurință noi prietenii cu oameni care vă pot trezi interesul pentru domenii de cunoaștere care nu v-au preocupat până acum.

RACII se implică cu succes în proiecte umanitare, probabil legate de educație. N-ar fi exclus să faceți voluntariat, trans­mițând celor mici nu doar cunoștințele dvs. teoretice, ci și pe cele practice. Aceste activități i-ar putea determina pe prietenii dvs. să vi se alăture în demersuri.

BALANŢELE, sătule de rutină, își do­resc o schimbare de mediu. Vă poate tenta o călătorie în străinătate, poate o vizită la prietenii de acolo sau o călătorie în lumea ideilor, care vă poate determina să vă înscrieți la niște cursuri.

CAPRICORNII păstrează o anumită am­biguitate în viața lor emoțională, în sensul că pot alerga după (cel puțin) doi iepuri. Până una-alta, vă iese. Echipa dvs. de colaboratori funcționează deosebit de bine la capitolul idei și creativitate, dar poate da chix la capitolul amănunte.

Semnele fixe:

TAURII au mai puțin noroc pe plan personal, odată ce Venus și Jupiter i-au părăsit în favoarea Gemenilor. Dar foarte puțini dintre dvs. se vor plânge de această schim­bare, care anunță o infuzie mai mare de bani și, mai mult decât atât, o creștere a prestigiului.

LEII, campioni în ale mondenității, au de câștigat, la propriu și la figurat, frec­ventând asiduu diverse cercuri sociale. În acest mediu puteți intra în contact cu persoane publice prin intermediul cărora puteți avea acces la surse de câștig concrete.   

SCORPIONII care au fost preocupați în week­end de problemele legate de bani, pot începe să consolideze o nouă sursă de câștig. Vă vine de exemplu ușor să atrageți noi parteneri de afa­ceri, iar dacă aveți un asociat, să știți că acesta poate negocia mai bine decât dvs. termenii contractuali.

VĂRSĂTORII sunt fie teribil de ins­pi­rați din punct de vedere creativ, fie se decid să conceapă un copil, fie încep o relație de amor sub auspiciile ambilor be­ne­fici. Marte în Berbec vă ajută să fiți foarte con­vingători atât verbal, cât și în scris.

Semnele mutabile:

GEMENII găzduiesc, de vineri, pe lângă Soare, și pe Venus în semnul lor. Asta vă promite un început de weekend deosebit de plăcut. Iar când, duminică, vă treziți și cu marele benefic Jupiter în semnul dvs., e ca și când toate forțele binelui s-au aliniat să vă fie de folos.   

FECIOARELE au parte de o triadă de planete care le măresc șansele de reușită în carieră. Jupiter, care intră în aceeași zodie duminică, vă ridică mingea la fileu timp de un an.

SĂGETĂTORILOR le aduce noroc par­te­nerul de cuplu ori de afaceri. S-ar putea chiar să fiți copleșiți de toate lucrurile bu­ne care se întâmplă.

PEŞTII devin din ce în ce mai preocupați de probleme familiale și/sau gospodărești. Cu Venus și Jupiter alături, planurile dvs. de înfrumusețare a casei sau întărirea legăturilor familiale nu au cum să dea greș.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian