Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

O rețetă la modă: Supa de ceapă

Foto: Shutterstock

* Puneți 8 cepe mari curățate în­tr-o oală cu 2,5 litri de apă. Adă­ugați o jumătate de kilogram de fasole ver­de, o jumătate de kilo­gram de măs­line fă­ră sâmburi și un pic de Vegeta. To­tul se fierbe o ju­mătate de oră la foc mic. Din această supă, puteți lua în ter­mos la serviciu, iar restul îl pu­neți în fri­gider. În continuare, pro­cedați astfel:

Luni: Beți supa de ceapă pe tot parcursul zilei. Puteți bea cât de mul­­tă doriți, însă numai cu sor­bi­turi mici. Se poate bea și ceai.

Marți: Pe tot parcursul zilei, con­tinuați să beți supă de ceapă. La prânz, mâncați o salată și o pară ma­re. Se poate bea și ceai.

Miercuri: Nu mâncați nimic toată zi­ua, nici mă­car supa de cea­pă. Nu se bea nici ceai. Căutați să mergeți cât mai mult pe jos, chiar 10 km, dacă este posibil.

Joi: Beți supă de ceapă rece, pe tot parcursul zilei. Nu uitați să o beți cu sorbituri mici. La prânz, puteți mânca puțină brânză degre­sată.

Vineri: Alternați supa de ceapă cu ceai.

Regimul de mai sus, respectat cu strictețe, vă ajută să pierdeți 5 kg în 5 zile.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.