Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 9-15 decembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vineri și sâmbătă, bărbații pot fi mai certăreți ca de obicei. Probabil protestează cei mai tineri, care s-au simțit nedreptățiți în repetate rânduri de cineva mai autoritar, de exemplu tatăl sau șeful. In­corec­titudinile nu mai trebuie trecute cu vederea, câștigul de cauză va veni însă doar în situația în care re­acțiile nu sunt violente. La cumpărături putem porni de sâmbătă, căci Mercur și Venus în semnul cel chibzuit al Capricornului ne vor ajuta să alegem da­ruri de Crăciun care respectă raportul calitate-preț. Jupiter și Neptun în semnul mistic al Peștilor se asigură că ne lăsăm pătrunși de atmosfera premer­gătoare Crăciunului. Suntem mai deschiși față de nevoile și problemele celor din jur, iar o acțiune de caritate ne poate face bine și nouă, și celor cărora le e adresat gestul umanitar. Poate fi vorba însă și de o reculegere spirituală. Joi nu e o zi indicată pen­tru a accepta propuneri de ordin financiar sau co­mercial, căci riscăm să fim trași pe sfoară.

Semnele cardinale:

BERBECII se înțeleg ceva mai bine cu cei din anturaj, iar în weekend se pot produce chiar împăcări cu cei cu care s-au certat la început de lună. Vă vine mult mai ușor să comunicați cu șefii, să dezvoltați împreună stra­tegii. Aveți nevoie însă și de momente de reculegere.

RACII încep să se simtă mai bine fizic și psihologic, dar este un proces care se produce treptat. Vă puteți baza pe ajutorul perechii de sâmbătă încolo. E bine să împărtășiți celorlalți credințele dvs., îi puteți inspira. Nu-i credeți însă pe cei ce vor să vă influențeze.

BALANŢELE se enervează mai puțin pe copii, deși aceștia continuă să facă șotii. Ori persoana iubită e pusă pe șotii ne­inspirate, dar acum le faceți față mai ușor. Poate pentru că ceilalți din familie vă ajută mult. Dacă un prieten vă cere joi bani, e mai prudent să îl refuzați.

CAPRICORNILOR le crește buna dis­po­ziție odată cu intrarea micului benefic Venus în zodia lor, sâmbătă. Treceți mai ușor peste anumite tensiuni cu cola­bo­ratorii dvs., care zilele trecute au fost pronunțate.

Semnele fixe:

TAURII beneficiază de o perioadă pro­pice călătoriilor ori studiilor. E de ase­menea recomandabil să vorbiți deschis despre ideile dvs. Veți fi apreciați pentru ele. Pro­blemele financiare devin mai mărunte. În cercul de pri­e­teni puteți descoperi un mentor, dar nu-l finan­țați.

LEII se mai pot ambala în discuții con­tradictorii cu prietenii. Ar fi însă bine să vă întrebați dacă nu stricați atmosfera întregului grup. În schimb, la serviciu relațiile se armonizează sensibil. O afacere de anvergură se dezvoltă frumos, dar nu cheltuiți din fonduri joi.

SCORPIONILOR le priește de mi­nune o excursie cu prietenii. Sau vedeți-vă măcar mai des cu ei pe parcursul săp­tămânii. Veți găsi soluții ca un partener de afaceri să vă enerveze mai puțin. O poveste de amor devine din ce în ce mai subtilă, dar și mai profundă.

VĂRSĂTORII se implică la modul cel mai concret în acțiuni umanitare sau își ajută dezinteresat un prieten. Aceste ges­turi nu vor fi uitate. La drum însă, pot apă­rea tot felul de inconveniente mărunte. Veniturile vă pot crește substanțial, dacă nu vă lăsați păcăliți joi.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt în continuare irascibili, iar reflexele lor lasă de dorit. Aveți grijă să nu vă antagonizați partenerul în weekend. Aceia dintre dvs. care au fost în negocieri privitor la o afacere nouă pot semna liniștiți contracte până pe 29, însă cu excepția zilei de joi.

FECIOARELE au o stare de fond bună, în ciuda faptului că anumite probleme pro­fesionale le mai pot da bătăi de cap în weekend. Persoana iubită va reuși, de duminică, să vă facă să vă destindeți. Armonia domnește nu doar în cuplu, ci și în relațiile de asociere.

SĂGETĂTORII încep să-și dea seama că atitudinea lor tolerantă față de partenerul de cuplu sau de afaceri a început să dea roade, deoarece aceștia vă supără mai pu­țin. Vă bucurați și de creșterea veniturilor. Nu dați neapărat crezare unei rude care se victimizează.

PEŞTII mai au momente de iritare pro­vocate de un bărbat autoritar din familie, dar Jupiter și Neptun împreună în semnul lor îi ajută să păstreze pacea. Și pentru ceilalți. Prietenii nu încetează cu dovezile de afecțiune. Joi e bine să verificați o dispoziție care vine de la șefi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian