
1. Măriți-vă anticorpii și renunțați la toxine. Luați tinctură de Echinacea purpurea, după recomandările din prospect.
* Beți zilnic 2 l de ceai (infuzie dintr-o lingură la 250 ml apă) din următorul amestec de plante: Busuioc, Trei-frați-pătați, Mușețel, fructe de Măceș, Sunătoare. Spală de toxine tractul intestinal și curăță ficatul, vezica biliară, pancreasul și splina, care funcționează în strânsă corelare.
* Ștergeți-vă pe față de 3-4 ori zilnic cu ceai de Pelin (1 lingură la 100 ml apă).
* Seara, înainte de culcare, ungeți-vă cu Nidoflor (se găsește la farmacie).
* Aveți grijă să aveți scaun în fiecare zi.
* Mâncați multe fructe, iar dulciuri cât mai rar. Vă doresc sănătate și multă răbdare!
VALERIA P. – Brașov
2. M-am mai referit anterior în paginile revistei „Formula AS” la rezultatele deosebite care se pot obține prin tratarea acneei (coșurilor) cu unguentul Mibazon, echivalentul unguentului Mastilone produs de concernul farmaceutic Pfizer. Unguentul Mibazon, produs de Fabrica de Antibiotice din Iași, îl puteți găsi numai la farmaciile veterinare. Scrisorile de mulțumire adresate de unii cititori atât direct, cât și în paginile revistei „Formula AS”, m-au convins încă o dată, dacă mai era cazul, asupra eficienței acestui unguent. Vi-l recomand cu căldură și dvs. și sunt convins că suferințele dvs. vor lua sfârșit.
VALERIU M. – Timișoara
3. Tratamentul pe care vi-l recomand este conceput și folosit de mine, fiind o combinație de ceaiuri și dietă specială, astfel:
* Se elimină alimentele grase în totalitate, se consumă numai carne de pui, în special piept la grătar, fără mezeluri, slănină, afumături; – fără brânzeturi – cu excepția cașului proaspăt, fără condimente (piper, boia etc.); – fără alcool, tutun, cafea și băuturi carbogazoase.
* Am încercat multe ceaiuri (aveam un sac uriaș de plante medicinale) și am rămas după o anumită perioadă doar la unul – ceaiul de conuri de Hamei (se găsește la Plafar). În cărțile de plante medicinale, Hameiul este descris a avea o acțiune antiseptică și bactericidă, dar, după părerea mea, este de-a dreptul miraculos. Se face infuzie (conform indicațiilor de pe pungă) și se folosește cald – eu îl foloseam potrivit de fierbinte, după spălarea pe față cu săpun, clătire cu apă caldă, apoi cu infuzie de Hamei. Ori de câte ori aveam timp (cât stăteam la televizor, de exemplu), puneam pe față comprese sterile cu infuzie proaspătă de Hamei, pe care le schimbam când se răceau.
* Când se storc coșurile – este inevitabil, deși cosmeticienele recomandă să se facă numai la cabinet, în condiții sterile –, se folosește spirtul pentru a dezinfecta locul, după care se pune un pic de antibiotic – Tetraciclină capsule, de exemplu.
* Nu se storc coșurile decât în faza când au vârf alb.
* Pe coșurile în formare se aplică sulfamidă sau pudră de talc sulfamidată (ambele se cumpără de la farmacie).
* Se păstrează o igienă strictă, folosind numai prosoape personale, cu care se învelește perna la culcare și se schimbă des. Nu se atinge fața în timpul zilei sub niciun motiv, iar unghiile trebuie tăiate foarte scurt și mâinile spălate des. Fața trebuie spălată de două ori pe zi cu apă caldă și săpun, folosind o perie circulară foarte moale, pentru a curăța perfect pielea. Spălatul insistent degresează puternic epiderma în jurul ochilor, de aceea puteți folosi o cremă specială pentru ochi.
Tratamentul este extraordinar de bun, eu am reușit ca, în interval de un an, dintr-un ten acneic, chiar cu un coș care îmi mâncase aproape jumătate de obraz (între peretele interior al obrazului și epidermă nemaifiind țesut, ci doar o uriașă pungă de puroi), să mă vindec complet, având un ten fără cicatrice, cu un aspect normal. Sora mea a avut aceleași probleme și a mers circa 5 ani la un salon de cosmetică fără niciun efect, neavând încredere în ceaiuri, apoi a folosit rețeta mea și s-a vindecat definitiv în mai puțin de un an.
MIRELA – Craiova
„Durerile lombare sunt greu de suportat” (Răspuns pentru ALEXANDRU T. – București, F. AS nr. 1532)
O metodă simplă și eficientă: dormitul pe o suprafață tare. O scândură de aproximativ 0,5 x 1,5 m (îmbrăcată într-o husă) o așezați pe pat, pe locul unde dormiți. Așezați peste ea o pătură pe care o împăturiți în două sau în trei, cum doriți. Nu vă mai despărțiți de ea. Nu deranjează, o să vă placă și o să vă simțiți mult mai bine!
EMILIA M. – Bacău
„Ajutați-mă să scap de infecția urinară cu E.coli!” (Răspuns pentru IOANA GH. – Brașov, F. AS nr. 1554)
De 30 de ani studiez acest bacil, strângând informații de la grupe de bolnavi. În final am reușit să o vindec pe mama mea, iar, după o îndelungată suferință, și pe mine. Am consumat pentru E.coli toate antibioticele de pe glob, în ordinea descoperirii lor. Mi-a fost dat ca locul de muncă și studiile să se refere la păstrarea sănătății. Tot timpul m-am consultat cu doctori de specialitate și grupe de suferinzi. În plus, am studiat în continuare. Am mai scris recomandări la revista „Formula AS” despre această infecție. E.coli trăiește în intestinul gros, fără el nu se poate face bolul fecal. Dar din cauze multiple se dezvoltă haotic, trece în aparatul urinar și produce cistitele, atât de dureroase.
* În primul rând, trebuie să păstrați un mediu alcalin. Din acest motiv, în ceaiul din frunze de Mesteacăn se pune un vârf de cuțit de bicarbonat. Infuzia se prepară dintr-o lingură de plantă la 200 ml apă și se bea înghițitură cu înghițitură, 1 l de ceai pe zi.
* Luați Ginseng Tonic – capsule, de trei ori pe zi, Uricol și Urinex (dezinfectante intestinale), conform prospectului.
* Evitați toate produsele lactate, în afară de brânza de vaci, caș și urdă (consumați 250 g pe săptămână). Evitați dulciurile, trecând pe miere de albine, mâncați pește, carne de pui și vită. Consumați cât mai multe sucuri de fructe și legume (suc de mere cu sfeclă roșie) și fructe proaspete. Mâncați doar 1 ou pe săptămână în perioada de puseu. Urinați în borcan să vedeți cum se limpezește urina și ce miros are.
* Ungeți-vă pe abdomen cu bitter suedez sau cu cremă de Cătină, seara, înainte de culcare.
* Luați dimineața, pe stomacul gol, sub limbă, lăptișor de matcă – fortifică organismul. Vă doresc reușită!
VALERIA P. – Brașov