În vacanță ați plecat la mare sau undeva în străinătate și ați fost constrânse să mâncați la restaurant. Adio, dietă! Spectrul kilogramelor vă taie cheful de viață. Totuși: nu e chiar așa de greu să puneți stavilă caloriilor, chiar dacă mâncați la restaurant. Și, mai ales, nu e cazul să vă stricați, din cauza asta, vacanța. Iată câteva trucuri care să vă fie de ajutor: * Vorbiți mult, râdeți des, mâncați puțin. * Ca frână pentru calorii, cereți la început o supă clară de legume sau pasăre (în niciun caz „cremă” de legume, care are miliarde de calorii) sau o salată ușoară. * Mutați coșul cu pâine din față la celălalt capăt al mesei. * Încărcați-vă furculița cu bucățele mici de mâncare. * Nu vă serviți niciodată de două ori. * După fiecare bucățică vârâtă în gură, puneți tacâmurile pe masă. * Observați în liniște cum arată bucatele din farfurii. Nu vă repeziți asupra lor. * Puneți un bilețel la îndemână, în poșetă, pe care scrieți „Mănâncă încet!”. * La fiecare fel de mâncare, lăsați puțin în farfurie. * Renunțați la alcool și înlocuiți-l cu apă plată sau suc de roșii.
No Comments Yet
Cele mai citite