Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 11-17 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Încetul cu încetul, energia puternicei eclipse de Soare din Gemeni se estompează. Continuă însă să ne confrunte cu situații din trecut pe care, la vremea respectivă, nu ne-am priceput să le ducem până la capăt. Unele lucruri neterminate din intervalul 31 ianuarie – 22 februarie pot deveni urgente sau ne pot crea reale dureri de cap. Persoanele de vârstă mij­locie s-ar putea să aibă din nou de furcă cu tre­cutul, pornind de la evenimente asemănătoare, care s-au petrecut în iunie 2002. O veste bună legată de Mar­te este faptul că părăsește sâmbătă zodia Racu­lui, în care spunem astrologicește că se află în că­dere, pentru a intra în Leu, unde se poate ridica în picioare. Ne crește capacitatea și siguranța de sine în a lua decizii. Ne găsim curajul de a ne implica în proiecte creative sau legate de copiii noștri. Un oarecare risc ar fi cel legat de jocurile de noroc, cei împătimiți ar trebui să se abțină. A doua întâlnire în­tr-un aspect disonant a anului dintre Saturn retrograd în Vărsător și Uranus în Taur va fi exact luni. Din acest moment începând, persoane aflate în poziții de autoritate o pot încasa din partea unor organizații civile, de preferință umaniste.

Semnele cardinale:

BERBECII răsuflă ușurați, de sâmbătă, când e posibil să scape de o problemă familială care le-a dat bătăi de cap, de pe la sfârșitul lui aprilie. Tensiuni se pot acumula în schimb în relațiile cu prietenii în vârstă, poate în legătură cu niște sume de bani.

RACII devin îndrăzneți și creativi în le­gătură cu banii. Nu vă temeți să începeți ceva nou, atâta timp cât o faceți pas cu pas și nu exercitați presiuni asupra altora. Unii din­tre prietenii dvs. au idei originale, alții trăsnite. Și aveți nevoie de discernământ pentru a face triajul.

BALANŢELE pot să fie încântate sau enervate de cerințele care le revin în urma unor proiecte de grup. Chiar dacă acestea sunt inițiate de prieteni, vin la momente nepotrivite, dar pot ieși bine.

CAPRICORNII care nu s-au putut de­cide până luni dacă să investească într-un concediu în străinătate sau în cursuri mai șmechere s-ar putea să rateze ambele oca­zii. Uneori economia strică.

Semnele fixe:

TAURII au reacții care-i pot sur­prin­de și pe ei. Puteți contesta autoritatea șe­filor dvs. sau orice altă formă de autoritate cu ve­he­­mența pe care o aveți când vedeți roșu. Marte în Leu vă dă energia necesară să vă apucați de niște chestiuni familiale.

LEII scapă de niște inamici ascunși când Marte intră în semnul lor. Partenerul de cuplu ori de afa­ceri, care v-a călcat pe nervi impunându-vă niște re­guli neplăcute, poate bate în retragere de luni.

SCORPIONII scapă de niște tensiuni acumulate în cuplu, posibil din pricina pă­rerilor contradictorii despre folosirea unor resurse. Vă deranjează independența pe care și-o asumă partenerul, dar și mai mult vă supără mutrele pe care le face cineva în vârstă din familie.

VĂRSĂTORII, cărora nu le-a de­ve­nit încă clar că exagerează cu exigențele fa­ță de ceilalți, încep să fie confruntați cu consecințele acestei atitudini asupritoare. Aten­ție, ruperea relațiilor în jurul zilei de luni este ireversibilă.

Semnele mutabile:

GEMENII, de obicei versatili și dis­tri­butivi, își dau cu stângul în dreptul în urma eclipsei și a lui Mercur retrograd în semnul lor. Nu încercați să faceți mai multe lucruri deodată. Se poate să vă dați seama că ați uitat anumite in­formații de bază, care trebuie reluate.

FECIOARELE se pot trezi că un drum cu avionul nu mai poate avea loc sau că trebuie amânat într-o perioadă în care nu-l mai puteți întreprinde. Sau un prieten din străi­nă­tate nu mai ajunge la dvs.

SĂGETĂTORII sunt pe o pantă profe­sio­nală ascendentă. Se poate însă ca în anturajul dvs. niște persoane mai în vârstă să încerce să vă tempereze entuziasmul. Nu vă lăsați in­fluențați, dar nu uitați sfaturile lor. Nu lucrați noaptea și menajați-vă gambele și gleznele.

PEŞTII sunt feriți de ne­plă­cerile care afectează celelalte semne, gra­ție prezenței lui Jupiter în semnul dvs. Apre­cierea de care vă bucurați poate trezi invidii din partea unor seniori frustrați. Abțineți-vă să-i criticați, că poate ajun­ge la urechile lor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian